Berlin med stort B.

Berlin. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska beskriva resan i ord, kanske lite töntigt sådär men den var obeskrivlig. 
Ska försöka ändå! Söndagen: Äckligt trött samt taggad på morgonen när jag åkte till bussen, eftersom jag var uppe till 3 med en viss possy ! Men när jag satte mig brevid min brud Erkan på bussen så var det bara så gött, kunna sova och lyssna på musik. Självklart gick vi ut när det var lite paus, samt färjan var rolig att vara på, men för övrigt lekte jag lite DJ B på bussen och skrattade som aldrig förr. 
När vi väl kom fram så var det bara att äta och sova typ, men något som var grymt var att man kunde sitta ute på kvällen i bara linne för det va så varmt. Gjorde i ordning vårat lilla rum där jag sov med mina älsklingar och somna sedan otroligt snabbt.
 
 
Måndagen Började med Berlin-rundtur i några timmar, där efter gick vi runt och sedan tillbaka till vandrarhemmet för att fixa oss innan middag. Denna middagen var något av de bästa på hela resan - har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde, var så otroligt lycklig
 
 
Tisdagen: Konsentrationsläger som var riktigt ärrande faktiskt, helt sjukt att verkligen vara på ett ställe där så mycket hemskt har hänt. Alla ens egna problem kändes så otroligt töntiga när man var där kan jag lova ! 
Efter detta blev det lunch och otroligt mega mycket shopping, åkte hem och gjorde oss i ordning för att åka och titta på bio med klassen. Älskar verkligen min klass ! Jag och brudarna åt på Pizza hut innan och efter chillade vi bara på vandrarhemmet. 
 
 
Onsdagen: Första "sevärdigheten" blev inställd så vi fick sovmorgon, efter de gick vi till Svenska Ambasaden som var slöseri med tid... Men där efter gick vi runt och shoppa, chilla samt åt ! Vi åkte sedan tillbaka till vandrarhemmet och fixade oss, chillade inne i brudarnas rum med lite jordgubbar och vin. Roligaste och härligaste middagen, den beskriver resan så otroligt bra ! Drinkar, brudarna och underbar mat - kan det bli bättre? Svar: NEJ
 
 
Torsdagen: Berlinmuren i fokus och vi alla var så otroligt trötta men ändå slank lite shopping ner ! Där efter åkte vi hem runt 7, kan säga att jag var verkligen inte vaken mer förutom den tiden vi spenderade på färjan... 
 
 
Fredagen: Halv 8 var vi framme i Trollhättan, där stod jag med min resväska i bara strumporna och väntade på mami. Gud vad jag hade saknat henne, världens mes är jag. 
 
Allt som allt var verkligen resan underbar, lärorik och ett minne för livet. Allt ifrån att dricka drinkar till att bygga lego på natten, till att stå och dampa på sin bästa Ad för att han ibland är världens idiot, sedan sitta uppe med honom till halv fem och snacka med någon äcklig Ryan som jag var rädd för resterande tiden. Att kunna se vilka som finns där för än, kunna se vilka misstag man har gjort med tidens gång och verkligen få ett avslut. 
Kunna känna att man verkligen inte bryr sig ett piss. 
 
"fan va lycklig jag är !" - 5 ord som beskriver resan. 
 
P.s alla bilder är såklart inte mina, utan lite här och var av mina härliga vänner!

BÄSTA BERLIN! <3

Du är bäst Binki!!! Alla gånger

das auto

Alltså ÅH vad jag blev Berlin-pepp nu! Det ser helt fantastiskt ut!!

Svar: Det var helt otroligt, du måste verkligen dit !!
Bianca Eriksson




Kom ihåg mig?