“en nystart kan vara det vackraste som finns
du måste bara våga ta steget”

Idag, åter igen en seg dag. Vaknade tidigt och skolan blev jobbig, men lunchade på Ritz. Sedan stannade jag kvar efter skolan & pluggade innan jag åkte och sola. Kände att jag behövde det! Men där efter åkte till graven för att gratta Kicke på födelsedagen. 22 år idag, evigt saknad. Sedan åkte jag hem & plugga, träna och nu har jag även sett Gotham. Lite plugg nu sedan sova, så natti! 
Gårdagens fika med lajsen! 

Jay Alvarrez gör det igen.

Har skrivit om Jay Alvarrez tidigare på bloggen, men han slutar aldrig överraska. Så himla underbar video här över, sedan la han även ut en på sin tumblr -  HÄR  men fick inte upp den på bloggen. Ja tack till att vara hans super vackra flickvän-ishh också. Lätt en av världens snyggaste killar!
 

“People miss you more when they see how much happier you are without them.”

Idag är en typical jobbig måndag. Men lyckades ta mig ut ur sängen för att sedan ta mig till skolan. Försökte plugga lite innan skolan började, men gick väl sådär... Där emot var det en tråkig dag - tog dock en fika med lajsen på håltimmen. Snacka om allt och sedan avslutades den med lite shopping! 

Efter skolan blev det sjukgymnastik, tog faktiskt ut mig ganska mycket idag. Riktigt bra träning idag, stolt över mig själv! 

Sedan pratade jag både med Brunberg & lippen i telefon. Allt ifrån hotell till kommande planer för helgen.

Nu är jag så otroligt trött, måste sova. 

Ansökningar om SAT, högskoleprov, colleges & högskolor är igång hos familjen Eriksson. 
Natti! 

Veckans tema: förhållanden

Det eviga hetset om kärlek. Det är nog det värsta som finns, när dom flesta i ens kompisgäng är i ett förhållande och så kommer vi andra eftersläntrarna som inte riktigt är med i svängen. 

Allt blir olika, tyvärr, man delas nästan genast upp i två grupper. Singlar & förhållande. Men sedan gäller detta inte alla! Har vissa vänner som är precis som just "singlar". Hatar att det ens är så, menar vem bryr sig egentligen, men så är det. Automatiskt! Att umgås med brudarna kommer nu i andra hand och om man hade det lite trökt förut med kompisrelationen så försvinner den nästan helt. 

Men något som stör mig mest är all hets. Vi "singlar" då sitter inne en kväll, tittar på tv:n och kanske dricker vin eller bara har det allmänt gött. Självklart kommer man in på samtalet, förhållande, om det så kommer upp för man ser en kärleksfilm eller om man snackar om gårdagens skvaller. 

Jag själv är verkligen den typen av tjej som kan sitta och äta glass till 10 things i hate about you samtidigt som jag undrar vart min Patrick Verona är. Så man sneglar in på ämnet och slutar med att vi alla sitter och känner oss helt forever alone. Men så kommer en ond cirkel, samma samtal och att man mår dåligt. Detta skedde just i lördags. Men samtidigt så kom vi också in på samtalet att vi inte ville ha förhållande. 

Det känns så dumt att säga, för kärlek händer när det händer. Men just det hetset ifrån än själv och andra, släkt, vänner - ja till och med ens föräldra, vilker är så jobbig!

Något som jag verkligen inte vill ha är ett förhållande. Hade det i början av gymnasiet och det var väl najs, men inget jag vill ha idag. Är det något som jag är glad över så är det att jag är singel och trivs så.

Att "slippa" ha någon som man alltid måste ta hänsyn till, att inte gå på den där festen för att det gillar inte min partner. Att alltid behöva fixa sig & inte bara skita i att titta sig i spegeln. Att faktiskt kunna festa till 5 på natten, somna vart som helst, eller varför inte att gå hem och lägga sig som en sjöstjärna i sin egen säng. Att kunna flörta och skratta med vem som helst. Slippa oroa sig så himla mycket, 'vad tycker min partner om att jag dansar med han här?', 'kan man ta emot denna drinken trots att det inte är min pojkvän som bjuder mig?'. Att alltid behöva höra av sig till någon, behöva bry sig.

Låter kanske som största bitterkärringen. Men är bara sååå trött på att man alltid får en nedverderande ton bara för man är singel. Menar vem säger att man ens behöver vara i ett förhållande? Endast för att man inte är lika ensam? Snälla, man kan känns sig mer ensam i ett förhållande än som singel. 

Ta vara på varje dag ni har på jorden! 

- sluta jaga assholes som inte vill ha er
- du behöver inte raka dina ben för någon annan
- eller sminka dig
- bli full på vin med dina bästa vänner och älska livet
- allt är inte så ensamt, ta vara på dina vänner 
- skapa stunder som du är nöjd över

Good night !  


- Make Up Store Fragrance Holiday Luxury

Är det någon doft jag verkligen ÄLSKAR så är det Make Up Store's olika lukter. Min favorit helt klart är Holiday Luxury ! Har använt den ett tag i form av body lotion men vill verkligen ha den i parfym eller body mist. Så funderar starkt på att klicka hem detta, då min är påväg att ta slut. 
Så verkligen om ni är trötta på Victoria Secret eller hollister eller något annat, börja med dessa. Då dom verkligen inte är lika starka som vanliga, men ändå håller väldigt länge. LÖV!

Här kan ni köpa dessa olika! 

“She tastes like every dark thought I’ve ever had.” White Cat, by Holly Black

Skoldagen har varit lång, var extremt övertrött och visste knappt vad jag sa. Är alltid stressad och sover dålig nu för tiden. Inte så värst pepp ifrån min sida. Men snart är der helg, även om den består av plugg så får jag kämpa med att ha lite kul också! 

Efter skolan lagade jag carbonara & chillade till serier. 
Sedan nu ikväll tittade jag på Gotham och då kom även ogge samt Svanberg. Vi försökte plugga lite, gick väl sådär... Alla somnade medans jag läste. Men nu ska jag läsa lite till och sedan sova. Godnattish, bitchacho !


“I’ll never be busy enough to not miss you.” M.K

Helgen har jag inte bara legat i sängen och dragit mig. Utan har varit runt lite överallt faktiskt.
Fredagen: Lisa kom & hämta mig på morgonen sedan åkte vi till skolan en snabbis. Jag åkte och åt med pappa på Truly indian. Sedan gick jag hem och sov, haha. Tittade på serier och myste. På kvällen kom str-brudarna till mig & vi åkte ner till buddies på drinkar.
Sedan kom Lisa & Carro hem till mig, blev även donken. 


Lördagen: eftersom Ashel & Ida har kommit hem på besök så umgicks jag lite med dom. Sedan familjemiddag & där efter kom Carro samt Malin. Vi åkte hem till Carro & checka film, åt gott och myste. Efter att vi hade lämnat Malin så åkte vi förbi donken där alla killar var. Sedan efter liten stund där så åkte jag hem och somna nästan direkt.

Söndagen: vaknade sent och åt frulle med broshan & Ida. Sedan chillade jag framför modern family ! Där efter kom Brunberg en stud och vi snackade. Efter det blev det familjemiddag igen & sedan tittade jag på film samt pluggade. 

Ska sova nu, nattis! 
Kan gärna ta en sista-minuten-resa till Grekland! 

“Love will either make you or destroy you.” — 3 am thoughts

Just nu ska jag lägga mig och läsa innan jag somna. Egentligen inte ens trött, men i morgon är det skola och jag har en hel del att plugga. I morgon så gäller det skola som sagt, där efter blir det sjukgymnastik och massor av plugg. Så sjukt otaggad... Men sånt är livet, sjukt jobbig tid framför mig just nu. Men får börja med en go sömn nu. 
 
I fredags: Kvällen låg jag i soffan och checkade film med Possy, åt massor av vindruvor samt chips. Riktig myskväll ! 
I lördags: Blev plugg, modern family och en standard familje-äta-ute med dady + co. Så där efter var jag otroligt trött efter allt hoppande och la mig framför tv:n resterande av kvällen. 
 
Nu ska jag sova, haaa de. 
♦♦♦ H  A T A ♦♦♦

“If you’re nervous, it means you give a damn.”

Skola skola skola... Frågan är hur många som redan längtar efter lov? Skulle säga 99%. 

Idag: vaknade jag tidigt som vanligt för att jag kan inte sova. Sedan fixade jag mig & där efter åkte jag till sjukgymnastiken. Vilket var jobbigt, ont men ändå bra! Där efter blev det en lektion i skolan sedan åkte jag hem. Tittade på Modern Family och åt, där efter försökte plugga. Men istället somnade jag... Skräll. Typical ! Dock vaknade jag och tittade på lite mer serier. Men nu ska jag sova.
I morgon har vi endast en obligatorisk lektion vilket känns underbart! 
Good nightie llama. 


Nytt år.

2015

Det är ett nytt år och just detta har fått mina tankar att skena iväg, såklart. Varje år säger man (i alla fall jag) "nytt år, nytt jag". Men detta var jag taggad för, inte så otroligt dramatiska saker. Men att ändå känna att man har något mål med året, nyårs mål, löften, bucketlist's och allt där till. Inte extrema mål, som att bli världens kändaste person, eller bekämpa all hunger i världen. Men något litet, för både dig och mig, familjen och allmäna omgivningen. Så sånna mål har jag för mig själv, sååå klart har jag mina standard "var ekonomiskare" även om jag vet att jag kommer misslyckas. För jag är sämst att hantera pengar.
 
Men lätta mål som jag har och några av dessa kanske ni kan ta efter:
 
* Träna mer än förra året.
(inte träna 7 gånger i veckan, utan bara mer än vad det har varit. Sedan arbeta sig uppåt).
 
* Ha en positivare vinkel på livet. 
(Just nu har det varit en svår start för mig, tro mig allt jag gör är att känna hat mot allt och alla. Men jag försöker, hur jobbigt det än är att komma upp ifrån trappan, bokstavligt, så säger jag till mig själv att mina armar kommer ha muskler och bara gör det. Så inga stora saker, inte att alltid vara glad, utan bara att försöka vara det mest positiva jag du kan vara.)
 
* Le mer åt främlingar, säga hej oftare.
(Detta är något bra för omgivningen, hur glad blir man inte själv när man får ett leende av någon?)
 
* Inte äta godis på hela året.
(Detta är något otroligt svårt, för att älska godis liksom. Men har kommit överrens med mamma att hon inte får köpa godis till mig. Dock glass någon gång i månaden, men inget godis i alla fall. Samt om jag äter glass, som idag, skulle jag ta mig ner för trappan själv, även ta fram glassen och hallona själv. Detta tog mig 30 minuter...)
 
* Läsa mer böcker.
(Alla som känner mig vet att jag älskar böcker, men har haft problem att sätta mig ner och läsa. Istället tittar jag facebook eller tumblr.)
 
* Inte ta åt mig så mycket. 
(För känslosam är mitt andra namn, så bara skita i det. Totalt.)
 
Där är alltså några lätta mål, som vem som helst klarar egentligen. Så ska verkligen ha dessa och tänka på dessa totalt! Men något av dom svåraste är nog det postiva, just för att många som jag känner är stressade och hatar allt för det mesta.
 
TIPS: Förbredd en burk och några lappar som ligger bredvid, skriv ner på en lapp varje gång något bra händer och lägg den i burken. Sedan varje gång du känner dig sur/arg/ledsen så tar du upp och läser en (flera om det behövs) lapp. Detta kan få dig att inse att du har haft bra event i ditt liv, stora som små och det du är sur över nu är onödigt. 
 
Även skriva en dagbok, privat på internet, datorn eller för hand i en bok. Det gör jag, har anteckningsböcker ifrån när jag gick i 7an. Ju mer man skriver, destu roligare är det att läsa i framtiden. Tro mig, alltid ett gott skratt ifrån crushen jag hade i 8an och hur jag gjorde bort mig. 
 
Hoppas detta gav lite tips för det kommade året, gör det bästa av det. 
 
Skippa att sitta inne bara för du är bekväm sådär, eller för att du inte har något att ta på dig - gå ut, festa, ta en fika, en promenad med en vän eller bara sätt dig i bilen för en rode trip med din bestie. 
Eller sitt hemma för att du vill ha en hemmakväll med dig själv, gråt till Titanic med din mamma, eller titta på Clueless och bli kär i Cher's liv. Gör det du vill, för att du vill det. Men tryck dig ut ifrån din säkerhets zon. Ta chanser och tro på dig själv. För det är de jag tror 2015 handlar om. 
 
Övervinn 2015 nu! ♡
 
 

“Damaged people are dangerous. They know they can survive.” Josephine Hart, Damage


Det ända jag kan göra nu för tiden är att ligga i min säng och filosofiera. Kul.
Nej men dom senaste dagarna har jag gjort just det. Dock har jag haft fina mysiga besök av Filippa, Lisa, ogge, Brunberg, Rosanna, Anna och Alex ! Igår blev det såklart hockey och idag blir det snart middag och sedan vet jag inte. Men hatar att ligga inne, klarar typ inte av det mer.... 
Haaa deeee
Vi hade de gött innan 12 slaget! 

Good bye 2014 Hello 2015

Gårdagen eller med andra ord nyår: jag vaknade rätt så sent & där efter åt jag en lång frulle. Efter detta gick jag till Konsum och tillslut så började jag fixa mig. Trots mycket om och men med alla påsar samt flaskor kom Jag och Effie ner till Brunberg. Väl där började vår kväll! 
Först fick vi var sin skumpa flaska & ert kuvert med ett uppdrag. Mitt var helt sjukt såklart...
Där efter blev det förrätt, som var en god skagentoast. Sedan till huvudrätt blev det en god sallad, kött & hasselbakspotatis. SUPER GOTT!

Sedan blev det beer Pong, drinkar och annat skoj.

Precis innan tolv så kom det lite fler folk & vi alla både öppna våra flaskor skumpa samt tände våra cigarrer. 
Nytt år, grymt ! Alla var glada och vi alla skrek sönder våra lungor.
Nu bar det av till lipz. Men påväg nästan precis där, vänder jag mig om och faller ihop. Förstår ingenting, lipar sönder & kan inte röra på benet. Allt går väldigt snabbt, Brunberg ringer en ambulans och nästa sekund sitter jag & Lisa i den.

Kom hem 11.00 idag, utan sömn och mat. En av dom värsta kvällarna, så mycket smärta & nu blir kryckorna mina bästa vänner. 

Har legat hemma, sovit, ogge & Brunberg kom, Effie tog med glass ( mitt hjärte barn) och rissan kom också förbi. 
Nu har jag ätit och tittar på suits, väntar på att smärtstillandet ska komma igång. 

Good night !