Vad jag tänker lyssna på hela natten.

 
 

Orkar inte mer.

Det finns vissa stunder då det enda man behöver är en hård kram och verkligen gråta ut. Inte prata, inte något som helst annat men bara en kram, under tystnad. Den stunden då mamma ringer och säger att hon har köpt en Ben and Jerry och är på väg till skolan för att hämta upp mig är ett sånt läge. 
 
 
Så denna dagen har verkligen tagit så jävla mycket kraft, och blir så otroligt trött på allt. Alltid ska det finnas något som förstör ens lycka - alltid. Jag är bara så jävla trött på allt, så otroligt mycket skit och varför kan inte bara livet faktiskt gå bra för en gångs skull? 
Jag är så trött på assholes som sviker, som pratar skit men mest av allt är jag trött på att man gör så otroligt mycket saker för personer men ändå står där och får aboslut inget tillbaka. Om vi ändå ska lägga på allt förstår jag inte hur min familj drabbas av alla olyckor, varför?
Skiter verkligen i vem som läser detta, vill bara få ut lite saker. Ha det. 
 

“Your lips are like wine, and I want to get drunk.” — William Shakespeare

 Sitter nu med cola som kyler ner min hals, har nog aldrig skrattat och skrikit så mycket i hela mitt liv.

Idag har jag absolut inte gjort någonting alls, självklart tittat lite serier och pluggat! Men sedan fixade jag mig i ordning och åkte ner till stan för att träffa Elin, Malin, Linnea och Olivia så vi virrade runt lite innan dom bestämde sig för att åka karusell. Efter två gånger så stod jag och Linnea och tittade på när dom skulle åka - tror ni inte han som jobbar där tvingar på oss också? Jo, så där satt vi fem och jag trodde jag skulle dö. Inte nog med detta så när vi åker super snabbt har ju jag glömt bort att min mobil va i fickan så den åkte åt hej-svejs, men som tur var höll den. Trodde verkligen jag skulle dö ett tag, vi åkte otroligt länge och han var riktigt skön som jobbade där så självklart lurade han oss med varenda gång vi trodde vi skulle stanna så körde han på mer. Efter att vi tillslut kom av så hade våra halsar blivit förstörda och inom loppet av tio minuter så mådde vi alla illa. 
Fick ta taxi hem eftersom mitt busskort hade gått ut 11 minuter innan, så bra avslut av denna kvällen.
 Så jävla grym kväll asså bästa !! 
 
( Igår: Hade en cp-dålig skoldag, allt jag ville var att bokstavligt rymma där ifrån och aldrig komma tillbaka. Men överlevde dagen och gick hem för att fixa i ordning mig. Sedan åkte jag ner till stan för att träffa Ina, Becka, Stella, Pottsen och hennes kusin - bästa Aussie - Ross! Så vi tog en fika på Strandgatat och sedan träffade jag Mery boobo, Aia och alla underbara !! Hade otroligt härlig kväll som gjorde upp för den tråkiga dagen, men sedan åkte jag hem och titta på Now you see me så jävla grym film! Bästa dave !)
 
Nu ska jag gå och lägga mig, varenda del på kroppen har blåmärken och har ont. Så ska verkligen bara gosa ner mig i sängen, och har världens roligaste samtal med Ashel - galna jävel. 
 
Good nightie!
 

what beautiful weather outside im gonna close the curtains

Sitter nu med tända ljus, grym musik och pluggar - allt för att göra det bästa av situationen. Hoppas verkligen att det går bra på matten i morgon, är så jävla nervös! Trodde helt seriöst klockan var runt tio men den är bara åtta, så några timmars plugga innan sömnen tar i kapp. Ska dock försöka sova tidigt i kväll då jag gick och la mig runt halv ett igår... Idag har faktiskt varit en väldigt bra dag, Carro och jag räddade hela livet med att införa kak-No! 
Har även pluggat lite idag samt tittat på Supernatural och har bara tre avsnitt kvar nu, så den 8de kan gärna komma nu!! Just nu är det bara jag och boshan hemma så snart kommer nog högtalarna fram och lite kvällsmat. 
Ska dra och plugga nu... (tur att jag har min remix!) C-ya !
 

i hate when i eat all of my popcorn before i start the film

Sitter på en otroligt tråkig Internationell Relation - lektion och vill bara hem och sova. Denna dagen började med att jag åkte ner till tandläkaren och sedan där efter fick springa till bussen, skolan och alla dessa lektioner har varit otroligt tråkiga. Kan konstatera att denna dagen suger verkligen, vill bara hem och mysa i min säng med popcorn och en bra film. Men allt som står på mitt schema idag är att plugga, orkar verkligen inte för det känns som allt jag gör nu för tiden är att plugga. Btw jag har post limit, så ja det suger.
 
 

DAMN.

 

0130

Har haft en toppen helg och det har varit full rulle där av inget bloggande. 

Fredag: Direkt efter skolan så åkte jag och ett helt gäng tjejor i väg för att vi hade ordnat (mest poppo som hade ordnat allt!) en "överraskning" till älsklings Mery för att hon stannar i Svennelandet. Så vi badade i badtunnor och åt super god mat - helt klart högsta matkoma nivån ! Efter världens bästa sund med grymmaste brudarna så åkte jag, Elvira & Mery till Strandis. Världens roligaste stund på bryggan eller va säger ni babes...? Haha, dööör fortfarande "det zipprar". På Strandgatan satt Flingan, Thilda och Rossy så där spenderades de sista fredags timmarna. 
 
Lördag: Låg hemma för det mesta av dagen, pluggade och en del Supernatural avsnitt tittades i sängen. Runt fyra - fem tog jag bussen ner till Evve, där var Mery & Emma, sedan kom även Flingan. Vi åt godis, skrattade, snackade en hel del. Åkte även en snabbis till Ray för att ta en promenad innan jag åkte tillbaka till Elvira och tittade på film med henne och hennes bror Frölunda, cyklade även helt lost till stan (var ett mirakel att jag hittade). 
 
Söndagen: Ray drog upp mig tidigt (fööööör tidigt för att vara en söndag) för att åka till Götet, så vi träffades på tågstationen vid tio! Direkt när vi kom ner så åt vi en Sub - bra frulle där ni! Sedan gick vi i butiker och checkade, köpte faktiskt en klänning som var riktigt snygg. Vi åkte hem runt fem då alla butiker stängdes och vi båda var så otroligt mega trötta att jag till och med somnade påvägen hem.. Haha! 
Resterande av kvällen satt jag och försökte plugga lite. 
 
Idag: Hade en otroligt chill skoldag - okej, jag gick en och en halv lektion för skulle sedan till tandläkaren... Där efter har jag ätit och pluggat. Nu avslutas dagen på bästa sätt ska titta klart på Alexander den store och sedan sova ganska så tidigt i kväll. 
 
Tänkte bara också säga tusen tack till alla som har gjort denna helgen så grym som den har varit! Ni är bäst! 
Good nightie bitchachos! 
 
 
 

If I give you my phone to look at a picture don’t swipe left or right unless you’d like to die

Vill verkligen sova men så otroligt jobbigt att mami först måste komma hem med shampoo och balsam så man kan duscha. Men ska fixa det sista med plugget och lägga i ordning saker för i morgon just nu, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Sedan är det alltid lika kul att vara helt ensam hela helgen, Ashel drar till Norge, Ali ska till Götet till och med Mami ska i väg. - Känner skäckfilms-maraton ensam klockan tre på natten som alltid med andra ord. Hatar att bo i spökhus i sånna hära lägen asså! he.. he.
De senaste timmarna har jag inte gjort något, förutom att snäpat med kussen min och sedan ringde Effie "Om det är okej så kommer jag förbi och lämnar cykeln nu.." Mitt svar var då "Ja, eftersom du redan är påväg". Den idioten asså, sedan ska jag nu avsluta kvällen med plugg och ett avsnitt innan mami kommer!

Good nightie!
 
 

4830

Nu är jag på det typiska mys-humöret, pj-byxor på, linne och har tagit Ashel's hoodie för jag frös så sjukt mycket. Idag har varit en ganska tråkig (lektionsvis) dag - men väldigt rolig om man utesluter lektionerna! När jag satt på bussen hem så längtade jag verkligen till maten hemma, så direkt gick jag och åt till ett avsnitt av Supernatural. Ashel skulle klippa gräset och satte då på högtalarna så jag satt vi tumblr och hade den bästa musiken till det + 2 koppar kaffe. Efter ett tag kom han in och gjorde mat till oss (åt dock bara pommesen denna gången eftersom jag hade ätit.) sedan gick jag upp och kolla på ett till avsnitt. 
Big news: mina älsklingar har en ny turné så jag hoppas verkligen jag får biljetter! 
Nu ska jag plugga, kommer somna är så trött! C-ya! 


4201

 
Fastnat totalt i ett tal och that's it, får göra dom sista två talen i morgon på lektionen. Nu måste jag plugga svenska som jag inte fattar ett piss av, hatar gramatik men what to do. Som tur hjälper min älskling Avicii mig och  ska även plugga lite engelska - känner paniken ! 
Men måste plugga nu och hitta något att ha på mig - hej trött på mina kläder.
Good nightie love! 
 

Party without my Bestie is like party without my heart.

Vad skulle jag göra utan min andra halva? Sommaren var grym och vi gjorde den till bästa sommaren - exakt som vi sa! Finns ingen som taggar upp än lika mycket som du + Avicii, och fasen att sommaren är slut men det var underbart så länge det varade! 
Love you, bestie!

having plans sounds like a good idea until you have to put on clothes and leave your house

Sitter på min andra NO-lektion för idag och jag kommer typ somna om två sekunder eller så, orkar verkligen. Men det är onsdag och det betyder att halva veckan har gått - vilket är verkligen skönt! 

Dagens planer är troligtvis att träffa pappa (vill säga om han inte dissar mig) och sedan ska jag försöka hinna plugga innan kussarna kommer över så ska vi titta på Idol och mysa. Standard Eriksson med andra ord! Helt seriöst nu orkar jag inte mer av denna lektionen, need coffee and fooood!!! Igår där i mot så låg jag praktiskt taget hemma i sängen hela eftermiddagen tills jag och Jo gick till konsum därefter lite talk innan vi gick tillbaka hem, då blev det Idol, H-fruar och lyssna på Avicii när jag duschade och fixade i ordning mig innan jag gick och la mig. 

Efter 10 minuter på första NO-lektionen så fick jag post limit, hur lyckat? Har tittat igenom varenda  sida som finns på denna datorn. Inte en dag för atomer med andra ord!

C-ya laaaterrr bitchachos!

 

Biggie Biggie Biggie can't you see Sometimes your words just hypnotize me And I just love your flashy ways Guess that's why they broke, and you're so paid

Det ända som saknas i mitt liv är ett par svarta och vita jean + guld smycken, säger hej det blir shopping i morgon!
 

7500

Ett avsnitt av Supernatural: Check! Helgen är slut och skolan är här, kunde verkligen inte sova ett dugg idag så gick upp tidigt för att ha sovmorgon!Tog en dusch, åt riktig frulle (vilket är sällan det händer då jag får stressa) och gjorde mig i ordning i lugn och ro. Första lektionen så hade vi våran första presentation för denna terminen - sjukt nervöst! På lunchen så hade jag deep talk med bästa Elvira mycket som händer under helgen vänner. Efter skolan hade vi elevråd och där efter hängde jag med till måg med Poppo där jag blev hämtad av Mami, vi åkte och sola lite innan vi åkte hem. Nu ligger jag i min säng och är otroligt trött, snart kommer Aliiice för att titta på idol och toligtvis blir det skräckfilm efter, så ska föröska hinna plugga lite innan. Försökte övertala Ashel att köpa ett par Vans till mig nu när han ska ut och köpa ett par Docs till sig själv - not gonna happen känner jag. Den killen gjorde min dag igenom att fixa isen (ni fattar inte hur otroligt stolt jag blev), han fixa isen precis så jag ville ha det... Isen är en stor del av mitt liv.
Taaataaa!

Äntligen kan jag börja ha på mig min älskling, och tack för att den finns för idag var det riktigt kyligt ute!

40123

Efter några timmar ligger jag i sängen i totaaaal matkoma och träningsvärk i magen av allt skratt. Har helt seriöst världens konstigaste bästa släkt! Paniken som uppstår när Ashel tar på sig kavaj, mamma klänning och jag kommer i standard kläder - visste inte att det var kalas utan trodde vi bara skulle ha middag... Kan säga att jag bytte om snabbt! Självklart garvade vi åt feltolkningar, historier "man vet att man bor på landet om man rider på kossor på fyllan", som sagt familjen Eriksson är störd! Nu ska jag plugga lite innan jag och syskonen ska titta på skräckfilm och sova. Inte så himla taggad för skolan ska jag säga vet inte vad jag ska ha på mig.

Good nightie!
 
 Dör för allt på denna bilden, perfektion - och insperation! Älskar allt!

“It’s a very powerful thing when someone sees you as the person you wish you were.”

Måste verkligen ta mig ur hela supernatural serien, den pajar mitt liv och det är allt jag gör. Supernatural, tumblr och plugg... I alla fall idag! Skulle åka och titta på Mattie när han spelade fotboll men det va ingen som ville (kunde) åka med mig i regnet så inställda planer där, annars har jag bara städat och gjort i ordning mig. 
Är så sjukt hungrig, men måste vänta typ en timme till för då kommer släkten och som alltid bygger man upp hungern för att sedan kunna äta hur mycket som helst när alla kommer, standard Eriksson.  
För allt vi gör när vi träffas är äta, fika, äta, prata, skratta, äta - alltid! 
För övrig har helgen varit riktigt bra och glömde säga, men självklart har både Malin och Felicia bloggar! 
Nu ska jag titta på ett till avsnitt innan alla kommer och attackerar mig! C-ya!
 

6013

 

damn this is such a good song let me play it 86 times an hour until I hate it

Sminket är borta, linserna är bort tagna och läppstiftet är av torkat. I'm ready for the bed, så otroligt trött och riktigt skönt att krypa ner i min underbara säng och sova. Jag har haft en jätte mysig dag bestående av Supernatural och där efter fixade jag mig för att sedan drog jag till Erkan med brudarna. Vi snackade för det mesta och åt, men tittade även på en film med kaffe nu i slutet. Filmen heter Studentfesten och det är en ny svensk film - för er som inte gillar svenska filmer kan jag ändå rekommendera denna, för fasen va vi garva. Så underbart überhärlig film asså! Eftersom min cykel har stått där sedan kräftskivan så cyklade jag hem med den och det var riktigt skönt att cykla, det enda negativa är att jag fortfarande har ont i min hals! 
Nu kom min broshie hem och hoppas han har med sig donken till mig troligtvis inte . Hade höga förhoppningar nu som han krossade totalt, men nu har jag post limit och är trött så Nattie nattie lovelydovlie. 
 

i use ♡ instead of ♥ because it’s hollow and empty just like my actual heart

Nu sitter jag i sängen efter att ha skickat dom sista snäpsen och fått post limit på tumblr, ska verkligen bara lägga mig ner nu och sova. Halle va det ska bli skönt, finns inget bättre än att sova i sin stora säng efter en jobbig skolvecka, veta att man inte behöver gå upp i morgon bitti. 
Idag så hände det otroligt roliga då jag sa "okej, bror." till min rektor och han blev redigt chockad kan jag säga! Men sedan fick jag världens bästa besök av min lilla bestie den sista stunden innan skolan sluta, vi drog hem till mig och gjorde varma mackor samt lyssna på våran älskling - högsta volym. Skratt och massor av videos/snäps!
Sedan åkte vi hem till Effie där dom hade lagat otroligt god mat till oss, efter massor av skratt och prat blev det chips & dipp samt is och chocklad! Efter ett tag så åkte vi ner till stan och träffade Malin och Felicia på Strandgatan och massor av skratt, bästa brudarna! "Para-knas" otroligt mycket garv och flams, sedan träffade vi även på Mery, Aia och Lena en snabbis innan dom skulle åka hem! Felicia drog hem och resterande åkte hem till mig där vi snackade. - Underbara brudar!
Good nightie Mr.moon.
 Bilder från i onsdags & torsdags!

8294

 

Min överbeskyddare.

Idag fyller världens bästa kille år också så kallad min broder. Världens bästa räcker inte för honom, han är verkligen speciell och skulle inte klara mig en dag utan honom. Tyävrr är han i Norge nu men ska fira honom i helgen istället med le släkten. Något jag, Ali och Amanda pratade om på Strandis var att denna killen är så otroligt överbeskyddande - helt sjukt! Det har varit stunder som under fallens då han tvingade Mattie och Emil att följa mig hem, stunder då Alice knappt får snacka med sin pojkvän för att han trodde det var en random kille som stötte på henne, stunder som att Ali inte ens får gå en meter utan att han är med. Killen sa till mig att jag skulle vara hemma en viss tid när jag var hos Carl 500 meter bort (tvingade självklart Emil att följa mig hem) - när jag kom hem var det enda han sa "du är en kvart försenad, sa jag inte ett?". Som sagt hela mitt liv har vi alltid varit lika, har ägnat halva mitt liv åt att sitta i en Is-hall för att heja på honom, åkt på varenda match - borta som hemma! Han har där i mot lovat en Frölunda match innan han åker, så tack ! Det finns nog inga syskon som oss, när man ser dig stå vid dörren har fått sytt 7 stygn och täckt i blod - det båda vi gör att att kissa ner oss av skratt...

Nej, men det jag försöker säga är att det finns verkligen ingen som han och älskar verkligen världens bästa bror. 

Sedan kan man ju alltid hoppas på att han tar det lugnt i Norge i dag, men det är väl att hoppas på för mycket.. 

Grattis bästa Ashel! 

 
 

Helt sinnes.

 
Har inte lagt ut denna låten än, har drogat den ett tag nu och helt seriöst så grym låt. Typisk-mig-och-effie-låt!

U CAN'T SIT WITH US.

Skolan är så seeeg, orkar knappt ha koll på livet. Sitter med bajs so:n som jag försöker fatta, men det går segt. Ska även städa eftersom mami får le damp, men annars ska jag titta på H-furar och läsa det sista innan jag somnar. Men annars så efter skolan chillade jag med min bestie och du är så skyldig mig hela ditt liv Mery. Helt sinnes sjukt underbart att ha henne hemma !

När jag kom hem ordnade jag riktigt grym mat - ibland får jag till det. Men vill verkligen att min förkylning ska vara över så jag kan börja träna, är verkligen taggad till tusen. Sedan annars är skollivet fullt i gång, elevrådet - festkometen och plugget på topp. Ligger till och med ganska så bra till i matten (även fast jag inte fattar ett piss), känner att morgondagen kommer bli jobbig... Men på plus sidan så har jag tittat över SHL matcherna och började gråta när jag såg hur bra vissa datum var (Frölunda-AIK i Scan!), helt sjukt hur grym säsong!!!!!

Måste se vad jag ska ha på mig, denna veckan har varit kaos för mig ang hur jag ser ut - kaos vänner.

Good nightie!

 
 

Videon är här!

 

Update: just nu

Synd hur kassa vissa är på Idol, och vissa är helt otroligt grymma ! 
Men sitter och pluggar matte (bladet är helt cleant för att jag bytte sida, men har köttat nu). Blev helt otroligt sugen på B&J - jäkla Malin som skickar snäp med mina pojkvänner... Men men! 
Good nightie. 


a summary of supernatural: dean’s upset and won’t talk about it something’s wrong with sam

Den känslan man får när man har suttit och reblogat saker i över 20 minuter och sedan kommer på att man har haft post limit under hela tiden.. 

Skolan idag har innehållit världens tråkigaste lektioner, men bästa underbaraste Merybobo är tillbaka. Så en hel del snack om vad som händer och hänt med henne och Evve. När jag kom hem så var jag så otroligt hungrig men eftersom jag är lat så blev det standard pasta och fetaost (min största drog ett tag), sedan ett avsnitt av Supernatural och snack med familjen. Nu ska jag försöka gå ner och fixa té eller något, sedan hämta en ny pappersrulle eftersom denna är slut - sämst men helt seriöst kan inte min förkylning vara över snart eller???

Ska försöka plugga lite till Idol och hoppas på att mamma kommer hem med turkiskt yoghurt och bär - craving!

 
 
 

Bestien är tillbaka, tack gode gud!

Mary min bestie är tillbaka i svennelandet, och denna gången skulle hon bara våga åka någonstans - kvinnan kommer inte ens kunna åka till götet utan att man blir orolig. Nej men det fanns inget som kunde göra mig lyckligare än att ha henne tillbaka. Älskar dig min bästa!

8290

Bianca Eriksson sommaren är över så sluta upp med att cykla runt i bara linne kjol mitt i natten. Det var min tanke hela natten kan jag säga, och min motivation var "snart kommer jag hem till min varma säng" när jag cyklade. 
Igår firade vi som sagt Pottsen och på tolvslaget blev det att skåla innan dom följde mig (och mötte upp Pablo), men påväg hem så stannade jag förbi Andrés place eftersom killen hade lite ferre, där var gänget så vi stannade ett tag innan Carl ("alla skyller på mig") fick för sig att vi skulle dra en donken. Så runt ett halv två åkte vi till Donken och köpte mat sedan åkte vi hem igen, dock var jag inte världens mest peppade brud - tror Robz, Philip och Stina blev lite sura på mig när allt jag kunde säga var 'Jag fryser'. 
Men när jag kom hem fick jag ändå inte sova utan så fort jag hade lagt mig i sängen fick jag gå ner och öppna dörren till Philip och Ashel... Sedan ramlade jag i trappan.
 
Idag har jag chillat hemma, tittade lite på supernatural och sedan träffade jag Effie för en PW till stan. 
När jag kom hem snacka jag lite med boshie, ett till avsnitt av supernatural och sedan fick jag världens bästa nyhet - berättar i morgon!
Sedan fick jag reda på att min bror har bokat resa i 4 månader, min mamma har fått en resa och min syster ska i väg i fyra månader. Vad fick jag? FRÖÖÖÖLUUUNDAA Here i come!!!!! Bästa!!
Nu sitter jag och Ashel och tittar på film, dock valde han min hat-film så funderar på att om jag ska gå upp. Måste sova tidigt idag - fortfarande inte frisk.. 
Good nightie! 
 

6012

Så. Jävla. Trött. Och. Svettig! Dance battle typ fem gånger i rad, kan ju säga att jag doog! Har dock nog aldrig garvat så mycket, så fult. Men är just nu i en egenlägenhet med brudarna, kikxen fixa mat och mys! Bästa bruden fyller om bara några timmar, ska dock cykla hem inatt (säkert...).

Idag har det varit bröllop för bästa Micke och Maria, så fint - satt med tårar i ögonen under hela stunden!

Nej, nu ska jag attackera brudarna i sängen, bloggar när jag kommer hem! Puss hajjj!

JAAA!!

Nu är det bara 6 dagar kvar tills säsongsstart, nu är jag taggad som in i h*lvete, detta kommer bli en grym säsong! 9 dagar tills mina indianer spelar på hemma plan, och då ska jag och titta!

Ingen kan ersätta dig...

 I tosdags låg jag sjuk hela dagen, men åkte ändå med padre och köpte säsong 7 av supernatural. Så nu vet vart ni har mig den kommande tiden, haha! Sedan åkte jag hem och tittade på sista avsnittet av Chuck med Ashel, jag blev så otroligt stolt över honom han började nästan gråta när avsnittet var över - äntligen inser han hur serier pajar ens liv... Men under kvällen så åkte jag och Ali med Amandie ner till Strandgatan och tog en kaffe, Mikis och Jocke kom för att hämta Ali så dom kunde gå vidare. Jag och Amandie hämtade Simon och sedan körde dom hem mig, vad skulle jag gjort utan världens bästa kusse? När jag kom hem så somnade jag praktiskt taget direkt. 
 
Fredagen var planen att verkligen inte gå till skolan pga hur jag mådde, men sedan så kom jag på att om jag inte går till skolan så kan jag inte shoppa. Så skolan var seg, förutom bästa eftermiddagen - bara skratt! Sedan åkte jag, Ina och Linsen till Överby. Letade över vita jeans över allt men fanns inte någon stans har aldrig varit så sur, men jag hittade ett linne som jag har letat efter länge och en super snygg skjorta! 
Jag fick springa till bussen och åkte direkt hem till Effie, där hon & Julia hade lagat mat till mig och Khalil - så otroligt god, matkoma hej! 
Efter massor av snäp, skratt och prat så åt vi lite chips lyssnade på musik (Avicii) och sedan runt halv 12 så gick jag hem. Jag hade precis gjort i ordning mig och lagt mig i sängen när Ashel kommer hem, så jag gick ner till han och höll han sällskap när han åt. Han ville att jag skulle titta på film med honom så jag hämta mitt täcke och vi gick ner till hans lilla kryp in. Vi satte på World War Z, men så fort han började klia i mitt hår så sten somnade jag totalt. Jag vaknade runt tre och då gick jag upp och la mig i min egen säng. Helt seriöst hade världens mysigaste stund med broshie, dör för honom. Nu det senaste halv året har jag ofta tänkt hur jag inte skulle klara mig för en dag utan honom, och verkligen ingen kan någonsin ersätta världens bästa Ashel! 
 
Idag är det bröllop som gäller och nu måste jag fixa mig, så Taaataaa!
 

I really fucked it up this time, didn't i my dear?

 

Always the same fucking story. Man up boy.

 

Om inte Avicii kan fixa det gå och lägg dig.

Well alrightie then, nej jag skojar bara. Men idag vaknade jag runt fem och vart helt kallsvettig, kunde inte se, mitt huvud höll på att explodera och min hals var helt kaos. Så jag säger pass på denna dagen, skulle kanske inte varit ute och sprungit igår i bara linne känner jag nu. Men jag har pluggat lite, läst lite och tittat på lite Glee. Nu ska jag först byta PJ till en annan PJ, och gosa ner mig med brodern för att tvinga han och titta på film med mig. 
C-ya later.
 

Världens vackraste kvinna helt klart.

 

4801

FIGHT

Nu är det verkligen bara att kötta, all min energi och fokus kommer nu ligga på träning och plugg. Helt andra vanor än innan, verkligen ska bara äta nyttigt nu (eller alls, haha, kiddin' matvraket här!!), men mina mål den närmsta tiden är - jogging + pw (2,7km och 3,3-4km) -minst!!!
Men maten är lika viktigt, så ikväll körde jag på havregrynsgröt med jordgubbar och kanel.
Nej, nu ska jag titta klart på idol och sedan plugga set sista.

EN MÅNAD KVAR

 
 
 

HÖST MODE

Eftersom jag är otroligt höst-mode-kär, så tänkte jag ta upp något jag verkligen dör för. 
Pälsjackor, jag verkligen avgudar dom. Ska leta efter den perfekta att få med mig hem, helt sinnes sjukt pepp för shoppingen som kommer snart!!
 

Miley gör det igen!

 

have you ever loved a character so much that you can’t even really explain why you love them as much as you do or when you started feeling that way it just sort of happened and that’s how it’s going to be forever and ever

I dag är en typisk dag som man kastar sig hem, kastar  av sig jeansen - tar på sig en hoodie, tar fram choklad, Is, på med hörlurarna och lägger sig i sängen med en bra serie eller film. Ska dock försöka ta mig igenom Glee säsong 4 då min Queen ska medverka i säsong 5! Annars ska jag läsa lite, plugga lite matte och för det mesta titta över alla plugg saker som vi har, tråkig info. Gick otroligt länge i skolan till tio över fyra, dock så sprang jag lite tidigare då jag var tvungen att hinna till gamla hederliga Strömslund skolan - återträff med alla nior och förvånansvärt va det många där! Faktiskt riktigt sjukt att gå tillbaka efter över ett år och så mycket har förändrats, jag har förändrats. Trodde inte jag hade förändrats så mycket med jävlar det har jag ska jag säga, helt annan syn på hur plugget och livet var. Bara att se mitt otroligt fula skolfoto som sitter uppe för alla på hela skolan att se - tack! Men ändå där alla började skratta för det är helt sjukt vad jag inte är den personen mer. 

Är sjukt hungrig så jag funderar på om jag ska fixa mat till mig och ashel... Hmm, better not. 

 

Avicii har släppt en ny singel nu - you make me, och första gången jag hörde den kände jag exakt så som jag gjorde första gången jag hörde wake me up "Va fan jag kan hela låten utantill? Va? Hur?" sedan kom jag på att jag har lyssnat på låtarna sedan i början av 2013... Åter igen tillbaka till världens bästa 1 timmes remix, älskar den med hela mitt hjärta.

 

C-ya later, losers

 

Fifty shades of grey rollerna...

Rollerna för 50 Shades of Grey är nu platserade och damn detta kommer bli bra! 
Våran egna Mr.Grey blir nu spelad av våran lilla Jax aka Charlie Hunnam och våran Ana blir Dakota Johnson.
Hela tumblr går nuts och jag har post limit, 50 shades dampar över att han fick rollen - samtidigt som SOA dampar över att han tog rollen.. Detta kommer bli kaos, men jag och Ali döööör! Har dock svårt och se hur dom ens ska göra denna filmen bra.. Hoppas på det bästa och som tur är är denna snubben så otroligt snygg. 
 

broke bitch with expensive taste

Okej, så nu suger denna söndagen officiellt fick precis post limit på tumblr, vad ska jag göra nu?

Nej, jag sitter här och pluggar och får liten aning damp på mamma - världens segaste kvinna haj haj haj !

 

Förra lördagen:

Gick upp tidigt för att fixa mig och sedan sätta mig på tåget med mina brudar, sedan bar det av till Götet. Vi tog spårvagnen till laserdomen och fy fa-an va roligt det var, det var en blandning mellan glädje och rädsla, helt oroligt! Måste göras flera gånger - efter en timme spelande så åkte vi nästan direkt hem! Så fort vi kom till trollhättan åkte vi hem till Stells där maten var i full gång, efter lite fix, lite chill på balkongen så åt vi - hej matkoma och där efter tårta, godis och gamla videos på Stella + Ina. Sedan tog jag bussen hem och somnade nästan direkt!

 

 

Förra söndagen var det chill på hög nivå och tror knappast jag reste mig ifrån sängen.

 

 

Skolveckan var härlig, höjdpunkterna var nog ändå efter skolan. Åt Thaimat (damn vilken craving jag hade för thaimat kan jag säga!) med bästa Ray, där efter gick vi till resia för att han skulle checka lite saker med biljetter hit och dit. Haha! Träffade också syrran och pappa för en fika på E-house, mysigt eftersom det var för länge sedan jag såg sis så har saknat henne. Sedan har lektionerna varit ganska så roliga, bästa religion - seriöst trodde inte den dagen skulle komma då jag verkligen inte vill att en lektion ska sluta, sedan har vi härligt dubbelpass av No som jag hellre skulle vilja dö på - vilket nästan hela klassen somna på. Sedan väldigt många skratt, onödiga bilder och damp som vanligt. I fredags tog jag en fika med bestien och alltid lika underbart att verkligen bara snacka ut om allt över en fika i flera timmar. 

 

 
 

Igår: Vi sa hejdå till sommaren och ja, nu är jag sååå redo för hösten - modet, läsa, kaffe och bra vara hemma och plugga känner jag är verkligen höjdpunkten. Men igår var ändå väldigt trevligt, och mycket att städa om man säger så. Säger bara att hämnden är underbar Mattie - för er som missade la jävlen ut världens fulaste bild på mig. Queenen fixade mojito och Avicii spelades konstant - precis som det ska vara!

 

Har även fått många kommentarer om mitt halsband och åter igen - tuuusen tack Ray!

What should i do?

Har den dära typiska söndags-feelingen, orkar inte riktigt gå ut ur sängen eller fixa i ordning mig. Men idag vaknade jag runt nio -tio och eftersom jag sov med öppet fönster i natt så vaknade jag med huvudvärk och den har inte gått över än. Men jag gick ändå upp och snackade med Ali om gårdages äventyr - hon är fan störd asså den kvinnan, junkfest och Ali blir kaos. Mami kom hem med äpplepaj och vi alla fikade, nu väntar jag på att hon ska bli klar med sitt så att vi kan plugga matte. I väntan håller jag på med ett kommande projekt och I'm back säger jag bara. Haha, bästa.
Mer inlägg kommer senare då jag tar upp hela veckan och igår. Smell ya later bitchacho!