“Doubt kills more dreams than failure ever will.”

Jobbat, varit och nästan fixat glasögon, köpt 5 böcker och en hel del onödig mat. Nu ska jag koka pasta och sova, nattis. 
 
 

Grymt. Längtar !

 

“It all comes down to the last person you think of at night. That’s where your heart is”

Sjukt jobbig arbetsdag idag, fasen för att behöva åka halv 7 på morgonen. 
Men idah var riktigt extra jobbig för att denna dagen gick segt, jag börja blöda näseblod, fick allergisk reaktion & blev biten av mina en geting. 
Men kom tillslut hem och satte mig genast ute med boken för att kämpa för lite färg. Sedan gick jag in och tittade på veckans avsnitt av True Blood & nu kör jag på OITNB. Även allsång är på, mysis!


Riktigt sleten idag, har även blött näseblod en andra gång idag. - kan lova att det kommer bli en tredje. 

När man har svårt att somna, eller bara för många tankar:

 

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is a Mystery. ◢ ◤

Måndag åter igen, och var verkligen inte ett dugg taggad på att gå upp i morse. Somnade verkligen som en bomb i går kan jag säga, var så trött efter helgen. Men det va ju party så ! 
Efter jobbet åkte jag hem och tog en dusch innan jag åkte ner till Nordström som är hemma lite, äntligen. 
Myste i någon timme eller så innan jag åkte hem och åt, sjukt gott med grillat kan jag lova. Sedan tittade jag på Lindsay L's dokumentär och åter igen, in och kolla för hon är verkligen underbar. 
 
Nu sitter jag där i mot och tittar på alla videos som har kommit ut ifrån Tomorrowland detta året, säger bara snart ska jag dit. Hade varit fett att vara där i år, 10 års jubileum och allt + att Avicii spela här om kvällen. Hur kan man inte bli taggad ifrån dessa videos?
 
 

Helgen i smögen !

Efter att ha klarat av en hel vecka jobb så kände jag mig otroligt trött på fredagen men eftersom det va våran bästa Annis B-day så va den tvungen att firas!! Så vi gick upp alla tjejer med kladdkaka och glass + choklad för att överraska. Hon blev jätte glad och vi satt ute i några timmar för att äta upp den supergoda kladdkakan! 

Lördagen vakna jag upp och var väldigt mycket mindre pepp på livet. Jag orkade inte ta mig upp och eftersom vi skulle ut till smögen va det ingen höjdare att jag va så grinig för min mamma... Men klara mig ändå och tillslut kom vi iväg. Vi åkte direkt och badade, både Frida och Linda kom dit. Även fast Lindas entré va bäst !! 

Efter detta gick jag, mamma & Morgan till Ray's för att äta, sedan mötte jag upp brudarna och jakten på is kunde börja. Vi hittade tillslut is, i mängder och vi hann även äta. Även Denise och klara kom förbi då, dock va dom tvungna att åka senare. 
Efter detta gick vi tillbaka gill Linda och började fixa oss, efter några timmar blev det även massor av drick-spel och förferren va igång! 
Efter detta gick vi ut, hamna både inne på lagergrens och i en norsk båt. Vi tillslut fick i oss lite nattmat efter allt och vandrade hem, där i mot tog det lång tid innan vi somna, eftersom en del saker hände. Så som att jag börja blöda näseblod, linda och jag blev dränkta i dricka.. Men allt som allt - underbar kväll!!! 


50 shades of Grey - filmen.

 Så äntligen är den här, trailern man har väntat på så länge. Läste boken för ett herrans tag sedan, och böckerna har bara flytit på. Älskar verkligen dom, kommer bli grym som film. Det enda jag är orolig för är just hur dom ska ordna allt, på ett sett som inte blir töntigt.. Utan böckerna är ju verkligen sex där av hoppas jag att dom inte gör en "familj"-film av de hela. Sedan att Dakota Johnson spelar Ana är jag också skeptiskt för... Hoppas det blir bra, men hon är verkligen inte den personen jag hade föreställt mig. Där i mot våran egna Mr.Grey spelas av en bättre passande skådis - Jamie Doran, som faktiskt platsar riktigt som Christian. Hoppas på det bästa som sagt, dom som har utsett dessa skådisar måste ju ändå ha en plan med det, så jag litar på dom. 
 
Det är lite likt twilight filmerna, ingen gilla att Robert och Kristen spela Edward och Bella. Men i slutändan blev det ändå grymt, så får helt enkelt känna samma med detta.. Hoppas!

“That’s what I wanna find. True love. The kind that you fight for, that you always put first. That makes you wanna be good and do better. And not just with any girl, with “the girl”. And when I find that, that’s all I need.”

Nu har jag precis tittat klart på Endless Love och det var verkligen värt väntan. Har väntat på den superlänge sedan jag råkade se trailern för några månader sedan, och som väldigt många andra har sagt - titta på den, så otroligt se värld. Älskar allt med det kan jag säga, att Alex Pettyfer spelar i den gör inte saken värre !
Första arbetsdagen idag, eller jag gick runt i någon timma och titta på vad jag ska göra i morgon... Usch är typ nervös, men i morgon behöver jag gå upp klockan halv 6 så jag behöver ju verkligen sova nu. Känns ändå härligt att äntligen få börja med första sommarjobbet någonsin. Ska hoppa över lite till andra bloggen och blogga där, så i syns och höres - good nightie!

 

Fallens 2014


Fallensdagar: fallens har varit riktigt rolig. I torsdags chillade jag med Nordis på morgonen & fick springa till tåget, för att hon fick för sig att vi skulle titta på Tims match i Götet. Hade supermysigt och killarna vann ! Där efter åkte jag & träffade pappa för en matbit på Butlérs. Sedan tog jag en fika med Reeb. Blev kvar ett tag innan vi mötte upp en del
Brudar och åkte hem till mig. 

Anni sov över och vi gjorde en redigt go frulle till ett avsnitt av PLL. Sedan gjorde jag mig i ordning och drog ner för att träffa brudarna på stan. Jag gick vidare till Brunberg och körde på en super trevlig förfest. Efter detta blev de att gå runt på stan och in på Epic. Bästa Jakob följde mig hem och däckade direkt. 
Lördagen va underbar, jag chillade hela dagen, men sedan lyckades jag göra mig i ordning och förfesta med broshie som hade kommit hem. Han och hans kompisar satt ute på altanen och vi hade supermysigt! Jag gick ner till stan för att träffa Nordis och hennes kille så vi bara gick runt. Men där träffa jag alla brudar, även Ashel & Ida så vi gick till Lipz. Kom hem till possy sent, chilla med Matti och Effie ett tag sedan somna jag. 


Det bästa av Demi.

 

729292

Helt sjuk dag med massor att göra faktiskt. Vaknade tidigt, klockan 9 är nu mera tidigt för mig... I alla fall så åkte jag & Linnea ner till stan för att sola, har aldrig varit så jobbigt att sola i hela mitt liv. Allt va väldigt varmt och svettigt, nej sola i solarium är inte det bästa när det är varmt ute (tyvärr dock ingen sol). 

Men efter detta tog vi var sin is-chai och åkte hem. Jag började genast städa, laga mat och allt vad som hör till. Har städat hela dagen... Tittade även på glee jag behöver seriöst sluta lipa till alla avsnitt ! Men på kvällen ringer Carro och frågar om jag ska med dom & bada, sedan 5 minuter efter var dom hos mig. Mitt första officella dopp skedde, sjukt kallt men ändå skönt.
Där efter åker jag hem och får se att Mami är hemma, efter nästan 3 veckor i Frankrike var det riktigt härligt att se henne.

Hon hade med sig en del presenter till mig och lite saker som jag ska ha i Roddan! 

Nu måste jag sova, ska upp hyfsat tidigt till gymmet tänkte jag. Good nightie! 


Helt underbart, Jen & Emma på Dior.

Detta är det bästa jag har läst på länge, Jennifer Lawrence och Emma Watson träffades på Christian Dior Haute Couture. Där av dessa två bilder, som är dom bästa bilderna i världen för tillfället !!
( Läs hela artikeln HÄR
 

“I dreamed a thousand new paths. I woke and walked my old one.”

 
Körde en standard idag och vaknade sent, gick inte upp förens runt 12 och gjorde frulle, satt och åt till Sex and the City. Där efter städade jag och chillade runt tills jag åkte till Erkan, myste med tjejerna ett tag. Åkte hem och hängde med Possy en stund, nu ska jag snart sova efter lite skype time. Good nightie. 

“What’s the difference?” I asked him. “Between the love of your life, and your soulmate?” “One is a choice, and one is not.” — Tarryn Fisher, Mud Vein

Idag: Vakna rätt tidigt men försökte sova om, tillslut gick jag upp runt 12 och fick putta upp Maja. Lyckades städa/äta frulle innan jag och hon tog bussen ner till stan runt två. Där efter träffade jag upp Linnea och vi åkte ut till överby, shopping botar alla sorger och ger dock mer sorg när man inte har några pengar kvar.. Efter detta åkte jag hem och lagade mat som den mäster kocken jag är, även Ebba kom förbi och snackade. Där efter droppade hon och Victoria av mig i stan för då traskade jag vidare till Linnea. När jag väl kom dit skulle hon ut och övningsköra så jag plågade Emil lite undertiden, då han va tvungen att vara social med mig. När Linnea kom hem så chillade vi framför Disney och myste, tog bussen hem 1 och behöver verkligen sova nu. Måste komma igång med städnigen nu innan mami kommer hem ! 
Good nightie.