En av dom värsta scenerna i TVD..

 

I hate when people don’t understand my sarcasm they ruin everything

Idag jag haft ganska så full rulle, jag gick upp runt halv 12 idag och gjorde i ordning mig för att sedan åka ner till tjejerorna och äta på Thaisingbar. Efter några timmar av prat och mys så åkte jag hem och chillade lite. Där efter gjorde jag mig i ordning för att åter igen äta ute denna gången på O'learys med Papi, Ali och Ashel. Efter ett antal timmar av mat och prat åkte vi hem, efter en liten stund kom kussen och vi alla tittade på film. Alce åkte hem för en liten stund sedan, men en otroligt mysig kväll med massor av skratt!
Nu ska jag sova så good nightie! 
 

legitimately sad over the fact that i’m not actually a witch

Idag vaknade jag upp av att jag verkligen drömde om Amerikanska pannkakor, självklart var jag tvungen att göra detta. Så stod och stekte dom i någon halv timme, sedan åt jag och där efter låg jag flera timmar i sängen och tittade på Supernatural, Svenska hollywood fruar och andra serier. Efter ett tag så kom tönt 1,2,3 upp ur källaren för att äta och dricka kaffe så satt och prata med dom ett tag. Efter detta började Jag och Ali baka lussekatten - nej, jag är seriös. Eftersom Ali flyttar nu på lördag kommer inte hon vara hemma och fira jul eller ha våra traditionella "glögg-kvällar" så vi fick ta en ikväll istället. Vi drack glögg, åt pepparkakor, och lyssnade på jullåtar. Sedan firade dom också mig och jag fick ett presentkort på Pondus än så länge, mami åker till Milano den lyxliraren så hon kommer inte vara hemma på min födelsedag. Sedan kom Mery, Aia och Zahra upp en snabbis så vi snackade lite okej Mary slog sönder mig typ, kommer ha blåmärken stora som berg...

Väl hemma sedan så kom både Helena och Mikaela, men jag gick upp och titta på Practical Magic. Mami kom och myste med mig en stund eftersom det är våran favorit film - bästa halloween fasen va jag älskar just denna tiden. 

I morgon ska jag upp tidigt för en fullspäckad dag kan jag säga! 

Good nightie!


Inte värre än andra!

Efter att jag hade tittar klar på Jones så cyklade jag ner i stormen till Effie och myste med henne och Linus samt Té. Fett mycket skratt som var med och otroligt mycket prat + ostbågar. 
Cyklade hem så jag var hemma runt tolv, nu ligger jag och tittar på lite svt serier! Ska snart sova.
Good nightie!


Dagen med Briget Jones

Idag vaknade jag ganska så sent och hjälpte mami med maten, sedan åkte jag till Erkan och vi la oss direkt i sängen med Briget Jones. Efter filmen så åt vi lite och snacka sedan åkte jag hem. Maten var klar när jag kom hem så jag åt och nu tittar jag på Briget Jones igen... 


Halloween

Har totalt glömt bort att skriva om Halloween firandet på skolan ! Älskar ju halloween så självklart gick jag all in, krigar-romare blev årets dräkt. 




@poppos place




Update: städa är inte lika kul..

Vaknade i morse runt tolv och var helt slut, efter att Sopran hade skrikigt "MAX HON ÄR HÄR" och petat på mig och frågat om det var jag klockan 5 på morgonen för tydligen var jag "försvunnen". Med andra ord hade jag gått och lagt mig i min egen säng och sovit... Bra koll! 
Men städningen var redan i full gång när jag kom ner och Alice kom även och hjälpte till, kan inte säga att jag städa så mycket mer än att jag satt och skratta... 


Ingen kan festa som en eriksson

NU KÖR VI! 



Chillmode: on

Kör på en otroligt gosig outfit just nu, chill-outfit till 1000! (Eftersom jag ska göra mig i ordning för kvällens festligheter sedan så blir det varken mycket smink eller speciella kläder).


1750

Städar, städar och städar är det enda jag gör, samtidigt som jag håller på att fixa i ordning mig själv.. För jävligt! Vaknade av regnet idag och det var inte det bästa att ha ett öppet fönster kan jag säga ! Ska snart ner och träffa brudarna så känner att jag måste skynda mig lite... Hörs later babes! 


Igår kväll, with my best @strandgatan

Som ni ser på rubriken så var jag på Strandis med min Goa tjejer igår kväll. När vi kom dit så var även Mery och hela gänget där, sedan senare kom min gose Nikolajs och Antz. 
Men vi drack kaffe och snackade på som vanligt, även väldigt mycket skratt involverades. Efter detta gick vi och köpte chips + dipp för att sedan åka hem till Stina och mysa. Kvällen avslutades ganska så tidigt för jag var hemma runt 11. Men vi alla var så otroligt trötta, så jag somnade nästan direkt när jag kom hem. Underbar kväll allt som allt! 

Helig snäp kan jag säga ! 
 

Otroligt.

 

Videon är äntligen här!

 

Wear something…black.

 

Kan inte fatta att jag ska få uppleva detta.

 

Babe, vi säger pass på dig.

Idag har en hel dag gått, vaknade och mamma sa praktiskt taget direkt till mig att gå tillbaka till sängen och sova. Endast några få timmar sömn i natt, men jag gick tillbaka till sängen och somnade ett tag. Tittade på några avsnitt av Hollywood fruar samt Halloween PLL avsnittet - dog. Äntligen är Ali tillbaka !!!! 
Har haft en allmänt otroligt dålig dag, men nu ska jag gå och lägga mig - behöver all sömn jag kan få. Missade även kak-onsdag med bästa Carro idag, boo..!
God natt bitchachos! 
 Perfektion är detta. Vi säger pass på dig.

Saknar minnen som dessa

Även om jag älskar hösten, kylan, regnet, modet, maten, halloween och allt där till kan jag inte låta bli att sakna sommaren. Som dessa fyra bilder, ifrån fyra olika dagar/kvällar. Fy fan vilken bra sommar jag hade, helt klart den bästa hittills! 


En natt med två galna brudar och ett härligt gäng killar. 
Tre fixade tjejer på väg till en fest i närheten, taggade till tusen på att det skulle bli en grym sommar kväll. 
Fula solglasögon kvällen, påväg ner till Strandgatan för att som vanligt ha en super mysig tid.
Mina underbara Goa tjejer i smögen en blåsig dag, springandes över privat mark och nästan kissade ner oss av skratt. 

Sånt här saknar jag. 

Ska inte slösa med sömnlösa timmar på dig.



What am I suppose to do with the way I feel?

Eftersom min underbara älskling Maja har klagat på att jag är sämst på att blogga så kastar jag in ett snabbt inlägg. 

Igår: var det en otroligt chill dag i skolan, måndagar är dock nästan alltid chill. Men skoldagen avslutades med att vi tittade på skräckfilmer och fick popcorn + godis, halloween är på G! Sedan stannade jag och plugga matte, satt även hemma och plugga sinnes stört mycket matte. Men världens bästa nyhet: 
JAG SKA PÅ AVICII! 
Bestien ringde och sa att allt var klart och att vi hade officiellt biljetter igår, jag kan säga att på två sekunder började jag gråta av lycka! Helt sinnes att om 129 underbara dagar ska jag få se världens bästa kille, älskade Tim! 

Idag: skolan var förjävlig, hela dagen gick åt att oroa sig över matte provet och hela min livslust gick ur när jag var klar med det. Efter skolan så gick jag & stördisen och åt, skräll ! Där efter drog vi hem till mig, skrattade massor, snackade och sedan hängde med Ashel och Philippen. Runt 8 kom poppo och cray cray, blev tre mer örhängen i örat i alla fall! Tusen tack Poppo! Vi chillade en stund innan dom drog och jag satte mig framför Hollywood Fruar, bästa mami hade köpt en B&J som tröst över matte provet. Nu har jag duschat och ska sova, orkar inte skolan i morgon men endast tre dagar till lov..
Good nightie! 



If I give you my phone to look at a picture don’t swipe left or right unless you’d like to die

Så otroligt trött idag, sleten som fan, galen helg mina vänner. 

 Torsdagen: Efter att ha haft väldens sämsta morgon så kommer min fruga med en mocha latte och kakor, hur gulligt? Dog, började lipa det känslosamma aset som jag är. På eftermiddagen pluggade jag matte och där efter fikade med papi och syskonen! 

 

Fredagen: Efter skolan gick jag och min babe till Thai singbar och åt, dom har även fått in mjukglass i deras buffé kan säga att vi båda var i himmelen! Underbart, efter detta åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att sedan ta bussen ner till Linnéa för att fira henne. Vi åt en massor med kakor och skrattade otroligt mycket! 

Kom hem runt ett någon gång och slocknade direkt i sängen.

 

Fredagen: Vaknade runt 1 och började genast städa och tog en dusch, pratade även med Mery via skype. 

Maja kom lite senare och vi började göra oss i ordning och åt, hade samt våran egna lilla för fest! 

Sedan var vi ute i jäkligt dålig tid, så jag hade henne på pakethållaren på cykeln hon höll i väskorna + cider på detta i våra händer. Doog, sedan hämtade jag en tröja av Stina och fick springa till bussen, men vi hann! Helt sjukt. Sedan började fest fixandet för skolfesten. Kvällen slutade med bästa donkenride, love it. 

 

Söndag: Låg kvar i sängen riktigt länge idag, var helt död (är fortfarande det). Verkligen varenda del på kroppen är förstörd asså. Känner borde inte köra tre helger i rad, men grejen är det att nästa vecka kör jag igen... Min syster flyttar till Aussie den andra november och nästa helg blir det hejdå fest för nära och kära. Släkten åkte också för en liten stund sedan, mina bästa älsklingar. Vad skulle jag göra utan dom? Bästa som finns !

 Nu ska jag försöka plugga lite och chilla, sedan sova tidigt idag!! 
C-ya! 
 

fuck you.

 

Älsklingen.

 

Behöver inte säga mer.

 

“Don’t depend too much on anyone in this world because even your own shadow leaves you when you are in darkness."

Sitter på en superlång NO lektion, men det är rätt så okej ändå ska bara skriva en uppsatts dom närmaste tre veckorna. Jag och bästa Carro har våran lilla "kakonsdag", det som får mig att gå på dessa lektioner kan jag säga. Efter skolan ska jag & Marcus stressa iväg och fixa lite till skolfesten på lördag, där efter ska jag nog träffa Padre. Sedan blir det plugg, äta, serier och sova. 
C-ya later!
Finns det någon människa som INTE skulle dö för dessa. Om en kille hade kommit med dessa - Hej, min framtida man. 
 
Om man inte dör för dessa klänningar ifråga sätter jag verkligen vem du är. Snälla ber - ge mig dom nu.
 
Älskar verkligen kedjor, och något som jag faktiskt vill ha är en i silver, har hittat många men vill ha den perfekta (som denna på bilden). 
Även dessa skor och fotlänkarna till dör jag för, eftersom vi bor i Svennelandet och har istid så är det lite förkallt nu. Men spelar ingen roll vad priset är på dessa för jag ska så köpa ett par i sommar. 
 
Behöver jag säga mer än att jag dör?
 
 

“I’m sick of people telling me it’s just a “get over it” situation. Fuck you. You don’t know what it’s like in my head.”

Efter en del lipande till en otroligt perfekt film Pretty in pink har jag nu ätit lite, och ska gå och lägga mig. Behöver skriva ut lite tankar i dagboken, men för övrigt behöver jag all sömn som jag kan få känner jag. 
Har även snackat lite med bestie, dampet vi båda kan få, även skrikit med Anni om att min framtida man kommer till svennelandet och kommer göra världens grymmaste konsert, sedan har jag gråtit lite med Maja och även planerat Lördagen. Kommer bli grymmt!!! För övrigt så har vi resurs dag i morgon och jag behöver verkligen plugga som en idiot.. Jag behöver lov, och fylla år. På tal om det Grattis världens bästa Mika som fyller 20 bast idag, Love you!! 
Good nightie babes. 
 
 

5310

Ligger i sängen och tycker lite synd om mig själv efter en halv kass måndag. 
Kände för en underbar film så det blev Pretty in Pink. Underbart, gamla chickflicks! 

C-ya later! 


“Sometimes you have to give up on people. Not because you don’t care, but because they don’t.”

Så åter en helg har gått, men fasen va grym helg !! 
 
Fredagen: Skoldagen va ganska seg då jag var otroligt trött eftersom min broder hade väckt mig runt tre på natten för att han inte hade någon nyckel. Men efter skolan så åkte jag ner till stan och tog en fika med F på E-house, eftersom vi båda har haft full rulle och inte hunnit träffa varandra så hade vi en hel del att snacka om.
Efter en otroligt mysig fika fick jag skynda mig hem och packa för att sedan åka iväg till Maja. Väl hos henne åkte vi och köpte mat + glass, åt sedan när vi kom tillbaka igen. Låg med matkoma framför BRIGET JONES och åt glass, men för det mesta snackade vi, skratta och grät. (haha, skoja!) Någon gång under natten sten somnade vi båda två. Superhärlig kväll! 
 
(snodde lite bilder ifrån Majas blogg)
 
Lördagen: Började med att vi låg kvar i sängen halv sovandes och åt chips samt snäpa fula snäps till alla. Efter se sådär hundra år tog vi oss tillslut upp och åt frulle. Efter ett tag åkte jag ifrån världens bästa Maja! Väl hemma hade vi släkt på besök så det blev lite fika innan dom skulle iväg, och då blev det fullt ös för mig. Efter att jag hade gjort i ordning mig så kom Effie och Peter för att hämta upp mig + Tom, där efter bar det av till Carl. 
Då började firandet av Carl och Philip, helt sjuk kväll! Ber om ursäkt för alla snäps jag skicka till alla... 
Kom hem runt tre, gick och la mig direkt! 
 
 
 
Söndagen: Behöver jag ens säga att jag vaknade sent? Vaknade runt halv 12, gick upp och åt frulle för att sedan gå tillbaka till sängen igen och titta på serier. Stina och Rossy gjorde ett snabb-besök för att lämna min laddare, sedan tittade jag på mer serier - pluggade lite. Sedan gick jag ner för att ha lite syskontid med brodern, men han spelade så det fick bli att jag och Philip tittade på Hostel. 
Nu ska jag städa innan mamma Flipar..
 
 
 
Tusen tack till alla som har gjort denna helgen, underbara är ni! 
 

C-ya later bitchachos!
 

He was our quarterback.

Tittade precis på veckans Glee avsnitt då jag inte har haft tid till att titta på det, och jag kan säga att från första minuten till sista så grät jag. Har aldrig gråtit så mycket under ett avsnitt av Glee kan jag ärligt säga, helt sjukt bra hade dom gjort det. Men verkligen hemskt att Cory Monteith är borta på riktigt och kan inte ens tänka mig hur svårt det måste ha varit för Lea att spela sin roll här. Grymt avsnitt även om det är otroligt sorgligt!
 
 

7034

 

HUR KAN HAN VARA SÅ SNYGG?

 

AHS säsong 3

American Horror Story har gjort det, detta kommer bli den bästa säsongen! Första avsnittet var grymt och verkligen inte en sekund av tristess, jag är verkligen fast och vill bara ha nästa avsnitt NU! 
Tror att det blir kärlek mellan Evan och Taissa - men dock är ju med all säkerhet att Evan blir ett spöke igen.. 
Men denna säsongen är om mitt favorit ämne of all time: häxor. Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar det. Verkligen detta kommer bli fantastisk. Det är också helt sjukt att detta är skaparen till Glee - för denna serien är otroligt rå. Men bäst!
 Titta bara på detta:

“No matter how you feel… Get up. Dress up. Show up. And never give up.”

Var verkligen helt övertygad om att jag hade 58 graders feber i morshe när jag gick upp för ville verkligen inte gå upp - like never, ville bara sova. Men så fort jag hade gått upp var livet ganska så bra allt. Hade tråkiga lektioner, men garvade som aldrig förr med bästa Malin och Sara på spanskan, dooooog! Efter skolan så väntade jag med Mery, Evve och Ärtan på bästa faster och när hon kom så åt vi först på Subway och sedan tog vi en latte på E-house kan säga att jag är i go matkoma just nu. 
Nu ska jag där i mot fixa mig för att sedan åka med familjen till grästorp och gå på "spökvandring", min mami och hennes Idéer men det ska tydligen var super kul så hoppas på det. När jag kommer hem måste jag titta på det nya avsnittet av AHS!! Är otroligt taggad inför helgen då gänget ska fira dom bästa killarna, kommer bli grymt.
C-ya later bichachos!
 Yeah, I was trying my best. But now I'm done.

“Don’t mock the scarf Nathaniel, it’s my signature” — Chuck Bass

Omg, första avsnittet att säsong 8 Supernatural - dooog!!! Helt otroligt! Men sedan tittade jag vidare på några avsnitt av Vikings och somnade... Vaknade för en timme sedan men ska nu dock gå och lägga mig. 
På tal om Omg - American Horror Story kommer ut i natt, heeeej död! Denna säsongen kommer bli grym, Evan, Emma och Taissa helt otroligt hur bra det kommer bli! 
Good nightie! 
 

*hides good snacks from family members*

Har absolut glömt bort att blogga - haha, oj! Well I'm back bitchachos!

 

Fredagen: Började med att vi hade friluftsdag i skola, förvånansvärt gick jag faktiskt (kan säga att mer än halva skolan var "sjuk" hahaha!) och den enda anledningen var för att jag bor fem minuter bort. Men vi slutade tidigt så §jag åkte hem runt halv två och efter en stund kom Elvira. Efter väldigt många om och men så började vi fixa i ordning oss innan Annipanni kom och vi istället gick upp till henne. Thilda och Ebba joina oss också innan vi tog bussen ner till stan där Mery mötte upp oss och vi kunde äntligen åka till Malin. Väl där så åt vi pizza och sedan åt vi efterrätt som var super god. Efter väldigt mycket dans, sång, skratt och sjuka saker hämta Ashel, Sopran och Philip upp mig och Anni - självklart blev det en donken ride innan vi åkte hem. 

 

Lördagen: Jag var tvungen att vakna tidigt för att klockan 11 skulle vi åka på dop i götet, så dom flesta på Eriksson sidan var där. Och självklart satt jag, Alice och Ashel och skratta som aldrig förr, snäps i kyrkan osv.. Efter det var det middag och vart hamnar inte jag och Alice? Jo vid barnbordet.. Vi kom hem runt 6 någon gång! 

Även om jag hade sovit i Ashels knä både på väg dit och hem så var jag så otroligt trött att jag la mig direkt i sängen och satte på några avsnitt av Glee. Även TVD's nya avsnitt tittade jag klart på (döör det kommer bli en grym säsong!!) där efter hade jag mys tid med Sis och vi tittade på skräckfilm + Studentfesten. "sis, vi har redan tittar på alla bra skräckfilmer..." Hon hade rätt för den vi titta på söööög! Vi var så otroligt trötta att vi gick och la oss efter filmerna.  

 
Jag dör för Damon och Elena, helt sinnes va fina dom är. Självklart började jag lipa till första avsnittet men det var helt sjukt bra! 
 

Idag: Vaknade runt 11 och tittade på The Beauty and the Beast, hade missat sista avsnittet på säsong 1 - längtar nu till säsong 2!! Där efter pluggade jag lite och sedan åkte jag till Ikea, kom hem runt 8 och nu sitter jag och pluggar som en idiot. Ska dock gå ner och ta mig lite mat är så otroligt hungrig igen skräll. 

 

 

C-yaa mr.sun. 

 
 
 

“My brain has no heart, and my heart has no brain. That’s why when I speak my mind, I appear heartless and when I do what’s in my heart I seem thoughtless.”

 
 
 

i was meant to be born a spoiled rich white girl in manhattan but something went wrong idk

Efter gårdages fjasko så var det otroligt svårt att gå upp i morse, men med att fixa sig lite extra så funkar ju allt eller hur? Tandläkaren stod först på besöket och med andra ord missade jag första lektionen, sedan flöt dagen på faktiskt väldigt bra. Bra dag med andra ord, nu ska jag dock hoppa in i duschen och krypa ner i sängen, men min dagbok och ändå få ut några tankar. Behöver egentligen plugga..
Good nightie lovely.