72939

S ö n d a g: 
Så sjukt trött & seg idag. Vaknade av att Brunberg ringde och vi snacka lite. Sedan gjorde jag grova scones till frulle, tittade klart på in to the Woods och några avsnitt av Weeds. Nu ska jag komma igång med plugget vilket jag är otroligt otaggad på... Men men.

I g å r:
Dagen gick åt att chilla, plugga och mysa med Mami. Men där efter fixade jag mig och efter middagen åkte jag till Stina. Hos Stina var även Rosanna, Filippa och Alexandra. Så vi drack hallon-mojito och myste till klockan ett.
Somnade ganska direkt när jag kom hem! 

“Silence is the best reply to a fool.”

F R E D A G:
Skönt, där var lovet praktiskt över. Och ännu har jag inte pluggat tillräckligt mycket. Ångest! 
Något som jag längtar över är att få det där jäkla gymnasiearbetet inlämnat, då ska jag bränna upp det!

Men har haft det lugnt det senaste, tagit det launa. Ska försöka få lite plugg i ordning, där efter får vi se hur dagen blir idag. Vill komma ut lite och inte sitta inne. Måste städa också…
Kärlek.

663

S Ö N D A G:
Just nu ligger jag i soffan hos morfar och tittar på en kass match av Frölunda. Riktigt besviken.. Men men! 

Väntar på påsk-mat nu, så taggad! 
Där efter blir det att chilla här tills ikväll, kommer komma hem säkert runt 10 eller något. Blir en lugn kväll, ska försöka få över någon av killarna kanske eller så.

Men igår reserande av kvällen kom Lisa & Carro förbi. Vi åkte till strandgatan och där efter hem till Lisa. Var på jag sov hos henne! Supermysig kväll med lite natchos osv.
Glad påsk till alla andra! 


717281


Igår: 
Alltså älska livet, jag har äntligen lov!!
Men igår så avslutade vi skolan med att elevrådet ordnade tävlingar för alla. Sedan så efter skolan åkte vi och solade. Där efter åkte jag hem & sov, sedan fixade jag mig. Runt 8 kom alla hem till mig, och vi blev runt 20 pers. Grym förfest, med as härligt folk, roliga stunder & bra beer Pong. Vi åkte vidare till Lipz. Riktigt bra kväll, grymt med folk & kvällen avslutades på grillhouse. Dock åkte jag och Brunberg hem till mig. Han däckade och jag städade !


Idag: 
Vaknade & ville inte gå upp. Men började städa, sedan kom rossy så vi alla tre städade. Sedan åt vi frulle och chilla. Nu har dom åkt & jag tittar på film. Nyss kom Carro en stund! 
Väntar på att Mami ska komma med pizza nu. 
C-ya !