61994

“"Mom, why do the best people die?"
"When you’re in a garden, which flowers do you pick?"
"The most beautiful ones."”

Så. Jävla. Kraftfullt. Citat. 

Måndag: yes, åter igen en måndag... Vill ha lov för evigt just nu. Orkar inte skolan! Men fortfarande över 1 vecka kvar dock, vilket är skönt. 

Jag är fortfarande sjukt förkyld och får krya upp mig innan Nyår vilket jag är sååå taggad för ! Kommer nog bli riktigt grymt! 

Idag blir det nog inte mycket att göra, ska försöka ta mig ut på en promenad, kanske gå och sola samt träffa Effie en stund! 

Igår: gjorde jag inte så mycket, träffade lajsen på en fika, spelade lite kort med broshie & Ida samt tittade på film med Mami. Riktig myskväll med andra ord! 


Popcorn, milkshake, isvatten & Titanic hur rätt? 

“It is a mark of maturity when someone hurts you, and you try to understand them.” Such an underrated truth.

Ligger fortfarande i sängen... Somnade sent till Tuck Everlasting i natt, älskar verkligen den och lipar alltid. Så det gjorde att jag vaknade sent & har knappt någon koll på dag eller tid nu på lovet. Illa. 

Igår: vaknade jag av anni & possy som kom och väckte mig. Vi åt frulle och chillade till klockan var runt 3. Där efter tittade jag på Suits och fixade mig. Sedan åkte vi på en rodetrip som varade i 1 timme för att vi skulle köpa chips... Godis och allt möjligt! Innan vi tillslut kom till possy. 
Där åt vi tacos & myste framför tv:n. Men när hon fick ett samtal om att hoppa in & jobba körde Anna både henne till jobbet och mig hem. 

Väl hemma satt jag med Ashel & Ida för att snacka lite gött. När bisse, Brunberg & ogge kommer förbi i några timmar.

Mysig lördag med andra ord! 


God jul!

Romans 15:13 May the God of hope fill you with all joy and peace in believing, so that by the power of the Holy Spirit you may abound in hope. 


God jul vänner! Har inte haft någon speciell jul-känsla detta året, mestadels för att jag har varit så stressad för allt och alla. Så går det när man har en skola att gå i, och med detta sista året. Stressen är hög! 

Men dom senaste dagarna lyckades jag både inhandla alla paket och slå in dom. I måndags åkte jag dit och träffa newsome's. Vi gick runt och shoppa samt tog en fika. Hela dagen gick åt där ute! Tisdagen åkte jag med Lajsen ut för både hon och jag skulle köpa dom sista paketen. Vi åt även där ute och bara gick runt. Även Ashel kom hem igår och vi myste med hela familjen! Söndagen ägna jag åt att slappa hemma, städa & sedan gick jag åt och åt med familjen på Butlérs. Efter detta kom Brunberg, Svanberg & ogge hem, vi myste och skratta hela kvällen!

Idag, julafton vaknade jag av mamma, jag gick ner och åt frulle med broshan. Vi letade även paket & nu ska jag fixa mig. Alla gäster kommer hit runt halv 3. detta året firar jag med mamma & hela släkten är hos oss. Mysigt!! 

Hoppas ni alla får en fantastisk dag! 

Gud vad glad jag blev när det snöade förut! Kärlek på det alltså. 

Meningsfullt



“Trust the vibes you get, energy doesn’t lie.”

Det är lov, så sjukt underbart ! 
Riktigt trött och utmattad efter gårdagen, men en grym dag.
Fredagen: skolan var seg men helt okej,  sedan fick jag stressa hem och fixa det sista. Tillbaka till skolan och ha julavslutning... Vilket var väldigt roligt! Men där efter fick jag springa till bussen och åka till rissan. Där började vi med drinkar & sedan pizza. Efter det blev det chips & godis, samt drickandet började komma igång. Super roligt verkligen & massor av garv, berättelser och minnen ifrån Rhodos togs upp. Vissa saker kommer man få leva med hela livet... 

Tillslut åkte vi till lipz, där mötte vi killarna och gick upp till vip:en för lite bubbel samt skratt. Efter några timmar köpte vi (jag) mat och fick hemsläp i form av possy! Somnade som en stock.

Idag: vi vaknade och låg i sängen länge, med en redig Hangover gick vi upp för att äta frulle. Snackade & drack kaffe innan rissan fick springa till bussen. 
Nu har jag suttit och tittat på big Bang theory samt snackat med Brunberg. Mys! Nu ska jag snart gå ut och gå innan jag ska äta, fixa till mitt rum. 

Grym start på lovet med andra ord!

Älsklingar ! 

“I need a hug or 8 shots of vodka, please.”

Så otroligt trött just nu,allt jag vill är sova i flera dagar. Men det fungerar inte riktigt så när man har kvar två inlämningar + en massor av stensiler inför i morgon. Men nu sitter jag med Brunberg och pluggar, eller jag pluggar han snackar mest. Men idag har skolan varit jobbig och allt jag ville göra va att sova... Men nej, efter skolan pluggade jag och sov lite. Sedan kom Ogge och Brunberg med glass. Nu har vi tittat på Paradise, och ska plugga lite innan sov time nu. I morgon är åter igen en trög dag, med mycket plugg och ska även jobba efter skolan. är såådär taggad på det alltså. 
Igår var jag på Liseberg och det var hur mysigt som helst. Åkte direkt efter skolan, och åt där osv. Kom hem runt tio och då var det direkt sovtime, riktigt underbart ! 
Good nightie!
 

“May the wind under your wings bear you where the sun sails and the moon walks.”

Söndag lika med söndagsångest... Vilket betyder åter igen en ny vecka snart, en vecka kvar till jullov. Kärlek♡
Men helgen har varit mysig! Torsdagen: lippelippan, det blev förfest hos Elvira och där efter drog vi till Lipz. (Dock fick vi åka hem till mig först, glömde mitt pass) Men tillslut hamna vi inne på Lipz och hade det roligt, med lite för många shots och lite för sent på kvällen tog vi oss hem. Abbe du är bäst i alla lägen !
 
Fredagen: Att gå upp till skolan var inte det lättaste, men det funka... Dock var dagen seg och när jag kom hem runt fem så somnade jag direkt. Hade feber och mådde inte bra alls, så det fick bli en hemmakväll för mig. 
 
Lördagen: På dagen pluggade jag, tog en promenad och chillade. Sedan så åt jag middag med familjen, där efter hämtade killarna upp mig och Pussy innan vi åkte till Ogge. Efter ett tag där åkte jag, Possy, Svanberg och Brunberg hem till mig. Efter mycket tjat ifrån Svanbergs sida så tittade vi på The Hills Have Eyes 2. Efter att dom hade åkt någon gång runt två så somnade jag. 
 
 
Idag: Andra advent idag och jag vaknade av lite adventsmys med mamma & Morgan. Där efter har jag inte gjort mycket alls, tittade på VS Fashion Show och drömde mig bort lite. Sedan har jag försökt att plugga.. Sjukt segt går det. I morgon är det åter igen skola och jag är inte så himla pepp för det. 
 
Just det OMG tittade såklart på Hobbit - The Battle of The five Armies, älskar den. Förstår inte hur folk inte kan gilla den, dock lipade jag sönder... Min älskade Kili ♥
 
HAA DEEE.

 

“Some days, I wonder
if you miss me.
Other days, I wonder
why I’m still wondering.”

Lördagen; igår så spenderade jag min morgon i sängen med datorn,  en massor av serier och filmer. Började fixa mig och åt middag. Runt halv 10 åkte jag & Effie ner till strandgatan där Lisa joina oss. Vi satt och fika tills stängning innan vi gick runt lite, sedan tog vi bilen och åkte på en liten rodetrip. Kom nog hem någongång runt 1, då satte jag på the maze runner. Jävlar vad den filmen var bra, helt sjukt. Är verkligen taggad för tvåan! Ska också försöka läsa böckerna. 


83932

Älskar att julen faktiskt är här, det är så otroligt mysigt. För första gången har jag verkligen "jul-känsla", brukar bara ha det några dagar innan jul. Men nu är jag otroligt taggad inför mys med familjen, bak och all mat !
 
Helgen har varit mysig, sitter nu och snackar med Brunberg om allt & inget. Har även ätit en mysig- ägg och bacon -frulle till dagens avsnitt av julkalendern. 
Ska dra igång med plugget nu ! HAA DEE
Där hade jag dock hellre firat jul...

Julbord med vänner

Fredagen; i fredags var skolan jobbig, tråkig och ångestladdad. Jag behöver lov!! Men i alla fall så efter skolan gick jag och handla inför kvällen, sedan åkte jag hem och fixade mig. Helena kom och hämta mig, sedan åkte vi till Hanna där efter hämtade vi Erika och åkte ut till grästorp till becka. 

Efter typ en timme av matlagning, dans och glögg så satte vi oss vrålhungriga och åt. Supergott med årets första julbord! Där efter blev det lekar och julklappar, som en riktig julafton. Efter det blev det godis, vi skippade dock efterrätten för att vi var så trötta och mätta. 
Jag kom hem runt kanske halv 1 och var otroligt trött, somnade nästan direkt. 
Tusen tack för en grym kväll babes. 


all of my plans for the future start out with “when i get rich”

Blev hemma idag, ska plugga på två tentor (minst) sedan måste jag till banken, typical. 
Igår var det en riktigt tråkig dag, men ändå mysig. Hade mina puffisar i skolan som gjorde det bättre. 

Nu ska jag plugga som ett as men tänkte bara slänga in detta; hur taggad är inte alla inför VS fashion show 2014? bara några dagar kvar tills det sänds i USA och snart i Sverige ! 


Olika bilder ifrån insta. 

“I am a very private person, yet I am an open book. If you don’t ask…I won’t tell.”

Vem pallar ens skolan? Haha, nej ska inte vara negativ men lite så man känner ibland ( hela tiden ). 
Sitter nu på historian och lektionen innan var matteprov, det var ungefär lika hemskt som det låter.
Men tänkte bara göra era dagar med att dessa underbara låtar har kommit ut på spotify, äntligen The Nights 
HAAADEE 
 
  

“Know your own happiness. You want nothing but patience—or give it a more fascinating name, call it hope.” Jane Austen, Sense and Sensibility

Sjukt trött idag, satt kvar i skolan till 5 ungefär. Sedan tog jag bussen hem. Denna jäkla matten dödar mig långsamt, orkar verkligen inte. Så direkt när jag kom hem checka jag paradise och somna i några timmar. Nu ska jag gå och lägga mig efter ett försök av matteplugg. Tänkte försöka få tag i killen som är sämst på att ringa, och han ska vara min vän... Pust. 
Nattis, bitchacho! 


728292

Idag var en typiskt jobbig dag, en sådan dag där man bara vill låsa in sig i rummet under täcket och titta på film - tillsammans med någon mysbar person.

Men blev skola för min del, och måndagar är jobbiga. Speciellt när man har ett matteprov som tycker hårt, samt en hel del andra inlämningar. 

Efter skolan tittade jag på den nya julkalendern, till min förvåning hette ungen Bianca (även om hon var en bitch). Mr.von d kom förbi och hämta högtalaren, sedan blev det plugg. Råkade dock somna och direkt när jag vaknade bar det av till gymmet med anni. 

Nu har jag ätit och tittat lite PH, så it's time to sleep. Önskar jag hade sovmorgon... 




Kvällstankar... 

Haha, knäppisar


Astrid's 18 årsdag gick till ungefär lite sådär... Haha älskar er!