489789



*jokes about making out with you until it actually happens*

Flera dagar har gått förbi utan att jag har bloggat... Sämst är jag! Så tänkte gå igenom veckan.
 
Måndag; gick i skolan och hade en allmänt tråkig dag. Dock en väldigt bra föreläsare! 
 
Tisdag: skolan var seg, men på kvällen blev det att åka på en lite rodetrip med ogge & Brunberg. Innan detta hade jag även ätit ute med papi! 
 
 
 
Onsdag; skolan var heller inte så najs, men efter skolan hängde Effie med hem och vi snackade igenom hela livet. 
 


Torsdag: skolan var snabb, där efter jobb och fick skynda hem. Här vankades det förfest, grabbarna kom runt 9 och där efter fortsatte festen. Vi drog ner till Lipz runt 11-12 och jag hade en riktigt rolig kväll. Den avslutades på grillhouse innan jag och boysen tog en taxi hem!
 
Älskar fan er asså.
 
Fredagen; bakis i skolan var inte det bästa, men eftersom nästan alla andra också var det va de chill. 
Tur att jag inte var ensam med bakis-känslan...
 
Efter skolan åkte jag med papi & Wilma för att äta. Där efter åkte jag hem och städa efter förfesten, pust... Men rissan kom och hjälpte mig, sedan kom Svanberg, ogge & von d och sölade ner mer samt stressa mig. Typiskt dom. Tillslut åkte alla & Calle kom hem till mig. Vi tittade på film och åt godis, även om godiset var bland det värsta jag har köpt. Inte hemmakvälls godis med andra ord. Mysig kväll med andra ord! 
 
 
Lördag: sega i sängen, mamma kom hem och julpyntet började. På eftermiddagen kom Possy, Anni & Lippen hem för att chilla lite. Efter ett tag kom Brunberg och killarna för att hämta mig. Vi åkte ut och handla mat, gjorde tacos hos honom och tittade på film. Vi alla skulle egentligen göra pepparkakor men ingen orkade. Matkoma. Blev en julfilm istället! Kom hem runt 1 och stensomnade.
Bra kväll men underbara vänner. 
 
Söndag; första advent ! Mami väckte mig med en liten prisent för att fira dagen, sedan blev det att Jag åt frulle framför the originals. Ska snart försöka plugga & Göra något vettigt ! 
Riktigt taggad på jul nu, kärlek på det. ♡
 


“Du får en rätt så trasig tjej att känna sig ganska så hel”

Söndag; Jag började dagen med frulle framför Gossip Girl och där efter träffade jag Filippa. Hon kom hem till mig och vi käkade popcorn samt is, skräll. Där efter pratade vi om allt och inget, efter några timmar åkte hon hem. Jag har även hunnit äta middag med familjen och snart ska jag slå på Barefoot. En av dom olika filmer jag har länktat efter, får vi se om den håller upp till sina förväntningar. 
Tänkte också sedan skriva om mysiga sker som har hänt den senaste veckan. 
HAAADE.
 

“My pride is stronger than my feelings. Don’t try to play me. I could think of you 24/7 and you still wouldn’t hear from me.”

Dagen var kass, så typ. Åkte hem efter andra lektionen, nu ska jag sätta mig och plugga.. Somna tidigt och komma till skolan ännu tröttare... typiskt. Ska även städa så inte modern min får ett psykbryt, haha. 
HAAADEE!!
 
löööv.

719393



having “feelings” is ruining my reputation of being a heartless bitch

Lördagen; vaknade och tog all tid i världen på mig för att bli i ordning.. Såklart blev det ändå sista minut och Jag fick stressa bort till Effie. 
Kvällens festligheter blev grymma, vi alla firade våran favvo tös. Älsklingarna fixade bästa sången, svärmorsdrömmar är dom - helt klart. 
God mat, efterrätt, folk, allt va gött! Somnade någongång på natten hos Effie. 

Söndagen; Filippa städade och Jag tittade på, vi langade frulle och sedan pratade vi om allt. Jätte mysig morgon. Åkte hem och hade en familje middag innan broshie åkte upp till Norge igen. 
Lyckad helg! 

Måndag; ledig idag och det var sååå behövande. Vi firade Astrid i morse & där efter har jag försökt plugga... Segt går de dock... 



“I wonder if you ever talk about missing me to anyone.” 3 am thoughts

Min fredag; Top notch dag ändå, började sent och fick skjuts av mr.bilförare aka annisen! Sedan slutade jag tidigt, sjukt härligt. Jag kom hem och fixa mig ganska direkt, sedan tittade jag på en massor av avsnitt av alla möjliga serier (TVD & the originals). 

Där efter drog familjen ner på middag, blev Butlérs mexican bar. Sjukt gott! 

När jag kom så mötte jag upp Carro, där efter direkt till vår "skolfest". Den varade inte så länge och istället åkte jag, anni, rissan & julle till donken. 

När jag kom hem runt 2 öppnar Ashel & säger att phille är hemma, sjukt glad blev jag. Har inte träffat killen på länge, så det var najs! Många timmars prat, men tillslut somna jag. 


grym låt, dööör.

 

“Nothing kills you like your mind”

Idag; har varit en jobbig dag, bara sådär allmänt gått på alla mina nerver... Blev thaimat idag och det kompensera upp lite för den hostan jag har - helt sjukt jobbig! Vill bara att den ska vara över, orkar inte mer. Gud vilken negativ person jag är just nu, sorry. Men efter att ha kommit hem så gick jag upp till min säng och somna i två timmar, där efter hade mamma gjort pannkakor (var sjukt sugen på det, älskar mami!) så åt det och titta Paradise Hotell nu ska jag sova. Natti bitchachos! 
 
 
Nya T.Swift's låt, helt otrolig och killen är ju inte dum heller !
 

“Jag visste ju att du skulle ge upp på mig tillslut, jag trodde bara inte att det skulle göra så ont.”

Dagen: Den har varit typical söndag, ni vet ligga i sängen till 1 på dagen sedan ta världens längsta frulle framör en film/serie och där efter lyssna på massor av musik. Har även beställt lite kläder, behöver uppdatera min garderob !! Har verkligen inte gjort mycket idag alltså, men här är tre låtar som passar en typisk söndag:
 
 
 
 
 
 
 
 

i only understand like 9% of life

Det senaste; förlåt att jag har varit helt lost ifrån bloggen. Haft... Ingen tid liksom! Easy like that. Nej, men ska verkligen bli bättre. Hade fullt upp hela lovet med födelsedagar, myskväll med lajsen & skräck, frulle med Maja, allmänt sköna dagar med Effie och killarna. 

Sedan denna veckan har Jag varit ute med pappa & broshan. Resterande dagarna har jag pluggat! 

Igår; skolan var seg och jag var trött. Jag gick till banken, sedan åkte Jag hem och fixade mig. Klockan 8 kom tjejerna hem till mig, firandet av mig & Ina. Tusen tack för helt underbara prisenter !! 
Brunberg & bisse kom förbi, samt körde oss ner till lipz. För min första lagliga debut. Hade en bra kväll allt som allt! 



Idag; otroligt seg dag, har legat och lyssnat på musik, samt tittat på 'If I stay'. Den var helt otrolig, jag har verkligen väntat på den länge - och det var sååå värt det. För jag har nog aldrig lipat så mycket, men titta på den genast!! 

Dagens humör typ


Bästa födelsedags-dagarna !

MIN FÖDELSEDAGS VECKA
Onsdagen; allt var i full gång inför kvällen. Sista minuten fix som alltid, smink & hann tilllochmed att titta på 'A night before Christmas'. 

Runt 18.00 kom alla tjejer hem till mig och först blev det champagne & lite prat. Sedan började vi ganska direkt äta tacos - där efter körde vi lite lekar. Och sedan blev det efterrätt. Sedan lite lekar igen och massor av skratt. 

Super underbar kväll, tusen tack för alla underbart fina presenter och allt! Bästa ni!! 


Fredagen; jag åkte direkt ner efter att ha vaknat för en genom gång för mitt kommande volontär jobb - vilket är på Fair trade butiken i Trollhättan. Börjar den 20 november så det är bara att komma in och säga hej! 

Där efter åkte jag med Brunberg när han skulle klippa sig. Direkt efter åkte jag hem och började sminka mig. Runt 6 kom Svanberg & ogge för att jag skulle sminka Svanberg. 
Sminkade även Brunberg och där efter rullade det in folk. Blev en go förfest hemma hos mig, även Ashel & Ida kom hem! Blev så grymt glad då! Bästa kvällen med dom, självklart drog vi till lipz och kvällen avslutades på grillhouse med en kycklingtallrik.


Lördagen; jag gjorde absolut ingeting! Myste med familjen & inledde min födelsedag framför en film. 

Söndagen; fick frulle på sängen och en galen bror som sjöng opera till mig så att jag skulle vakna. Ingen populär väckning ska jag säga... Men jag fixade mig och så kom släkten för ett litet kalas för mig. 

Till min överraskning kom str-brudarna och firade mig, bästa ni asså. Godaste kladdkakan och vi pratade ett tag. Så underbara tjejer!! 

På kvällen tittade jag på film, och då kom mina favvo-boys och överraska mig, älsklingar asså! Blev så otroligt glad!! Vi satt och snacka, fika och skratta. 

Min 18 års dag avslutades på bästa sätt, tusen tack alla som gjorde den sååå grym!!! Känns skönt att äntligen vara 18 år.