Gosetjejens 18 års party!

Emma 18 år ! 
Igår var det party för Emma som har fyllt, det började klockan 6 och där efter blev det mat, lekar, mer mat, skratt, prat, dans och Singstar ! Sjukt rolig kväll, och tusen tack Emsie. Grymma vänner man har asså !! 
Första bilderna är ifrån Emma, sedan är det lite blandade snäps. 

“She imagines him imagining her. 
This is her salvation.” Margaret Atwood, The Blind Assassin

Älskade söndagar.. Det är något av det ända som är bra, söndagar, älskar dom tillskillnad från många andra. 

Dock var jag tvungen att fixa i ordning mig idag, vilket var lite negativt - men vad gör man inte för shopping. Fick med mig två toppar & ett par skor, kändes stabilt. Vans slår liksom aldrig fel!

Direkt när jag kom hem bytte jag om till pyjamas och satte på en film. Nu myser jag i soffan och ska läsa lite, Kanske titta på ett avsnitt av Suits eller någon film innan Big Brother Drar igång ! 
Kanal 9, klockan 21.00 glöm inte.


Alltså.. Ja.

Bye rhåddan...

Sista dagen:
Gick upp tidigt, riktigt trött & även flyget var försent, kul. Alla var sura och trötta. Ville verkligen inte åka hem, grät nästan när flyget åkte. Hade lätt kunnat stanna i en vecka till. Saknar Rhodos, känslan, festandet, bara ha kul, äta ute, stranden, solen & folket. Hade den bästa resan med dom bästa brudarna, livets resa med andra ord. JAMMAS! 
Kommer alltid bli chockad för hur oroligt roligt det faktiskt var, jag hade högs förväntningar men oj... Ingen kommer någonsin förstå hur underbart det var, är då oroligt glad att vi tjejer verkligen gick igenom med detta, älskar er !!

P.s alla bilder ifrån Rhodos har kah verkligen inte tagit. Utan en mix ifrån alla 15 brudar! 

Dag 7 i rhåddan:

Dag 7:

GALEN DAG! Bästa dagen också, bästa dagen i mitt liv typ. Asså åh va bra. Vi började packa direkt på morgonen och där efter så gick vi till donken. Där efter begav vi oss till beach partyt, vi åkte buss dit med alla andra. Direkt när vi kom dit bytte vi om och slog oss ner med var sin drink ifrån den fira baren. Helt sjukt roligt att bara festa, bada och allt annat samtidigt. Sedan var det tävlingar, även de vet du körde en spelning. Tillslut åkte vi hem efter 5 timmar. 

Grym kväll, såklart man drar ut även fast flyget kanske går tidigt. Vi hade en toppen kväll med shots ifrån de vet du, jag & Elin sprang runt som galningar till klockan 4 då vi alla somna. 

Dag sex i rhåddan

Dag sex: 
Middag, fest, sista riktiga 100%iga festandet, chillade med de vet du och drog för många blåbärsshots... Haha, riktigt Top notch med andra ord!

“A family is like a forest, when you are outside it is dense, when you are inside you see that each tree has its place. ~ African Proverb”

Tips tips: lyssna på Håkans tolkning av Äntligen på väg helt fenomenal. 
Igår kände jag att något gick paj när jag skulle sova, och tro de. Åkte idag till vårdcentralen för att se vad de var, troligtvis har jag hostat sönder några muskler i revbenen. Svar ja det gör ont ! Men men, nu har jag sett flertal Suits avsnitt samt denna veckans avsnitt av PLL. Dog, så grymt avsnitt - nu dröjer det dock ett tag till innan de kommer ett nytt. Ska plugga lite nu innan jag.. insåg precis att jag har missat idol. Men mami ska göra pannkakor så ska nog bara mysa med henne. Bye and good nightie. 
 
 
 
 

Dag fem i rhåddan

Dag fem:

Torsdagen, grym dag på stranden. Såå underbar med massor av is, läsk, frukt och vatten. Samt bad och sol. Underbart ! Sedan på kvällen hade vi en superrolig kväll, och slutade med mer överraskningar än någonsin... 

“You have to be unique and different to shine in your own way.” Be yourself,

Försov mig i morse och fick stressa, såg verkligen ut som jag sov hela dagen. Gjorde typ också de. Köpte en snabb frulle på E-house och skolan bjöd på tråkigheter, hade sjukt mycket tunga lektioner och man märker verkligen att man har kommit igång... Efter skolan sönder tittade jag på Suits och efter ett tag så blev allt väldigt tråkigt så snackade med Brunberg lite innan jag åter igen titta på ett till avsnitt. Nu ska jag sova så jag inte Försover mig igen, tagga dag två som Zombie. 

Saknar 

Dag fyra i rhoddan

Dag fyra i Rhodos: 

Många åkte till vattenlandet, men Bella, Stina, Possy, Effie & jag bestämde oss för att stanna hemma. Vi hade lätt den bästa dagen på stranden, så otroligt mysigt och roligt. Som vanligt gick jag och Effie hem sist ifrån stranden, det gjorde vi alltid... Men vi bestämde oss även för att gå till gamlestan och titta runt samt äta lite. Supermysigt, när vi väl kom hem va alla 15 brudarna extremt trötta så vi gick bara ut i några timmar på bargatan. Med andra ord en vilodag ! 

Dröm killen,

Något dem flesta vet är att det enda jag vill göra är att åka till min syster i Aussie och börja surfa. Men än så länge kan jag titta på massor av surf-videos som jag alltid gör, men speciellt fastnade jag för denna kille: Beau Foster. Dör ju för honom. 
 

Dag tre i rhoddan

Dag tre i Rhodos:
Bad och sol som vanligt, Hangover fast nästan fortfarande full på frullen, grupp bild och mys på lunchen. Även restaurangbesök på ett svenskt ställe som var riktigt mysigt. Sedan blev det grönt, grönt är skönt. Trafficlight blev det första eventet för oss på Grabbarna grus. Här hände allt, dansa på barer är standard nu mera, vaska skumpa och bli skallad var väl typ min kväll. Sjuk var den i alla fall ! Tog en dusch runt 5 innan jag stensomna. Klockren natt med andra ord! 

Dag två i rhoddan !

Helgen har passerats och jag trodde den skulle avslutas med PH. Hade taggat riktigt mycket men så kommer Effie & krossar drömmen för de, nej men får vänta tills i morgon. Ska snart lägga mig, är redigt trött (som alltid). 

Dag två i Rhodos:

Dag två var helt underbar, vi alla skratta och levde livet. Åt grekisksallad till lunch och bara hängde på stranden med gänget. Vi badade & solade till Max. När vi väl gick hem blev det lite häng i lobbyn, där efter fixade vi oss och gick ut för att äta. Vi tog drinkar efter maten och det satt super, där efter blev de förfest på terrasen ! Detta var kvällen då vi på riktigt fick känna på bargatan. Jag och anni gick hem sent, det slutade även med att jag hamna hos några sköna Karlstads-bor. Båda hette Filip och vi snackade om allt mellan himmel och jord, samt fick jaga kakelaker. Helt sjuk och somnade säkert inte förens klockan var 7 på morgonen. 

Första dagen !

Har börjat skolan och kommit hem ifrån Rhodos. Är dock sjuk nu och all energi går åt skolan, körkort samt idol/paradise hotel som dragit igång. Snart kommer väl plugget också! Skolan har verkligen tärt på krafterna bara den dagen jag har varit där, men måste säga grattis igen till Rebecka !! 
Ska börja blogga bättre och tänkte börja med att gå igen Rhodos! 
Första dagen, åkte halv 4 på natten. Flyget flög iväg klockan 7 på morgonen och va framme på hotellet kanske runt två - tre, donken och stranden med lite cider. Bra dag! 

Jag lever !

Allt är bra, är så lycklig som man kan bli! Allt är bra. 





Nu drar vi !!

NUUUU ! Det är endast 20 minuter kvar tills jag och mina brudar är påväg mot Rhodos för livets jäkla resa!!! Är så taggad och åh kan inte ens förstå det. Nu ska jag fixa de sista innan vi åker, där i mot har jag väldens jobbigaste hosta och jag hoppas den slutar snart ! 


“You are, and always have been, my dream.” Nicholas Sparks, The Notebook

Hela dagen var jag hemma och fixade tills i morgon, samt tittade klart på OITNB och fixade mig. Jag gick till anni runt halv 8, där efter blev de god mat, härliga vänner, bra musik och verkligen god efterrätt ! 

Nu tittar jag på True Blood men så nu ska jag sova, är sjukt trött och fortfarande väldigt förkyld.
Good nightie.



Rätt perfekt sådär



Smögen igen

SMÖGEN ! Åkte till smögen i lördags med Frida för att hälsa på linda. Vi kom dit runt 7 och började genast fixa oss, äta och förfesta på balkongen. Ledin spelade så man kunde höra honom, grymt asså. 


Sedan åkte vi till Kungshamn och gick in på Harrys. Där börja festen, grymt! Hade superkul, fram tills De vet du kom
Upp på scen, och det va grymt grymt.
Efter så satt vi och tog några drinkar med dom, tillslut kom vi hem. Och vi somnade runt 7 typ, haha. 


Dagen efter vaknade jag runt 10 och vi gick runt & åt, men runt 3 åkte vi hem.


“You need someone who goes out of their way to make it obvious that they want you in their life.”

Ligger i soffan och tittar på sista avsnittet av OITNB vilket är grymt. Ska sedan fixa stryk-tvätten och verkligen tänka på vad jag ska ha med mig, för de drar ihop sig nu. I morgon natt åker vi till flygplatsen, känns grymt ! 
I kväll blir de kalajs med Anni & Clari så riktigt bra avslut på svenska sommaren. 
I tisdags avslutades dagen med att jag och Brunberg åkte till donken, där efter åkte vi runt lite. Tack gud att den killen har körkort ! 
I onsdags träffade jag tjejerna och planera, där efter åkte jag till Denise och sa hejdå med ett gäng tjejer. Hon åker till USA i ett år (huuur grymt ?!), kommer dock sakna henne grymt mycket. 
Vi åt jätte gott och var otroligt mätt när jag kom hem! 



If you can’t deal with my sarcasm. I can’t deal with being your friend.

Ligger mysigt i sängen på tog för mätt av frullen och lyssnar på Sommar i P1 podcast - Steve Angello. Tack vare Possy hitta jag den ! 

I söndags kom jag hem ifrån smögen och myste med familjen lite innan Ashel & Ida åkte. Då kom possy förbi och vi myste / snacka en hel del. Senare kom även killarna förbi och snacka lite, efter att dom hade åkt så somnade vi ganska snabbt. 


På måndagen gjorde vi en gose-frulle och efter att possy hade åkt fixade jag mig. Jag & Mami åkte ut för att handla lite saker till Rhodos, vi hyrde även film och så satte vi oss hemma för en myskväll. Filmen vi titta på hette My big wedding grym film! Jätte rolig verkligen, mysigt att ha lite lugn tid med Mami. 


Idag vaknade jag runt 11 men gick inte upp förens runt 1, älskar att ligga och dra mig i sängen. 

“I just want to have a completely adventurous, passionate, weird life.” Jeff Buckley

Nu sitter jag på resecentrum och väntar på Frida. Sedan där i från drar vi en weekend till smögen, hos våran babe! 
Välförtjänt efter dessa jobbdagar kan jag lova, men nu har jag jobbat klart. Kan säga att det va riktigt jobbigt, och hårt men man får aldrig glömma att cash is king. även att det är grymt bra att ha till cv:et i framtiden ! Check.