“I never ran my train off the track, and I never lost a passenger.”

Helgen har varit mysig, men också jobbig. På fredagen satt jag kvar och bokstavligt lipade pga massor av plugg, till klockan 6. När jag väl kom hem så fixade jag tacos & sedan fixade Jag i ordning godis och mysfaktorn va på topp. Så tvingade Effie att joina mig, innan vi ens hade hunnit bestämma film skrev killarna att dom kommer. Efter en halvtimme så var dom hos oss! Slutade med att vi tittade på Ego och dom åkte runt halv 2. 



Lördagen: fick gå upp lite för trött och väldigt tidigt för att åka och göra högskoleprovet. 


Efter detta så åkte jag med tjejerna till Sara för att fira henne, super trevlig kväll! 

Idag har jag verkligen bara chillat & tittat på serier. 



“I hope there are days when you fall in love with being alive.”

Orkar inte denna dag, känner inte att jag finner denna dagen väldigt relevant... Igår: var skolan riktigt seg & tråkig, så efter skolan drog jag till gymmet. Sedan åkte jag hem och gjorde bannanpannkakor, tittade på halloweentown 2 och pluggade. Var så sjukt trött igår att jag somnade tidigare än vad jag brukar! 
Idag blir det mer och mer plugg, inlämning i morgon - sedan mer planering av halloween är så otroligt taggad !
Det är också bara 10 dagar kvar exakt tills jag fyller år. 
 
 

That moment when you want tell a joke but you laugh so much that you can’t tell.

Idag: på något sätt seg men skön... Ah vet inte asså! Åkte ner tidigt till skolan, första lektionen var film och massor av godis (heeeej, bra där B med att försöka vara nyttig!). Men sedan så ville jag bara hem, när jag tillslut åkte hem åkte jag & Mami direkt till överby. Köpte med mig halloween saker samt en basic svart tischa, behövdes ! 
Just det, de var halloweentema i skolan idag - har inte köpt något än så detta fick duga ! 


“I’m just tired; I just want the world to be quiet for a bit.” Matty Healy

Lördagen: igår vaknade jag upp och tittade på Beetlejuice bara för att få upp halloween känslan nu. Sedan började jag fixa mig inför kvällen. Runt 7 kom jag bort till Linnéa! Vi åt, lekte lekar och hade riktigt mysigt. Runt tolv åkte jag bort till Brunberg där vi tittade på film, tog sedan två bussen hem. När jag kom hem tittade jag på New girl (lite för många avsnitt innan jag somna).

Söndagen: har verkligen inte gjort något nyttigt idag, standard söndagar. Jag har tittat klart på säsong två av New girl och även första halloweentown. Sedan har jag tagit en promenad, allt jag har gjort. Dock haft väldigt mycket ångest inför halloween!! Men nu ska jag läsa lite innan jag somnar, natti ! 

Vem behöver inte lite söndags inspro? 


Fredagen med brudarna

Fredagen: skolan vad seg och väldigt jobbig, många gick mig på nerverna om man säger så. Men efter skolan tog jag en ganska lång & härlig promenad med Effie ( hon lura mig och sa att vi skulle gå en kort.. Blev inte så )! Riktigt mysigt i alla fall! Där efter gick jag hem och åt, sedan åkte jag och brudarna till hemmakväll för lite godis köp. Satt sedan hemma hos mig och tittade på tv. 


Linnea 18 år

Torsdagen:
Linnéa fyllde 18 år och det var full rulle ! Efter skolan åkte jag hem och fixa mig, men runt 8:a åkte jag ner till Linnéa på förfest! Mycket trevligt och eftersom jag inte är 18 än (ca två veckor kvar) så hämtade Albin + killarna mig. 
Jag somnade någon gång runt halv 1, och var verkligen inte pigg på fredagen.


Lördagen med bästa vännerna.

Lördagen: låg i sängen länge och tittade igen på en massor av serier, sjukt skönt och älskar verkligen att mysa i sängen en helg-morgon. Där efter åkte jag ner till Pitchers för den veckliga lunchen med familjen, jätte god mat och blev även efterätt. 
När jag kom hem igen så började jag städa direkt, gjorde mig i ordning och där efter kom brudarna. Killarna kom runt nio, då började beer pongen och sången igång. Riktigt rolig kväll, sånna kvällar inser man verkligen vilka fina kompisar man har. Om man nu pratar i en halvtimme på toan, eller sitter ute och snackar i någon timme på (den hela) altanen. Somnade sent den natten, var otroligt trött så somnade ganska direkt. 
 
Söndagen: Vaknade upp runt 10, och då kom killarna + Mery som alla hade sovit hos mig, in i mitt rum och vi snackade. Mery åkte hem och då började jag och killarna städa (jag & bisse städa, resterande sov). Sedan blev det fulle i form av pizza, bästa ! 
Runt ett kom Possy, då la vi alla oss i sängen och chillade. Gjorde inte så mycket den dagen, somnade runt 8;a - helt död efter helgen. 
 

All kärlek !

"It was my birthday. Damon and I spent the entire summer looking for Stefan, and I was trying to put on a good face, because Caroline was throwing this party for me, but I was just so sad. I was two seconds from deciding that I wasn’t gonna go; I wasn’t gonna leave the room. Until Damon walked in, to give me my birthday gift. It was the necklace that Stefan’d given me. I’d lost it. And Damon knew what the necklace meant to me. What it meant upon my feelings for Stefan. Even though he loved me, he gave me one thing that represented hope for me and his brother. I knew how much it hurt him, but he did it."
 

En mysig fredag.

Fredagen: 

Skolan var förjävlig och var 99% sur, inte så roligt men sanning... I psykologin började vi titta på the experiment och jag hatar verkligen sånna filmer, riktigt otäcka. Man har en dålig känsla i magen hela dagen ! 
 
Där efter åkte jag hem och fick snabbt göra mig i ordning för att sedan åka i väg till Mallan, som firade 18 år. Riktigt härlig kväll med god mat, rosa tema och ett härligt gäng brudar. 
Runt midnatt kom Brunberg och Bisse med bilen för att hämta mig & Effie, vi åkte genast till donken för lite natt käk. Somnade härligt direkt när jag kom hem !

Något som definierar mig:

Snabbfakta: 
- Dricker för mycket kaffe, helst väldigt starkt med mjölk, alltid med sugrör.  
- Lägger nog mest pengar på Aloe Vera, sjukt gott. 
- Älskar ÄLSKAR älskar hösten, och jag går all in. Det finns inget bättre än kyla, löv som faller omkring och lager-på-lager kläder. Där i mot är jag så taggad för halloween vilket är den bästa högtiden på året, finns det något roligare än att verkligen fixa sig supermycket till en fest? Eller varför inte stå och baka massor av halloween-godis-bakverk? Samt att dricka té/varm oboy till massor av filmer. Har nog säkert skrivit upp 100 filmer som jag och Effie ska titta på, kommer bli grymt. 
 
- Varje söndag tittar jag på Gossip Girl, har gjort detta i flera år. Eftersom det sändes på söndagar har det blivit en vana. 
 
- Älskar verkligen Netflix. 
- Jag hatar att ha saker oplanerat nu för tiden, något som har växt fram nu. Men älskar spontana saker. 
 
Saker jag saknar: 
- Min syster, helt sjukt. Har snart inte träffat henne på ett helt år ! 
- Rhodos, självklart. Livets resa om något. 
- Avicii koserten, lyckligaste stunden i mitt liv.  
- Sommaren överlag, speciellt smögen. 
 
 
Saker jag länktar till: 
- Min födelsedag, på riktigt kan jag bara bli 18 år snart eller ?
- Att flytta ifrån Sverige.
- Att få körkort. 
- Att äntligen få åka til Tomorrowland.
 
Låtar jag älskar: 
- Kommer alltid älska Funeral med Band of horses. 
- Samt The passenger med Iggy Pop.
- Dör verkligen för Nej Tack! med Vapenbröder. 
- Notorious B.I.G ft. Bob Marley Hold Ya Head. 
- Johnny Cash ft. Bob Dylan Girl From The North Country. 
 - Avicii med The Days.
 
Bloggar jag läser:
 
Filippahulten.Blogg.Se
Pprettylittleliars.Blogg.Se
Nattstad.se/Kihlbergemma
Nattstad.se/Kajsalecander
Nordstrooms.Devote.Se
Hannalicious.Devote.Se
MalinOhlsson.Myshowroom.Se
 
Tv-serier jag gillar:
- Supernatural.
- Gilmore Girls, helst med en bra brunch in sängen. Deras höst här är helt underbar !
- Pretty Little Liars.
- True Blood.
- Entourage. 
- One tree Hill.
- Game Of Thrones. 
 - Men min favorit är Buffy the vampire slayer, kommer alltid vara och har alltid varit. 
 

“There are two reasons why people don’t talk about things; either it doesn’t mean anything to them, or it means everything” — Luna Adriana

Helt sjukt hur trött jag är nu för tiden, känns som jag sover hela tiden men är lika trött ändå. Somnade på både geografin och engelskan, men det är jobbigt när man har lektioner i biosalarna... 
Eftersom vi slutade innan två idag gick jag till gymmet för första gången på sjukt länge. Fy fan va jobbigt det var, asså det är helt sjukt hur otränad jag är. Men det är bara komma igång nu, vilket är en blandning av förjävligt och skönt. Jag är verkligen inte en sådan person som tycker att det är roligt att gymma, men det måste ju också göras - bara bita ihop. 
 
Sedan tittade jag på American horror story, Faking it The originals vilket var superbra avsnitt. Där efter somnade jag, tog en dusch och nu har jag läst lite psykologi. Måste verkligen sova nu, Natti !
 Helt extremt hur mycket jag saknar Berlin, bästa. Känns som det var flera år sedan vi var där men ändå känns det som igår. Något av det bästa jag har gjort, helt klart ! Billiga utekvällar, shopping, god mat och underbara vänner. Löv it ♡

“The simple things are also the most extraordinary things, and only the wise can see them.” — Paulo Coelho, The Alchemist

Seg dag idag faktiskt, men men. Somnade på första lektionen vilket var matte, satt längst fram, vi hade genomgång och jag vaknade av att jag drägla på min hand. Tror på riktigt inte ens min lärare orkade reagera...
 
Men när jag kom hem ifrån skolan tittade jag på Paradise hotel samt Svenska Hollywood fruar. Standard serier typ, i morgon kan jag äntligen ta och njuta av American Horror Story. Nu på kvällen hämtade Brunberg mig, vi + Abbe åkte till donken för lite mat. 
 
Äter så sjukt dålig mat, ska verkligen bli förbättring nu. Sedan är jag äntligen hyfsat frisk så jag kan gå till gymmet i morgon för att äntligen träna ! 
 
Nu ska jag sova, önskar verkligen jag hade sovmorgon i morgon... Men nej nej, varför ska man vara så lycklig?
P.s lyssna på dessa killar, ett band på X-factor älskar ju de - men gryma !! HÄR
Ifrån min tumblr rosyysoul.tumblr.com

skolångest

Finns inget värre än att plugga i sista minut, speciellt när man skriver en uppsatts på 5 sidor i ett djupt ämne. 
Men när man har prov/inlämning/plugg varje dag har man inte tid att börja långt innan. 
Satt kvar i skolan till fem för att plugga, är ändå inte klar.. Känner verkligen att jag behöver lov, nu. 
 
Nu har jag precis bakat till min kära klass, standard till onsdagar. Men något som är grym är att Portkod 1525 kom ut idag, som jag har länktat !! Älskar verkligen Igor i serien just nu, han är ju sönder söt. Skarsgårdarna gör ju alltid ett bra jobb men han är verkligen dröm killen!
Men något som Portkod får mig att tänka på är att jag verkligen går sista året, på en skola jag älskar, med folk jag faktiskt står ut med. Bara de faktum att högskoleprovet är snart och att jag fyller snart 18 år. Är det nu man ska rymma bort och hålla på allt liite längre? Är det nu man ska ångra att man inte tog det där extra året utomlands? Trots allt detta har jag redan besämt vad jag vill göra, planen har varit fast sedan jag var 9 år.
På riktigt jag borde bara sluta tänka och göra min psykologi så jag kan gå och sova. Får helt enkelt se fram i mot att i morgon kan jag titta på serier, nya avsnitt av Supernatural, Faking it & i morgon släpps American horror story (hela 90 minuter långt avsnitt... DÖR).
 
P.s otroligt smart att äta annanas när man är allergisk så hela halsen/munnen/tungan svullnar upp, bra där B.
 

don’t waste sunsets with people who will be gone by sunrise.

Åter igen en härlig söndag bestående av mys i sängen & mat. 

I torsdags: första dagen jag lyckades ta mig tillbaka till skolan, och skolfoto time! Redigt mycket hatkänslor ang det men men... Sedan blev det mys firande för tjejerna på olearys! 


Fredagen: skolan var seg och jag stannade extra för att plugga lite. Roligt... 
Sedan åkte jag i alla fall hem till Alex med brudarna för en smink-Mary kay kväll! 

Lördagen: Jag, Axel & Ida åkte iväg för att sola, där efter åt jag lunch med pappa + familjen. Sedan blev deg släktkalas för axel, och där efter kom Effie. Vi myste på altanen med massor av godis samt vin. Sedan kom Brunberg och joinade oss, super mysig kväll!
 


892102

 
 
 

Dröm killarna på Instagram

Världens snyggaste killar på instagram är helt klart dessa tre. Beskriver min stil på ideal-killen ganska exakt: Surfare, blond, långt hårt och såklart Aussie i mitt hjärta. 
@Beaufoster
 
 
@Jayalvarrez (Som för övrigt tar helt sjuka bilder, riktigt grym fotograf - in och checka!)
 
@Leroyashfordmeehan