“If you have the person you really want. You are one lucky fucker.”

M Å N D A G:
Just nu sitter jag och pluggar, men har även tittat klart på Jordskott. Ska försöka sova rätt tidigt idag faktiskt.

Skola i morgon, men vi ska på teater och jag är sjukt taggad för det! 
Kommer nog ändå bli helt okej kan jag tänka mig, så ser fram emot att inte vara i skolan en hel dag bara. Sedan så ska jag ut till överby i morgon, för att köpa lite saker inför helgen.
Sedan blir det även utgång på torsdag och känns riktigt gött.
Men yes, det var ungefär det, hoppas allt är bra med er! 
C-ya! 
Mina nya favvo-dojor, underbart sköna alltså! Sedan jobbade jag i butiken. Där efter hade jag mentorsamtalet/utvecklingssamtal, och fika på det.

“When it’s over, leave. Don’t continue watering a dead flower.”

L Ö R D A G / F R E D A G:
Borde vara först fredag och sedan lördag.. Men skitsam! Just nu befinner jag mig i min kära broders lägenhet som han har tillsammans med Ida. 
Vi åkte upp igår och kom upp till Norge  runt 6, där efter blev det chill i lägenheten & där efter fixade dom middag åt oss. Supergod mat som följdes av massor av vin. Satt och prata långt in till småtimmarna. Gud vad jag har saknat att bo med min bror! 

Idag vaknade vi runt 11, där efter pt vi frulle och fixade oss. Sedan gick vi runt i olika butiker, åt på vapiano. Tog en supergod risotto ! 
Detta följdes av fler butiker & jag fick ett par härliga skor. Efter detta gick vi tillbaka till lägenheten & fixade i ordning oss. Nu väntar vi på att Mami & Morgan ska inkomma så ska vi ta ett glas vin innan vi går till resturangen. Jag, Ashel & Ida kanske även går ut i kväll men får se. Högs oklart! 


Älskade Finn

 
Älskade Finn nu kan du gärna komma tillbaka, så mycket som jag grät när den killen dog.. Helt sinnes, en av dom gångerna jag grät som mest i någon serie någonsin. Älskar verkligen Finn och Clarke tillsammans även om hon passar med några andra i serien nu också, men ändå så kommer alltid Finn ha störst plats i mitt hjärta. Saknar säsong 1 även om säsong 2 var helt otroligt grym. 

Career goal: village witch

M Å N D A G:

Jag vill verkligen ha lov. Känner att jag behöver ha ett fett stort lov, där jag kan få rensa mina tankar. Men det kan man inte förens om 2 veckor... Jag har gått fram och tillbaka i huvudet om jag vill ta studenten eller inte. Men nu vill jag bara göra det, komma bort ifrån min klass, min skola och Trollhättan. Man mår verkligen inte bra här, känner att jag är redo att släppa allt. Vilket är en känsla som är så sjukt skön, för första gången känner jag såhär. Hela livet har varit uttänkt från att jag var 9 år, haft samma dröm. Att känna att man äntligen kan ta tag i detta är helt underbart, mår så bra när jag tänker på allt som kommer se i sommar.
Att min kära syster kommer hem ifrån Aussie, att träffa henne efter 1,5 år är helt underbart. Att kunna mysa och umgås med min underbara familj, vänner och släktningar. Att veta att jag inte behöver se alla varje dag i skolan, eller att behöva vara trevlig hela tiden. Kunna göra egna beslut. Helt sjukt bra känns det att äntligen vara redo. 
 
Men för att hålla sig till nuläget, så har jag tränat och haft elevråd idag. Så nu ligger jag i sängen och ska börja plugga lite grann. Innan jag lägger mig tidigt och läser troligtvis. 
Hittat en låt som jag förövrigt är kär i.. HÄR
 
 

61929

O N S D A G:
Jag. Är. Trött. Så känner jag, men jag har ändå haft en helt okej dag. Friskoleutmaning idag, men jag ägnade mig åt att titta på samt köra ett pass på sjukgymnastiken. Där efter gick jag och lajsen för att köpa froyo. Solen sken även idag och det var faktiskt varmt. När jag kom hem pluggade jag, tittade på dokumentären Indiens dotter. Extremt bra men så äcklig på samma sätt. Får mig att undra vad det finns för folk här i världen ?!

För övrigt ska jag lägga mig och läsa nu, är dock sjukt trött så kommer somna snabbt.


*takes a break from doing nothing* ah i really deserved this

T I S D A G: 

Fy fasen för denna dagen, så sjukt seg & trött. Men som alltid tisdagar är typ, lyckades ändå ta mig till skolan. Efter dagen åkte jag hem och åt lite, tittade på ett avsnitt av The 100 - varning titta inte på serien. H a t a r den just nu, alltså jag satt och hulka så mycket jag grät. Längesedan jag grät så till en serie, helt sinnes. Så verkligen varning!! Efter att jag hade sminkat om mig, för allt smink var förstört efter alla tårar och allt snor... Så tog jag mig ner till kyrkanshus för ett möte med alla som jobbar i Fair trade butiken. Nu när jag kom hem satt jag och pratade med mami & Morgan. Fixade även inför nästa helg, då vi åkter till Norge.
 
Nu ska jag lägga mig och läsa Insurgent, längesedan jag var så taggad för en bok! 
Good nightie.
 
Något som borde göra alla glada är nya GOT trailern, bara 1 månad och 3 dagar kvar till den nya säsongen.
Ä r   s å   t a g g a d ! Tro mig något man behöver efter denna dåliga dag. 

“Ten years from now, make sure you can say that you chose your life, you didn’t settle for it.” Mandy Hale, The Single Woman

M Å N D A G:
Idag gick jag upp redan kvart över fem... Hur orkar man ens? Det gör man ej! Men redan 7 satt jag på tåget till Göteborg. Kvart i nio var min interjuv, där varade jag i 2,5 timmar. Sedan köpte jag mat och tog mig hem. Rosanna kom strax efter till mig & chillade här tills jag hade min träning. Där efter åkte jag hem & åt innan jag åkte ut med Mami och körde. 
Nu är jag hemma, har tittat på the 100 så snart ska Jag plugga och sova. Sjukt trött efter idag! 


“Tea tastes like the soul of the earth”

S Ö N D A G: 
Är så sjukt seg idag, finns inte ens ord. Men har bara spenderat tiden med att titta på The 100. Älskar det ! Men ska snart försöka plugga & gå och lägga mig tidigt. I morgon: bär det av till Liseberg för en intervju och ska gå upp riktigt tidigt. Så tidigt i säng ikväll! 
Annars blir det sjukgymnastik & plugg som vanligt. 

Just nu vill jag bara ta en resa riktigt långt bort & andas ut. Hade varit helt fantastiskt ! 


“I know people come and go but it still hurts when they do.” — 3 am thoughts

M Å N D A G:

Finns det någon människa i hela vida världen som gillar måndagar, alltså nej usch. 
Men lyckades komma i tid till skolan, och tur det för mitt muntliga prov i Cambridge-test blev framflyttat. Skönt att ha gjort det nu, bara prov på lördag - skriv som är kvar. 
Där efter fick jag ett mail om att jag ska gå på en intervju för sommarjobb på Liseberg nästa vecka. Så jag blev genast väldigt glad, men sedan hade vi matteprov och blev genast ledsen. 
Efter provet gick jag till sjukgymnastiken och tränade. Nu har jag kommit hem och ätit lite, snart ska jag sätta mig och plugga igen. Även om jag är så otroligt trött att jag kommer somna snart...
Hittade en old playlist på youtube, dog. Låtar som dessa kan jag inte ens fatta att jag har glömt bort.
 C-ya later.

Resterande helg

LÖRDAG / SÖNDAG:
Resterande av helgen spenderades till matteplugg & umgås med familjen. Gjorde verkligen inte alls mycket förutom att chilla med broshan. Sedan tittade jag på två filmer och lite serier. 


Bestie fredag

F R E D A G: 
Första lektionen var ett seminarium i filosofi, vilket gick helt okej. Lite besviken att jag inte hade med mina anteckningar som man tydligen fick ha med... Typical ! 

Annars hade jag bara en lektion innan jag åkte hem. Gick dock förbi Ica & köpte jordgubbar, kände att jag ville fira in helgen. 

När jag kom hem åt jag smält choklad & jordgubbar till lite serier innan jag råkade somna i två timmar... 


När Jag vaknade så gick jag ner och tränade lite innan jag duschade, åt och fixade mig. Filippa kom & vi drack lite bubbel med jordgubbar. 

Där efter blev det spontant några drinkar, shottar och vi åkte sedan vidare till Lipz. Kvällen avslutades på grillhouse innan vi åkte hem. 

Otroligt mysig/grym kväll med
Bestie, åter igen b ä s t är hon. Vi hade en grymt rolig kväll faktiskt ! 

Vi tog mest videos, men här är några bilder i alla fall haha!