72930







“I love sarcastic people with high vocabularies”

Mitt huvud är officellt kaos, ensam hemma och hittar ett småkryp - ni som känner mig vet va detta innebär. 
Ska snart plugga vidare och sedan sova, men jag är så sjukt skoltrött och plugget hatar jag så känner att det inte går så bra med detta... Ska bli sjukt skönt att få sommarlov snart.
Valborg i morgon och detta ska firas med mina babes, taggad eller vaad? Kommer bli grymt! 
 
Idag och igår har jag pluggat, men igår stanna jag i skolan till klockan 6 för att plugga, idag blev det direkt att sola sedan köpa en fruktsallad och dra hem. Mat och plugg hela kvällen, även ett avsnitt av Supernatural. 

Får dra nu, good nightie !
 
 

“Don’t let the mixed signals fool you. Indecision is a decision.”

 

COOL DATE IDEA: take a really long nap with me

Denna helgen har varit riktigt mysig och lyckad, känner verkligen att sommaren är på gång och livet är bra ! 
Igår efter att jag hade ätit och städat lite så bar det av till Brunberg med Possy, sprang för andra dagen i rad till bussen för att jag hade glömt för andra gången i rad min mobil - vet verkligen inte vem i världens som lyckas så dåligt som mig... Men hon Brunberg var killarna och vi myste med täcken ute i ett par timmar, hade en riktigt härlig kväll med godis & skratt. Tog två bussen hem med Possy efter en härlig kväll ! 
Sov ut riktigt mycket idag efter all sömn som jag har förlorat denna veckan, men där efter började städningen av HELA huset. Somna i solen lite och åt där efter pizza, sedan kom possy hem till mig. Dagen skämt la hon också när jag bad henne hämta lite saker "men jag är ju gäst..", största skrattet !
Nu ska jag plugga och mysa med mamma, good nightie.
 

“Your feelings are valid simply because you feel them.” — something lovely my therapist said

Ännu en helg, en fredag och ännu en fest. Åter igen ligger jag trött i sängen dagen efter för att jag har fått för lite sömn. 
Kvällen igår börja med tacos hos mig, där efter var det stress och kaos tills vi kom till Erik för en härlig förfest. Beerpong (vinst), skratt och dans! Drog sedan vidare och efter ett antal timmar var vi tillbaka på efterfest, taxi hem runt fyra och däcka praktiskt taget direkt. 
Kvällen var ändå väldigt bra med massor av skratt, drinkar av the master (jag borde bli bartender-lovar), dans till tusen, skrattat, varit otroligt glad för vilka fina vänner jag har och vilka underbara vapendragare dom är, statusen växte i beerpongen, gosigt skedande, blod i huvudet och damp på allt och alla, vad är detta ? Jo, en jväll med mina brudar & killar. 
 
Morgonen var mysig, Possy kommer och väcker mig med att säga att dom har fixat frulle - älskar mina prinsessor. Lång frulle, musik, falsksång och roliga snäps kan jag lova. Nu ligger jag i sängen, ensam hemma och ska försöka städa när jag har samlat lite kraft - kanske bör gå ut och sola? 
Smell ya later, babes
 
 
 
 

81292

Ugh, åter igen har jag verkligen ingen orka att plugga. Men mobilen är död så det är bara att sätta igång, för om en timme så ska jag ut och handla. Skolan tog verkligen all min energi idag ! Har egentligen inget mer att säga - detta kanske bara var en ursäkt för att skjuta upp plugget lite ? 
C-ya later!
 

“I’d choose you. Every goddamned time."

Börjar en ny skolvecka med den längsta dagen - why not liksom ? Ändå var dagen bra, hade en go morgon med massor av kaffe och var på otroligt bra humör. Efter skolan gick jag och sola innan jag tillslut kom hem. Nu har jag äntligen ätit och i hopp om att bli piggare: dricka kaffe. Men det verkar inte riktigt gå för sig - måste verkligen bli pigg så jag kan sätta igång med plugget ! 
Nu hoppas jag att musiken gör mig peppigare samt att jag får mer energi, Smell ya later bitchacho.
 

“Love says: I’ve seen the ugly parts of you, and I’m staying.” — Matt Chandler

Äntligen är det verkligen en början på sommaren, är så grymt exalterad för sommaren -14. Rhodos framför allt, men även grillkvällar och kusten besök. Sommaren -13 var otroligt grym men tror ändå att denna sommaren kommer vara bättre. 
 
Tänkte ta med datorn ut lite, och plugga i det fina vädret. Inte så otroligt pepp på att behöva plugga hela dagen men vad gör man inte när man måste. ...Vill verkligen ha sommarlov.
 

Härligt väder och härliga vänner.

Gårdagen spenderades ute hos morfar, min hjälte i livet ! Vi åt för en hel vecka frammåt, så som alltid - och hade en superhärlig tid. Men åkte ändå hem med Ida och Ashel för att jag kände mig så otroligt dålig. Sov redig skönt när jag väl hade somnat... 
Idag har jag varit med släkten större delen av tiden, firade påsk asså åt äggtårta och massor med mat. Sedan åkte jag ner till strandgatan med nordis, där nere träffa vi Felicia & Malin så satt och myste till halv tio. Då åkte jag till possy för att träffa henne och Alex. Vi åkte sedan hem till mig och myste ute, åt lite och snacka en hel del med Ashel & Ida. 
Nu ligger jag och tittar på Under Toscanas sol, verkligen supermysig film som jag ska somna till!
Good nightie.
 

“This isn’t worth it, I’m sorry this couldn’t work, Please know that I tried” — A haiku about letting go

Okej, jag har inte bloggat på hela veckan men tänkte göra en summering av veckan lite snabbt:
 
Söndagens kväll: Olivia och Carro cyklade upp till mig med frukt och choklad, så vi fixade i ordning detta + popcorn. Satte oss framför tv:n och pratade samt skrattade en hel del! Super mysigt och underbara brudar kan jag lova. 
 
 
Måndag: Åkte ner till stan med Possy för att fixa några ärenden som vi snabbt gjorde, och där efter satte vi oss på E-house för en härlig fika. Vi åkte upp till mig och lagade supergod tacos, där efter satt vi och drack kaffe, snacka samt skratta en hel del. Emil kom senare på kvällen, hälften av tiden satt jag och skrattade åt honom ! Men han åkte sedan på natten och jag somnade ensam vilket var väldigt skönt.
 
 
Tisdagen: Jag vaknade och började direkt göra mig i ordning för ett ben/röv pass med Anni. Runt tolv åkte vi till gymmet, gymma och sola för att sedan vara tillbaka hemma hos mig runt fyra. Då kom Stella, Becka, Kiama & Erkan för lite mat och mys. Åkte iväg på ett kort äventyr som sluta med att jag och Maja kom hem till mig för att sova. Var så otroligt trött att jag nästan somnade i soffan när vi titta på tv !
 
 
Onsdagen: Jag och Maja fixade en redigt go frulle, satt och åt rätt länge - ända tills hon skulle hem runt ett. Där efter började jag städa hela nedervåningen för att fixa i ordning ALLT tills mami kom hem. ( fick + poäng för att jag hade städat så fint, helt otroligt första gången någonsin det händer faktiskt) Rossy kom till mig och vi drack kaffe, snacka. Sedan var det ELINS 18 ÅRS KALAJS!! Glädjespridaren fyllde 18 år så vi alla drog till henne, där bjöds det på supergod mat, roliga lekar - där jag dessvärre fick svälja ett rått ägg, en helt underbar kväll med andra ord! 
 
 
Torsdagen: MIN ÄLSKLING OCH BÄSTA VÄN FYLLDE 18 ÅR! Meryboo älskar dig över allt annat, 18 år och tar världen med storm. Åkte ut till Överby med Lena och där efter var det stress med att göra sig i ordning för att ta sig ner till Mery runt 5. Men lyckades och där efter fortsatte kvällen totalt, underbart ! Suger att man bara är 17 och inte kan gå ut med alla andra 18 åringar.. Men snart så. 
 
 
Fredagen: Vaknade och inom två timmar där efter var jag på Edsborg med Anni för att titta på fotboll. Åkte ut med papi och lilla syrran för att äta lite, handla lite och sedan komma hem. Chillade och där efter började allt kaos kan jag säga, stress för full rulle. Men kom tillslut bort till Karl där festen var igång, älskar hemma fester även om denna kunde slutat bättre.. haha, nej men tror vi lämnar allt där ! 
 
 
Lördag: Vaknade rätt sent av att ha somnar runt 4 igår, men kom till slut upp och ser att min älsklings bror har fixat frulle. Pannkakor, kesella och jordgubbar + kaffe ! Nu har jag städat, fixat mig och ska packa för att åka ut till morfar. Blir nog övernattning kväll, mysigt att umgås med familjen lite och komma bort lite ifrån mitt rum. Men jag är så otroligt förkyld att jag nyser hela tiden, hatar det ! 
Nu måste jag nog dra, C-ya later babes!
 
 
 

“Children must be taught how to think, not what to think.” — Margaret Mead

Underbart att ha en söndag utan söndagsångest, där i mot har jag det liite ändå. Men skönt att veta att det inte är någon skola i morgon ! Vaknade sent idag, men efter lip-stunden igår så däcka jag direkt men blev väckt mitt i natten av att en viss Emil ringer mig - när jag blir väckt under natten gör det atomatiskt att jag sover längre på dagen. Men när jag väl vaknade så gjorde jag det bästa som någonsin finns: stanna kvar i sängen och checka igenom mobilen, allt som har hänt på facebook, titta alla snäps och sms samt läsa bloggar. 
När jag precis var klar med det så kom morfar & Ulla då passade jag på att äta frulle, men tog med mig kaffet upp i sängen och satte på Girl Next Door. Men mami avbröt mig med att dra ut mig och handla eftersom jag blir ensam hemma i veckan bör man ju fylla på kylskåpet ! Nu är jag ner gosad i min säng igen och har tittat klart på bästa filmen. Snart mat och sedan tror jag det blir gym med min babe. 
C-ya later. 
 
 
 

"The world is most beautiful at 4 AM because people are asleep and nature is wide awake.”

Jävla How I met you Mother, ska aldrig följa en serie så igen. Fast det kommer jag för att det gör jag redan, men själva grejen fattar ni ! Har ägnat så mycket tid och år åt denna serien, skippat så mycket plugg bara för att få titta på det nya avsnittet. ...Så slutar den såhär. Sitter helt mållös och önskade att sista avsnittet bara skulle vara en dröm som Ted hade, men det var det inte som resulterade en B i tårar. Dels för slutet och dels för att det faktiskt är slut, okej jag är otroligt passionerad i serier men denna serien kommer lämna ett tom-rum. Så länge som jag har väntat på att sista avsnittet skulle komma så jag skulle kunna titta om säsong 7 och sedan hela 8 för att komma till det sista. 
 
Torsdagen: Tråkig skoldag, men träffade den efter längtade Possy - hade saknat henne så mycket och vi hade en hel del att ta igen ! Sedan åt jag ute på Barcelona med papi, otroligt god mat och det är ett ställe jag har viljat besöka så det var mycket trevligt. 
 
 
Fredagen: Partidag, representanter ifrån varje parti i rikstagen kom och besökte skolan för att vi skulle kunna få en inblick samt ställa frågor. Mycket rolig skoldag, härligt att gose Nisse kom och representera ung Muff. Saknat den killen ! Efter skolan stannade jag kvar och skrev det sista på dom sista inlämningarna innan jag stressade hem för att byta om. Tog bussen ner efter 20 minuter till stan igen och åt med mina brudar på New Place. Vilket fick mig att sakna Berlin & längta till Rhodos extra mycket ! Sedan hade underbara Emma fixat biljetter till Joe Labero och kan säga att det var helt otroligt, jag som älskar sådant här var verkligen i himlen ! 
 
Efter allt åkte jag hem, Maja kom och hämta mig så gick vi upp till Marc där dom hade festat. Där i mot stannade jag kanske i 45 minuter innan jag tog cykeln till den saknade Emil. Träffade upp Anni, Effie, Clara & Felicia innan vi gick in till grabbarna. Kvällen eller natten kanske man ska skriva var grym, det här är dom bästa festerna kan jag lova. Jag, Anni, Emil och Matti skedade såklart då vi inte orkade dra hem, men fick gå The Walk of shame idag dock vilket var mindre trevligt.
 
 
Lördagen: Jag och Anni vaknade tidigt efter endast ett fåtal timmar sömn, tog cykeln hem. Det har aldrig gått segare att köra hem, skyller på att jag skjutsade Anni hangover... 
Gjorde en supergod brunch och där efter sov vi lite innan possy kom. Pizza framför Harry Potter, mys och snack ! Jag trodde jag skulle till pappa men när det inte blev så gick jag och brudarna till konsum för att köpa godis + chips. Jag gick hem och la mig framför How I met you Mother - men nu ska mina tårfyllda ögon ta igen sömnen som förlorades i natt ! Good nightie! 
 

62902

Dagen tillbringades i sängen, sovandes samt tittandes på How I met your Mother. Nu mår jag bättre och har druckigt kaffe samt börjat plugga, eller börjat, har suttit här ett tag... Men för er som vet så är jag den mest ofokuserade människa som existerar och blir redigt trött på mig själv ! Så tänkte slänga in ett inlägg innan jag återgår till mina härliga läxor, hatar det och hatar faktiskt att inte kunna gymma. Men ÄNTLIGEN är Possy hemma igen, har inte träffat bruden på nästan två veckor. 
Smell ya later bitchachos ! 


“Sober or drunk, it’s always you.”

Varken kaffe eller något kan hålla mig vaken idag, vet inte vad det är med mig men är så otroligt trött att det inte finns ord för det ! Skolan var härligt och rolig som vanligt typ, efter skolan la jag tid på HIMYM sista avsnitten nu innan allt är slut - vad ska man göra sen då ? 
Men nu ska jag plugga, det enda negativa är att jag är så otroligt trött att jag mår typ dåligt, hela mitt kropp är utmattad och jag behöver egetnligen sova. Funderar på att ta en powernap men det är egentligen inte så bra för jag är rädd att inte vakna förens i morgon, eller vakna senare och vara helt borta. Tycker alltid det känns som man vaknar upp i Narnia efter en powernap... 
Nu ska jag lyssna vidare på Ed Sheeran's nya låt, C-ya later babes!
 

Berlin med stort B.

Berlin. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska beskriva resan i ord, kanske lite töntigt sådär men den var obeskrivlig. 
Ska försöka ändå! Söndagen: Äckligt trött samt taggad på morgonen när jag åkte till bussen, eftersom jag var uppe till 3 med en viss possy ! Men när jag satte mig brevid min brud Erkan på bussen så var det bara så gött, kunna sova och lyssna på musik. Självklart gick vi ut när det var lite paus, samt färjan var rolig att vara på, men för övrigt lekte jag lite DJ B på bussen och skrattade som aldrig förr. 
När vi väl kom fram så var det bara att äta och sova typ, men något som var grymt var att man kunde sitta ute på kvällen i bara linne för det va så varmt. Gjorde i ordning vårat lilla rum där jag sov med mina älsklingar och somna sedan otroligt snabbt.
 
 
Måndagen Började med Berlin-rundtur i några timmar, där efter gick vi runt och sedan tillbaka till vandrarhemmet för att fixa oss innan middag. Denna middagen var något av de bästa på hela resan - har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde, var så otroligt lycklig
 
 
Tisdagen: Konsentrationsläger som var riktigt ärrande faktiskt, helt sjukt att verkligen vara på ett ställe där så mycket hemskt har hänt. Alla ens egna problem kändes så otroligt töntiga när man var där kan jag lova ! 
Efter detta blev det lunch och otroligt mega mycket shopping, åkte hem och gjorde oss i ordning för att åka och titta på bio med klassen. Älskar verkligen min klass ! Jag och brudarna åt på Pizza hut innan och efter chillade vi bara på vandrarhemmet. 
 
 
Onsdagen: Första "sevärdigheten" blev inställd så vi fick sovmorgon, efter de gick vi till Svenska Ambasaden som var slöseri med tid... Men där efter gick vi runt och shoppa, chilla samt åt ! Vi åkte sedan tillbaka till vandrarhemmet och fixade oss, chillade inne i brudarnas rum med lite jordgubbar och vin. Roligaste och härligaste middagen, den beskriver resan så otroligt bra ! Drinkar, brudarna och underbar mat - kan det bli bättre? Svar: NEJ
 
 
Torsdagen: Berlinmuren i fokus och vi alla var så otroligt trötta men ändå slank lite shopping ner ! Där efter åkte vi hem runt 7, kan säga att jag var verkligen inte vaken mer förutom den tiden vi spenderade på färjan... 
 
 
Fredagen: Halv 8 var vi framme i Trollhättan, där stod jag med min resväska i bara strumporna och väntade på mami. Gud vad jag hade saknat henne, världens mes är jag. 
 
Allt som allt var verkligen resan underbar, lärorik och ett minne för livet. Allt ifrån att dricka drinkar till att bygga lego på natten, till att stå och dampa på sin bästa Ad för att han ibland är världens idiot, sedan sitta uppe med honom till halv fem och snacka med någon äcklig Ryan som jag var rädd för resterande tiden. Att kunna se vilka som finns där för än, kunna se vilka misstag man har gjort med tidens gång och verkligen få ett avslut. 
Kunna känna att man verkligen inte bryr sig ett piss. 
 
"fan va lycklig jag är !" - 5 ord som beskriver resan. 
 
P.s alla bilder är såklart inte mina, utan lite här och var av mina härliga vänner!

“I’m tired. Tired today, tired tomorrow. I was tired yesterday and am tired today.” — Kim Hanbin

Jag måste säga att jag fortfarande är otroligt trött efter Berlin, men om Berlin resan kommer i morgon ! 
Idag vaknade jag sent och fick riktigt sova ut, men sedan fick jag stressa lite för att vi skulle på fotboll. Efter någon timme i kylan med Anni och även Julius gjorde oss sällskap (sedan var ju såklart min kära släkt där) så tog vi bussen hem. Träffade Anni på kvällen och myste till Mamma Mia samt gjorde kladdkaka, nu har jag snackat med Emil ett bra tag på FaceTime eftersom jag har varit i Berlin osv så är det första gången på länge vi har snackat. Men nu ska jag sova, otroligt härligt med sovmorgon i morgon !
Good nightie, Mr. sun.
Har också tillbringat min tid med HIMYM, för mycket tid. 

Helt otroligt hur personer kan så lätt ändras framför ens egna ögon.

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/2069793/?claim=p57z8c5esf6">Follow my blog with Bloglovin</a>
 
Ligger i soffan och ska bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag kommer falla in i sömn. Kom hem ifrån Berlin idag och efter att ha sovit nästan hela tiden på bussen som varade i 12 timmar är jag ändå trött. Så direkt när jag kom hem ringde jag Anni, tog en dusch och somnade i min nybäddade säg (ÄLSKAR MIN MAMMA). Anni ringde och väckte mig runt 12 så cyklade jag upp till henne, vad har inte den bruden gjort då? Jo, frulle. Min älskling, fasen vad jag har saknat henne ! 
 
Efter ett tag åkte jag hem och gosa till How I met your mother, så har det varit hela dagen. Tänker ta allt om Berlin efter träningen i morgon... Får först se om jag överlever den!
Good nightie.