~ my favorite people are the ones that can make any unfunny joke hilarious by just laughing

I morse vaknade jag upp hos Frugan - vi hade maraton med olika år av 'Victoria Secret Fashion Show', sjukt Nice ! Hon skulle jobba idag så jag åkte hem runt 10-11 och direkt när jag kom hem fixade mami kaffe till mig. Sedan chillade jag, åkte till Erkan och hos henne var Becka. Otroligt mysigt att träffa bästa brudarna en snabbis sådär på kvällskvisten! När jag kom hem tittade jag på Brave och nu ska jag sova. Har haft en super dag även fast jag kanske inte gjort något direkt speciellt!
Måste bara inflika lite inspiration och säga att jag älskar min egen tumblr (rosyysoul) <-- check it out! 
Sov sött vänner, dröm om bra saker.
Tror jag ska ta och baka i morgon, det var länge sedan...

“You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.”

Ligger i sängen framför Raise your voice kan absolut inte se den för mycket. Älskar den verkligen med hela mitt hjärta. Nu ska jag bara ta av mig allt mitt smink, borsta tänderna och ta ut linserna för att sedan ramla ner i sängen och sova. 
Idag har jag åkt ut med pappa till överby för jag trodde att det var öppet men nej - så vi åkte hem till honom och åt. Kom hem runt två och då hoppade jag in i duschen, fixade mig för att ligga i sängen praktiskt taget. Men men, tittade på lite filmer och myste för mig själv sjukt skönt. Sedan kom även bästa Amandie & Simon så vi satt och snacka en stund innan de åkte iväg igen. 
Good nightie ! 


All I want for Christmas is you...

Ännu en jul har gått förbi... 
Vaknade av att mami och Ashel tjatade på mig att jag skulle vakna & komma ner för att äta frulle, så efter en halvtimme gjorde jag det. Där efter fick jag & Ashel "leta" julklappar (i sjävka verket fick vi titta oss omkring för att våra julklappar var bakom gardinen och bakom soffan...), efter detta blev det ganska mycket stress på att göra oss i ordning och sedan åka ut till morfar. Först och främst Skypa vi med Ali i Aussie-land, där efter blev det Kalle anka och mat. Satt och tittade på tv en stund och sedan blev det julklapps-utdelning, otroligt tacksam för alla julklappar som jag fick. Äkta orre-julklappar alltså Odd Molly - tröja, VS trosor, body mist & body lotion. Sedan parfym & body lotion i Fantasy, Avicii-konserten och lite annat + det bästa: biljett till en Frölunda match
Sedan blev det efterrätt, jag och Ashel titta som vanligt på tv, där efter kaffe och godis. Sedan kom Ida och vi åkte hem runt 1 halv 2, nu ligger jag i sängen och ska sova. Även om jag bara fira med en liten del idag så är jag redan trött på julmat men hade en supermysig julafton! 
Good nightie ! 


“I want to be beautiful for myself. Not for anyone or anything but for myself.”

Lördagen: dagen sov jag in otroligt mycket, gick upp av att mami kom hem med donken för så nyttig är jag. Där efter tittade jag på
grinchen och sedan började jag städa. Efter städningen fixade jag mig i ordning, anni kom nej och vi drack lite kaffe. En stund senare kom både rossy & Effie, vi beställde pizza nästa direkt och sedan började vi sminka oss. Ett ord för dessa tjejer sjuka
Senare drog vi till Uddevalla för black and white - party. Vi åkte hem runt kanske två någon gång av att Alice körde oss, där efter blev det chill i köket och sedan somnade vi. 

Igår: Vaknade tidigt av att tjejerna satt ute och snacka i sofforna så fick gå ut och joina dom. Där efter blev det frulle & att städa. Alla tjejer skulle dra hem så jag började göra mig i ordning och åkte ut med pappi till siba. Åt lite på Eat och sedan letade vi efter en nyårsklänning till mig (utan lycka). Gick hem och somnade... Somnade runt sju. Men gick upp igen runt 11 och tog av sminket, linserna och kläderna för att kunna lägga mig igen. 

Idag: vaknade runt 10 och har legat kvar i sängen, tittat bloggar, instagram osv. Nu ska jag snart gå upp och äta frulle, kanske åker ut till Överby idag för att fortsätta jakten eller så stannar jag hemma och bakar ! 

Anyway, c-ya bitchachos. 


7391


Igår: Åkte ner till skolan och vi träffades med klassen för att ha lite jul-mys. Julklappsutdelning, kakor och övning inför avslutningen - där efter gick vi och avslutning-showen började. Den var riktigt bra, hel sjuk också faktiskt, när rektorn har ett tal om korv fattar man vart ribban ligger! Störd skola haha. 
Efter detta åkte jag hem till Poppo med ett supetskönt gäng, vi åt sjukt mycket god mat, cupcakes och drack glögg. 
Supermysigt, kom hem runt 7 och det var perfekt till maten. Där efter tittade jag på Avicii's dokumentär, helt sjukt bra och verkligen värd att titta på. 

Idag: Vaknade runt halv 1 låg kvar i sängen och tillslut hörde jag hur mamma kom hem så gick jag ner - bästa frullen: DONKEN! Sjukt onyttigt som alltid, men fan va gott. Nu sitter jag och har ätit upp, tittar på Grintchen. Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig! 
C- ya later ! 
Anledningen till att jag är så seg på att blogga är för att jag håller på och ändrar en del saker här... 
1. Sköna gänget hos Poppo igår. 2. Den supergoda maten. 3. Jag och evve. 4. Jag och becka. 3. Jag och mina sociala kompisar på jul-showen.

1-2. Outfit bilder ifrån igår. 3. Bästa broshie fick en fin klubba. 4. Jag och bästa på spanskan i måndags(?).

6200

Ligger i soffan och tittar på Glee har precis druckigt 4 koppar kaffe men fortfarande inte pigg. Sjukt trött eftersom jag gick och la mig halv 3 inatt. Känner att det inte kommer sova bättre ikväll, måste få in alla inlämningar i tid och nu innan lovet! Men vad gör man inte... 
Skoldagen idag var ganska chill den med, slapp extra matten och slutade tidigare - så skönt! Hann även titta ikapp julkalendern på matten! 
Nej, jag måste plugga nu är verkligen död !! 
C-ya ! 


7291


Lördag: vaknade runt halv 12 för att tjejerna späma i gruppen - skaffa aldrig olika gruppchatter. Men anni sa att om jag kom upp till henne skulle hon fixa frulle så var där på en kvart. Hon fixa goaste frullen och vi chillade otroligt mycket, där efter titta vi resor i 4 timmar. Sedan gick jag hem, åt och pluggade samt titta på film. Mysigt värre!

Söndag: Fick gå upp tidigt för att fixa mig och sedan ta bussen till torp för att jobba i 6-7 timmar! Rätt roligt och nice faktiskt, + att det blir ett bra extra jobb. 
När jag kom hem gjorde jag inte så mycket mer än att chilla framför Johan Falk - kommer alltid dö för Joel Kinnaman... 

Idag: sovmorgon är grymt underskattat och idag uppskattades det till tusen. Tog bussen ner till skolan för en chill dag, nu innan jul blir det mycket film och de sista inlämningarna. Efter skolan så åt jag framför Revenge och har även skypat med Anni & Biselius. Ska sätta igång med plugget nu innan Paradise Hotell! 

C-ya, bitchachos! 


the more black u wear the more powerful you look


The best of days was with you.

Ligger hemma i sängen och väntar på att Anni ska ha ätit klart så jag kan beställa pizza, så nyttig ska jag vara idag ! Sedan ska jag träffa brudarna för en film - även om dom är fett töntiga som inte vågar titta på skräck...

Igår: Jag och älsklingen åkte till sylteskolan för att vänta på mamma & Morgan, där efter åkte vi till Götet! Jul på Liseberg med andra ord, allt var sjukt mysigt och gulligt - började verkligen gråta när jag såg det jag hade väntat på i ett år nämligen chailatte-ståndet. Köpte självklart med mig pulver så jag kan göra det hemma!! Vi skrev önskelista till tomten, Maja tvinga mig att möta min rädsla och krama en kanin - hatar dig för det fortfarande, åt knäckäpplen samt massor av godis ! 
Hade en toppen kväll med bästa, somnade också redigt gött när jag kom hem. 

Idag: Lucia firande stod på topp och vi i elevrådet fixade massor av glögg, pepparkakor, lussebullar och clementiner ~ sjukt jobbigt med glöggen. Otroligt chill dag! 
Sedan efter skolan gick jag, Anni, Evve, Rossy, Ebba, Tea, Lovisa och Linnea till Resia för att titta på resor - i sommar ska bli en grym sommar asså !! 

Bra dag, men inte lika grym som den för ett år sedan.. Men men!


På väg till Gbg!

Sitter ni i bilden med frugan och är på väg till Jul på Liseberg ! Ska bli otroligt mysig, och ikväll får hon vara min efterlängtade pojkvän, haha. Ska äta riktigt mycket är sjukt hungrig, dricka mycket chai och knäck-äpplen, fasen av grymt detta kommer bli! 

Idag hade vi resurs dag och pluggade lite, gjorde prov, sedan satt jag med loser 1 loser 2 och chilla ! Sjukt gosig dag. 
Smell ya later bitchachos ! 


7291

Bästa eftermiddagen med min lilla älskling. Efter skolan så var jag så sjukt trött ( sciens två lektioner på rad ), men direkt när jag kom innanför dörren så vände jag och åkte upp till Anni. Vi sa att vi bara skulle träffas en snabbis men så blir det inte aldrig riktigt när vi ska träffas ! Vi snacka, titta på julkalendern + VS fashion Show, lyssna på musik, skratta och hon gjorde att jag började gråta... Haha! Hon hade också sina moments när hon fucka ur men också fixade mat till mig - älska babe det där!

När jag kom hem så tittade jag åter igen på VS fashion Show, där efter började paradise hotel så tittade på det och nu ska jag sova. Måste vara pigg inför en grym dag i morgon! 

Good nightie, Loves! 

1. Jag och Ad la ut att vi hade varit tillsammans i 5 år, ta det lugnt vi har inte ens någonsin varit tillsammans i 5 sekunder, bros before hoes! 

2. Jag och broshie bytte jacka - undrade först varför han hade min, fick svar på det genom att hans dragkedja fastna och fick kämpa med att ta av mig den hos Anni under flertal minuter..

3. Den orriga maten min anni gjorde! 

4. En bild ifrån i måndags.

The Victoria's Secret Fashion Show 2013

Dör verkligen, det är det enda jag kan säga om detta årets Fashion Show ! 
Speciellt Snow Angels allt var så otroligt cleant och fint med vitt samt vinter, allas dröm..
 

“Because I am not the type of person someone falls in love with.”

Idag borde jag inte ha gått upp ur sängen, vaknade riktigt äckligt tidigt men försökte somna om utan någon vidare lycka gick jag upp. Hann fixa mig och äta frulle, kom till skolan och gick endast på en lektion. Mådde så sjukt dåligt att jag åkte hem direkt. Väl hemma tittade jag på veckans avsnitt av Revenge och sedan somnade jag till Ensam hemma, har verkligen sjukt svårt att sova på nätterna så fick ta igen lite. Där efter gick jag ner och fixade kaffe, då kom min kära Anni panni och knackade på. Den kvinnan har fan radie på när jag har kaffe framme, men bra var det för hon livade upp min dag! Vi skratta och åt tacos samt var allmänt störda som vanligt. Nu har jag städat och fixat i ordning hela huset, men mamma kommer ändå komma hem och säga att allt är stökigt som vanligt kan jag lova er. Idag fyller också väldens bästa bro år, Nisse min lilla gose - är sur för att han dock bort det fina collaget jag hade suttit med. Han får betala tillbaka bra för att jag ska förlåta detta... 

Nu måste jag plugga och börja på en liten överraskning som ni kommer märka innom kort! 
C-ya later bitchachos! 
 

is it cold in here or is that just my heart

Sitter nu här vid köksbordet andra advent och fixar med min externa hårdisk, vilken tid den där saken tar. Sedan har jag sjuuukt mycket saker på min dator och det kan ha varit därför typ hela datorn nästan krasha. Men helgen har varit en typisk chill-helg, bara varit hemma och kurerat mig. I Fredags gick jag & Maja och sola, största misstaget någonsin... Därefter så myste jag och Effie som de gifta paret vi är, lagade tacos och tittade på Idol (egentligen satt vi och skratta för att jag spillde massor med vatten på mig hela tiden). Men hade sjukt mysigt och alltid lika mysigt att ha lite kvalitets tid med bestie. 

På Lördagen så gick jag runt i PJ och tillslut fixade mig för att sedan åka iväg och snacka resa med bästa brudarna. Efter två timmars prat, skratt, ätande så åkte vi hem och jag tog en promenad med Ebba i två timmar. Där efter tittade jag på grymmaste The Mortal Instruments: City of Bones, säger bara ni som inte har sett den se den direkt. Vaknade runt 11 idag och tog en lång frulle framför alla missade julkalendern avsnitt jag har missat och sedan har jag nu tagit min tredje kopp kaffe i väntan på maten. Funderar starkt på att ta en dusch innan maten, sedan ska jag plugga HELA kvällen. Hatar mitt liv. 

 C-ya later babes! 

 
Har inga bilder ifrån helgen än på datorn så blir ett collage med inspirerade bilder. 

Älskar.

Fy fasen va underbart det är med vintern och december, att äntligen julkalendern är här, man kan mysa och äta pepparkakor med gott samvete. Man kan gå i stora tröjor och mysa i gosiga kläder, titta på julfilmer, baka en massor och mysa med familjen. Hur perfekt ? Hur kan man inte annat än älska julen och vintern ? 


“You deserve happiness. So I left.”

 
 

Orkar inte dina lögner längre.

Tittar just nu på Arrow med en B&J som jag hade glömt att jag hade (förstår inte heller hur jag kunde det), har precis druckigt 4 koppar kaffe i en kaffekopp. Idag har skoldagen spenderats i Frälsningsarmén för att vi hade en som pratade om Irland som föreläste för oss. Helt okej dag, väldigt intressant faktiskt. Sedan efter skolan så hade jag möte med goingarna. Är som sagt äntligen hemma, snart gäller mer jävla matte plugg. Har matte prov och är inte redo för det at all... Fy fan! 
C-ya later. 
Jag och Ina bestämde oss för att äta Thaimat på lunchen, så sjukt gott! Otroligt värt verkligen!! 
Sedan alltid flumm bilder ifrån mig och Ad! 
Är så äckligt sleten idag så har inga bilder ifrån idag som jag kan lägga upp nu. 

7290


overprotective parents raise the best liars.

Idag har varit en helt vanlig måndag, typiskt ganska grå och tråkig. Var riktigt svårt att gå upp i morse men sedan flöt skoldagen på riktigt bra, när vi sluta så väntade jag med Maja och sedan åkte jag hem. Snackade med Ashel lite och fixade världens godaste saffranspannacotta ! Låg och tittade på Känn ingen sorg och grät några skvättar, sedan har jag chillat framför tv:n. Ska plugga och titta på paradise hotel. 
Good nightie! 
Lite mer fest-bilder, ifrån Carros mobil. 

Släktkalas är i full gång, mys med familjen. Och en snäp med Ashel när han packar - nu har han flyttat till Norge igen, åter tomt och ensamt hemma... 

In your eyes, I travel.

Fredagen: sista FN-dagen, sjukt bra avslut och faktiskt riktigt bra slut efter en bra vecka. Efter skolan fikade jag med min gose Marks, hade det trevligt som vanligt med min bestie. Efter det åkte jag hem till Erika för att mysa med brudarna och äta lite julmys. Vi snacka för det mesta och skratta, sedan åkte jag hem runt halv tio. 
Väl hemma höll jag på att sova, men så slutade det ändå att jag var på fest.. Åkte hem med Matti, och anni locka mig med donken så jag sov hos henne med Rossy, skreda alla tre. 

Lördagen: Vaknade av att mami ringde och fråga vart jag var klockan sju. Sedan somnade jag om vakna av att min älskling hade lagat goaste frukosten! Runt väldigt mycket gos gick jag ner till mig i tofflor - tack Gud att vi bor grannar typ. Gjorde mig i ordning, titta på ett glee avsnitt och åkte sedan för att äta ute med Pappa, Ashel, Robin och Sandra. Efter väldigt många timmars av ätande gick jag till Carl och träffa upp Rossy & Stina, jag och Rossy gick vem till Anna där vi åt och snacka. Deep talk på 1000%, gick hem runt. 

Söndag: kunde inte sova då Mikis ringde och det första jag säger "vad har hänt med Ashel" --> näl, akuten. Idioter det finns Asså! Plugg plugg plugg ! ALICE FYLLER 18 IDAG! 

Min bestie - marks, mina älsklingar. 

Mysigt på kvällen med mina Lesbones... 

Jag och min broder, rossy & Anna sovandes-ish... Selfie x 2 och sedan en bild på Ashel ifrån restaurangen. 

Jag & Matti på dansgolvet, min älskling och jag, sedan har vi min kusin och jag! 

Titta den frullen ! D ö r.