You wanna be happy? Find someone you like and never let them go.

 Saken med den att det inte alltid är så lätt.
 
Igår: Kan jag inte säga att det var en bra dag, och min kära Anni fick lite damp på sig. Älskar dig, det vet du!♥
Gillade henne bara mer när hon fick med mig och träna ben/röv samt ha lite tid tillsammans på gymmet. Somnade gött kan jag lova! 
 
Idag har jag för det mesta tänkt på hur morgondagen ska bli, sjukt nervös samtidigt som jag inte fattar det än. Väntar man på något i tre år förstår man inte att det händer förens man står på arenan och tittar på min älskling. Som så många gånger jag har fått höra mina vänner driva om att jag lyssnar på hans 1 timmes långa remix, eller alltid har honom på mina spellistor. Samt hur dom alltid säger att om jag någonsin skulle gå på hans konsert så skulle jag behöva ha någon bakom mig som tar i mot mig när jag svimmar, då är det svårt att äntligen komma till den dagen då man ska få se honom. Avicii, Tim.

Dagen annars har varit stress och packning, mötte upp Anni för att sola sedan har jag bara varit hemma efter det. 
Sjukt trött och borde sova, good nightie!
 
När man inte vet vad man ska göra, vem man ska älska och hur man ska må. Det är då du ska skita i alla andra och börja älska dig själv, för de är det allt handlar om - den som kommer leva med dig, är du själv.
 

61020

Dagen blev inte så bra som jag trodde därför avslutar jag den här, går och lägger mig! Haha... Good nightie! 


8923

Riktigt riktigt trött ligger jag nu i min säng och kommer däcka vilken sekund som helst - helt sjukt!!
Men jag och Anni åkte ner och träna lite på gymmet innan passet började, då kom Flingan och Thilda som också skulle på passet. Helt sjukt jobbigt pass, känns verkligen i varenda muskel - även om jag var nybörjade och inte fatta vad jag skulle göra.. Men försökte köra på tekniken, och jävlar va trött jag blev. Tog bussen hem men Anni och gjorde en go kvällis (100% hennes ord) samt snacka lite med mami. Pallar inte skolan i morgon, men vissa saker gör den mer positiv än en vanlig tisdag! Good nightie, lovely.
 

“Most things about me are hard to explain, I guess, like how I’m mostly delusional and live in a half-imaginary world but am also a realist to the core. I’m just a bunch of contradictions most of the time and I don’t like it, but I also do.”

Måndagar... Finns väl ingen som gillar dom direkt antar jag ? 
Men ändå sa har vi ganska chill dag, avslutade dagen innan klockan ens var tre. Som varje måndag så går jag och Maja till thaising Bar för att äta buffé, detta gjorde vi även idag! Efter det träffade jag papi och vi gjorde något som ha tagit mig 1,5-2 år för att fixa - Ett gymkort!! Så nu börjar jag faktiskt seriöst med att träna, har redan blivit tvingad att boka ett pass som är nu 19.50 GRIT styrka. Såg att det stod att man skulle vara tränad och undrar hur detta ska gå eftersom jag inte har tränat riktigt på två år. Men måste skynda mig lite för jag och Anni ska ner tidigare för att hon ska visa mig runt lite! Jag är såå nervös...
C-ya later.
 

921102

 

*forgets what im talking about halfway through a sentence*

Ibland vill jag kunna rymma ifrån min tid, bara förflytta mig en stund och tänka. Ingen skola, ingen tidspress, ingen mobil, inget, bara sitta och läsa på någon brygga eller i någon hängmatta, eller bara i någon soffa med en stor filt. Lugn och ro är så otroligt värdefullt, inte ens alla pengar i hela världen kan köpa de. Bara få slippa stress, slippa onödiga tankar som håller en vaken på natten - slippa allt det, och jag skulle vara lycklig.
 

Idag: vaknade jag runt tio då min härliga vän Anni har fått mig att gå upp den tiden varenda dag på lovet typ, så nu har jag det som en rutin. Sedan så gick jag ut lite med hundarna, men eftersom Wilma inte hade vaknat än gick jag tillbaka till sängen och kröp ner under täcket. Sjukt skönt att morna sig lite med mobilen, älskar det! Annars blir jag så grymt sur och elak på morgonen... 
Vi åt frulle och fixade oss innan hockeyn började, sedan efter några timmar så åkte jag hem. Väl hemma har jag snackat lite med mami, tagit en dusch, ätit och pluggat - vilket jag sitter och gör just nu. 
Har kommit på att om någon skulle komma till mig spontant med thaimat och en film hade den nått vägen till mitt hjärta. Vad skulle jag göra utan min älskade thaimat?
 
Nu ska jag hoppas på att jag i alla fall får några timmar av sömn, värkar inte direkt så men man kan ju alltid hoppas... Hatar detta asså!
Good nightie.
Saknar dagar som dessa!
 
 
 

..7291

Sömnlöst, hatar det. Ända gången mina tankar riktigt kommer ikapp. 
" Och nej, inte färdig - bara börjat. "


61939

Idag så vaknade jag för tidigt för att ha somnat för sent, vaknade lika sur som jag gick och la mig - stackars Maja älskling som fick ta så mycket skit. 
Men efter att hon hade gått så somna jag om, vakna sedan av att jag tvinga mig upp och städa det sista innan mami kom hem. Saknat henne sååå mycket !! + hon hade med sig underbart mycket godis. 
Hann dock knappt prata med henne innan mina fastrar hämta upp mig och vi begav oss till pappa för kalas. Efter kalaset åkte vi och köpte thaimat, + jag och Wilma köpte massor av godis. 
Titta på resor och åt god mat, kan det bli bättre ? 
Nu ska jag sova och i morgon blir det resturang, lite ärenden och P L U G G! 
Good nightie ! 

19106



“hey sorry i was busy” kidding i was watching my fave tv show and u interrupted rude

Efter blogginlägget så kom anni & rossy hem till mig så lagade vi mat ! Sjukt mysigt, men när jag väl började panika lite över att jag varken städat eller pluggat så mycket som jag borde... 
Men Maja kom och jag började städa, sedan har vi tittat på Frozen och glidit runt lite, mysigt sådär. Nu tittar vi på mina z-boys och myser, ska snart sova - good nightie 


“I love you, that means I’m not just here for the pretty parts. I’m here no matter what.” — Claudia Gray, Hourglass

Sitter i soffan med min andra kopp kaffe och tittar på hockeyn, vi leder med 2-1 som älsklingen Loui och snyggingen Erik fixade in. Riktigt grymt lag vi har i år asså, riktigt nöjd om jag får säga det själv. Idag vaknade jag tidigt för att fixa mig och dra ner till stan för att äta med papi, truly Indian blev stället idag. Sjukt gott och helt totalt kär i det! Första gången jag var där men inte sista. Nu ska jag snart börja städa och försöka plugga lite, helgen kommer vara full rulle då syrran har kalas i morgon och jag ska sedan sova där, samt mami kommer hem i morgon - hörde jag städning på G? 
 
 
 

62191

 

- Just put on dark lipstick and act like nothing happened

 
Igår: Skrev till Anni innan jag somna att hon kunde komma ner till mig på frulle om hon ville, och självklart kom hon ner på morgonen. Vi lagade redigt go frulle! Där efter åkte hon iväg och sedan tog jag bussen ner till stan för att sola samt köpa lite mat till oss, allt ifrån sushi till pommestallrik fick det bli. Där efter fixade vi båda i ordning oss och hon åkte iväg, jag gick och träffa Rossy sedan gick vi hem till mig. Myskväll med massor av gott och snack + nära döden upplevelse då jag blev skrämd av två idioter! Anni kom och sov hos mig på natten också.
 
 
Idag: Vaknade upp på tog för tidigt, äckel ungen Anni kan ju inte sova längre än till typ nio - då väcker hon mig såklart... Vi gick ner och jag fixade goaste frullen - riktigt ducktig sådär ! Sedan åkte hon iväg och då passade jag på att lägga mig i sängen och chilla framför tumblr med musik i öronen. Efter att hon hade kommit hem till hennes andra hem så började vi med maten - riktigt riktigt gott !! 
 
 
Jag åkte ner till stan och träffa mina härliga girls för en fika på strandgatan och kom hem runt halv 11, sjukt mysigt och rolig kväll!! 
Nu ska jag lägga mig till någon härlig film och somna - men först ska jag ta bort allt smink. Good nightie! 
 
 
 

Bästa bästa Simon!

Lyssna, njut och dela, kommentera och sprid! Helt sjukt grym!.
 

82012

“I want to believe in it all again. Music and art, fate and love, and I want to believe that I’ve made the right choices, and I’m still on the right path, and there’s still time to fix some mistakes I’ve made. I guess I want hope”

- P.Sawyer. 

 

Idag är det en sån där dag då jag behöver ha tusentals människor runt omkring mig, har haft ångest idag. 
Men Igår så åkte jag och Anni ner till stan för att köpa kaffe, så mötte jag Emsie och vi åkte till Poppo. Hos henne åt vi tacos, myste, snacka, skratta och åt en hel del - som vanligt ! Sjukt mysig kväll och vi somnade hyfsat tidigt efter en hel del deep talk. I morse vaknade vi rätt tidigt och dom två hurtiga sakerna drog ut och sprang, lat som jag är stanna jag inne. Men när dom kom tillbaka lagade vi frulle och fixade oss för att åka hem.
 
 
 
Kom hem runt två och lagade mat, sedan tittade jag på bästa Holiday döör verkligen för den, så grym. Runt nio kom kussen hem till mig med en massa frukt, vi gjorde fruktsallad och satte på Frost. Men vi hann titta tio minuter innan vi åkter och hämtar Simon, sedan kom även Alfie. Dom gick för kanske snart en timme sedan och är väldigt trött nu så ska sova, i morgon ska jag göra någon fin frulle där med. Det är ju trots allt dagens viktigaste mål! 
Good nightie! Sleep well.
 
 

“If you want to know someone, just look at who they choose to spend their time with.” Amy C.

Måndag och första dagen på detta korta med behövande lov



Igår spenderades dagen hemma för det mesta, umgicks med broshie innan han åkte upp till Norge. Ramlade också i trappan... Aj! Sedan på kvällen eller runt sex gick jag upp till Anni - fick mat och kaffe + glass, lyxigt värre ! Sedan cykla vi till rossy och åt semla med väldigt mycket snack. Jag och Anni sov hos mig, vi somna väl runt tre någongång.

Idag: blev väckt runt tio och hade inga val än att gå upp, Anna var pigg hon.. Vi satte igång med frullen någon timme senare, riktigt lyxigt sådär. Nu blir det kaffe en sista gång innan vi åker ner till stan för att äta mat. 

Ikväll blir det myskväll hos poppo med henne och Emsie, sleep over också! 

Vi har ätit en hel del mat ! 

- I’m only rude if you’re dumb and annoying

Åter igen har jag haft en chill men ändå en toppen dag, vaknade helt okej tidigt och började med frulle. Där efter en härlig PW ner till stan för att fixa en del saker. När jag kom hem åt jag gårdages pizza - älskar när man tar familjepizza och har dagen efter - framför "vi är bäst". Där efter så snackade jag mycket med Ida och Ashel, åt lite mer och myste. 
 
 
Runt nio / halv tio kom Effie hem till mig för lite snack sjutk mysigt som alltid, Alex och Rossy åkte förbi en snabbis. Där efter hann jag med lite facetime med Anni, sa att jag skulle lägga mig tidigt men såg en så otroligt mysig film. Jag har också tittat på bästa Ellen Page's tal samt när hon kommer ut som att vara gay, helt sjukt bra tal och tycker ni alla ska titta på det HÄR. Fick verkligen rysningar, bästa asså. 
Nu ska jag där i mot sova, natti natti ! 
 
 
 

 

Alla ♡-dag!

WOW! Har fasen inte bloggat på hela veckan nästan.. Sjukt - sorry men hade verkligen glömt av bloggen!

Back on track: dessa sista skoldagar har varit tröga, för sega och jag har varit för trött! Har verkligen inte haft någon lust och har inte orkat med något - allmänt skoltrött alltså. Men sedan har ju vissa dagar lyst upp mina tråkiga och torra dagar. Som att jag har träffat Anni en hel del (skräll) både nätter och dagar, mycket mat och skratt! 
 
 
 
Alla hjärtans dag: Vissa tycker överskattat andra tycker att det är en fantastisk dag. Jag är lite neutral i den frågan, tycker att det är vad du gör den till - om du vill ha en vanlig dag ha det, men om du kanske vill göra något extra - gör de, alltid lika kul att fixa roliga händelser i livet i form att roliga kort. Personligen tycker jag det är roligt att lägga energin och pengar på "händelser", jag tar pizza och mys framför ett smycke tex. 
Vissa tar denna dag som en löjlig sak - man ska ju visa uppskattning varje dag, och inte bara en dag -, vilket är helt sant, men ändå tror jag att denna dagen kan vara som ett litet "safe-card" för dom som inte alltid riktigt vågar visa känslor eller uppskattning, för nästan inget kan gå fel om man säger en gullig sak på alla hjärtans dag - eller ger ett kort. 
 
 
Jag har fått mycket uppskattning av personer jag håller mig nära, och har uppskattat det till tusen! Först min kära mami såklart, sedan bästa Erkan kom och lämnade en godis till oss alla tjejer, min kära Maja lämna rolig litet kort som faktiskt betyder mycket, min broder och mina kära vänner samt älsklingar. Denna dagen har varit sjukt underbar! ♥
Ashel är som ni kanske förstod tillbaka i les town, mina två brudar var här i kväll och flippade ut totalt - bästa ! 
 
Nu ska jag göra det jag har länktat efter - sova ! Natti natti! LOV!! 
 
 
 

73401

 
Annisen gick hem för någon timme sedan eller så, vi tittade på Frost / Frozen finns inte ord för hur mycket jag älskar den. Kan titta på den en miljon gånger ! Men ska sova om två minuter typ, sjukt trött och skolan i morgon... Lång dag och inte det minsta taggad! Men blir nog en bra dag i morgon ändå. Sleep tight ! ♡

i struggle between wanting to stay up late and wanting extra hours of sleep

Igår vakande jag rätt så tidigt, duscha osv innan Rossy, Anni & Effie hem till mig för att snacka om gårdagen för våra små ekonomiare. Anna och Effie gick hem men Rossy va kvar en stund till att Mary kom - jag & Mary gick upp och tittade på TVD (denna veckan kan ju dö, fan nej ville inte att allt detta skulle ske!) men men. När hon gick hem så snacka jag lite med Anni innan jag somna. 

Idag har jag haft en tråkig och dyster dag - ville verkligen bara hem. Men när jag kom hem så blev jag otroligt positivt överraskad ! Sedan Skypa jag med Bisse och där sitter jag nu - men ska tvinga ner anni nu ! 
C-ya later. 


“I’ll fight for you, but I will not compete for you. There’s a difference.”

Ligger i sängen, helt underbar känsla faktiskt. Lite halv trött och är inne på lite bloggar samt tumblr innan jag faller in i sömnen ! Men kom hem ifrån anni runt tolv, helt underbar tjej den där saken. Va skulle jag göra utan henne ? Vi åt en massor av gott som vi hade köpt på Konsum innan vi gick upp till henne. Vi snackade och skrattade precis som vi alltid gör, samtidigt som vi kom på att vi är som ett gammalt gift par - så härligt! 
Nu ska jag slockna så sov sött.


72919



“You are not an apology, do not treat yourself like one; your lips are perfect for kissing, your hips do not spell ‘sorry’.” ~ Azra T.

Igår va en kanon dag, verkligen ! Hade så otroligt mysigt/roligt/konsigt/härligt och helt fantastiskt med mina brudar. Jag kom hem och åt med mami & Morgan - super god mat !! Åkte till Kiama där hon och mina pojkvänner var, då började tillslut kvällen. Vi spelade spel, garva och även om jag fick fullt med godis, chips & xide i mitt kaffe av en viss Ina så va det underbart (drack då inte kaffet efter den massaken... ) 
Det blev donken sent på kvällen och vi alla somna runt ett, två någongång! 

Idag vaknade jag runt tio kanske och gick upp till gänget - Stella & Kiama drog igång frullen så vi alla började äta runt tolv. Sjuuukt gott kan jag lova! + att jag fick ha mitt kaffe ifred denna gången...


Mami kom och hämta mig runt halv 1, jag träffa Anni, Rossy & Evve i stan för att sola ! Bättra på fejkbrännan är aldrig fel. Kom hem för en stund sedan, har hunnit äta och titta på The Originals !


Kvällen ska spenderas med min älskling, vi ska bara gosa - craving har vi för både grönsaker och dipp samt kladdkaka! Så får se vad det blir ikväll. 
Nu ska jag ta en dusch och vänta på att Anni ska bli klar med hennes städning! 


59432




don't fuck with my clique♡

 

Grymmaste dagen, helt klart.

Om jag fick uppleva en dag utan att ändra något eller så, bara uppleva den åter igen skulle det vara min födelsedag. 

För ursäkta men fy fan va bra dag jag hade. Fick säga ett ordentligt hejdå till min syster, mysa med brodern och gå på en underbar middag. Där efter få åka hem och börja med världens bästa förfest, den kommer bli omöjlig att slå. Hade några av dom bästa brudarna hemma hos mig, grym musik, underbar dricka och våra egna snygga bartenders! När väl festen kom var det bara pricken över i:et för jag hade en sådan grym kväll. En av dom bästa festerna och sedan roligaste donken-riden efter med skönaste lilla gänget, kan bara säga att den var så grymt lyckad !! Om jag fick återuppleva en dag skulle det bli den.


Hela dagen hade jag det största leendet på läpparna. Hur kan man inte vara lycklig med så grymma vänner, syskon och kusiner? 

6291

Ligger framför "the Fosters" och myser en hel del, mår ganska så dåligt även om det har blivit bättre sedan i morse - blev i alla fall hemma idag. 
Ska försöka plugga lite, sova och städa!

Igår spendera jag kvällen genom att plugga och inte göra något alls. Gick och la mig tidigt, behövde all sömn jag kunde få om man säger så.

I söndags kväll cykla jag till Anni och hon fixade kaffe + goaste kvällisen, dock kom detta med ett pris - hon slog och nocka mig ett antal gånger. Kan säga att hon är skyldig mig några frullar! Älskar dig ändå, prinsessan! 

Update: thaisingbar som vanligt med baben

Chillar som en vanlig måndag på thaisingbar, älsklingen betalar idag! Sjukt gott och redigt mätt... 


“Fashion is a game that you have to play seriously” Karl Lagerfeld (The World According to Karl)

Nu har hela helgen gått och jag har inte bloggat något alls. Men för att ta helgen:
Fredagen: Jag och Maja gick för att bättra på våran fejk-bränna. Sedan åkte jag hem och tog en härlig dusch samt började fixa i ordning mig. Älsklingen kom lite senare och vi började sminka oss, sedan kom även Alex & Anni för att fixa mitt hår - hej, jag är inkompetent idiot. Alice kom också så vi åt tacos och sedan bar det av. Vi åkte runt i 45 minuter typ för att hitta den jäkla lokalen som jag har varit i ett x antal gånger. Klockan 11 kom vi tillslut fram, och då började kvällen. Den var härlig men varade inte länge, för några timmar senare var vi påväg hem. Jag & mjaa avslutade kvällen med godis och film. 

Lördagen: Vi vaknade runt 10 och hon var så otroligt jobbig - i love you, men ville mörda dig! Haha! Vi åt praktiskt taget godis till frulle och låg kvar i sängen och snacka/skratta. När hon åkte för att träna så började jag koka kaffe, Anni & Rossy kom ner till mig. Snackade om gårdagen i detalj som alltid samt åt en hel del, drack en mängd kaffe! 
När dom gick chillade jag framför The Carrie Diaries och då kom Effie. Chillade snackade, sedan skulle hon hem och äta. Efter ett tag åkte jag hem till Becka för att äta och titta på Mello. Kom hem runt halv elva, myste med serier, diska och där efter kom broshie hem. Phillen kom senare och vi satt och snacka ett bra tag innan jag somna. 

Söndagen: eftersom jag hade varit uppe halv natten så vakna jag sent. Har fått i mig en hel del kaffe, tittat på serier, och städat, ska dra igång med plugget nu! Ikväll ska jag nog träffa min babe. Orkar verkligen inte en skolvecka till - BEHÖVER LOV! 

Home from le party

Har en trött Maja bredvid mig, som den frugan jag är fixade jag i ordning sängen och fixade godis samt chips. Satte på en film men efter två sekunder dissade Maja den Bajen mig. Ska dock nog stänga av är JÄTTE trött!