I can never answer the “what tv shows do you watch” question without sounding like a freak i swear

"Om inte Tim kan bota ditt humör eller göra dig taggad, ja då borde du bara gå och lägga dig." - Vårat motto kan jag då säga vänner. Men Avicii du har lyckats åter igen, med Ashels högtalare på hög volym så strömmar hans en timmes långa remix, och nej det finns inget bättre så sluta mobba mig för att jag alltid lyssnar på den. Har lyssnat konstant på den i snart ett år, och inte tröttnat. (peppar peppar ta i trä)
Idag har jag städat, lagat mat - riktigt stolt faktiskt, kyckling, bulgur och olika såser som jag kom på och allt smakade faktiskt riktigt bra, så det blir en remake på den kan jag säga! Sedan har jag även pluggat som ett litet as idag, ska även plugga mer i morgon - Mr.Matte jag hatar dig okej? 
Nu strömmar snart brudarna in och jag måste verkligen fixa i ordning allt nu, i kväll säger vi tyvärr hejdå till sommaren.. Detta gör jag med dom bästa (även fast några saknas), Mojito här kommer vi! Det vill säga om Effie lyckas fixa detta - hon är Mojito Queen:en! 

Haha, bäst syskonen Eriksson, Ali kommer upp i trappan och vi båda börjar skrika med i låten och börja göra en scen som skulle kunna vara med i Glee! 
 
Min king dock, bästa Karl. 

I’m fairly certain I have more feelings about a 1967 Chevy Impala than I do for some people I know in real life

Så sjukt trött att jag ska gå och lägga mig om cirkus fem minutos, känner hela fredags-party-feeling, eller inte.
Nej, vi säger pass på fest och ja till mys i sängen med film, Salt & Vinäger-chips + Cola (heeey sa någon diet? Men det är lurre mitt gym är kylen!), då leker livet kan jag lova! I morgon får ni ett helt inlägg om vad som har hänt i veckan - skolan har dragit igång och nu är det ingen återvändo allt eller inget. Btw har Ashel börjat att gå utan kryckor och dett märks då han brotta ner mig på golvet och gjorde så jag istället bröt armen (varenda ben i min kropp). Nej, nu ska jag skriva ut denna dagen i detalj - men inte hääär utan i D-boken, mehehe! Good niightie, love.
 Nej jag står helt cp, okej...

4129

 

I WANNA DO BAD THINGS WITH YOU.

Önskar jag skulle kunna säga att jag är så här taggad för skolan, men nej, tyvärr. Sitter på engelskan och praktiskt taget dör lite lätt, så Effie skynda dig! Men har haft en relativt... #pms dag typ, haha. Ber om ursäkt om jag har dampat på något (eller ber om ursäkt till alla förutom lejonet, du förtjänar det). Nej, haha. Men nu ska jag lyssna vidare på när Ina sjunger, Erkan försöker plugga, Becka stämmer in på Inas sång och Kiki är lite ja hon gör allt möjligt. 
Taaaaataaa bitchachos. 

Gandalf: the super nanny

 

Like what do you want?

 

[heavy breathing] do you want to talk about lord of the rings

Som vanligt ligger jag i min säng och är sjukt trött, denna gången har jag bara orkat ta av mig byxorna men ligger fortfarande i min GANT-skjorta. Om två sekunder ska jag sova... 
Idag cyklade jag ner till skolan för att ha en lektion och sedan ha håltimme i 2,5 timmar typ, så jag bestämde mig för att ta en fika med sis. Vi satte oss på E-house självklart gör jag bort mig  och efter det säger jag hejdå till Ali som ska spendera helgen med Mikis & Jocke i huvudstaden, där efter blev det tillbaka till skolan. 
Efter skolan gick jag och Ray till E-house för att fika, sedan chillade vi lite innan vi båda blev tvungna att cykla hem, har aldrig gjort bort mig så mycket - allt är ditt fel Ray.. Fan ta dig...   
När jag kom hem packade jag en snabb väska och sedan bar det av till morfar, vi började med att vi åt med lilla delen av slänkten, sedan åkte vi kusiner + Ashel på liten bilfärd med hög musik för att hämta Albin och sedan knödde vi alla fem oss ner i en soffa vilket var väldigt trångt - men mysigt. Där efter blev det tårta och kaffe, sedan hände det lite shit. Inte alltid bra att ha världens mest stördaste släkt. I alla fall skulle jag och Ashel egentligen sovit över hos morfar, men jag orkade verkligen inte det - och inte han heller för den delen, så vi + kusinerna åkte hem. Nu är jag som sagt trött, och mår fett dåligt så ska faktiskt gå och lägga mig.
Good nightie. 
Dampa dock lite på Ashel då vi båda sitter i bilen och tittar på varandra och sedan på våra skjortor och båda säger "fan.", vi hade på oss typ exakt likadana skjortor bara ifrån olika märken. Det fick vi också höra heeeela kvällen....
 

not a drama queen, a drama khaleesi

Så otroligt trött att det inte finns ord för det, kommer falla ihop snart - ska verkligen sova om fem minuter!
Skoldagen har väl varit ganska så seg, men även den har sina höjdpunkter - som att träffa Linsens lilla (långa) kille för första gången! Dock var jag redan trött efter att jag var tvungen att gå ner till skolan, men det västa var nog på engelskan, om jag verkligen bara hade blundat hade jag somnat på en sekund. 
Efter skolan cyklade jag praktiskt taget direkt hem och sedan tittade jag på PLL och keeping up with the Kardashians, pratade lite med Effie och myste lite med mami. Hjälpte även Ashel vilket är stort med tanke på hur sur jag är på honom, bästa mikis igår när jag och Ashel satt mitt i mot varandra "känner väldigt mycket spänning här i mellan.. Tror det blir åska!". Dom drar btw till stockholm i morgon så jag blir utan freeksen över helgen!
Nu måste jag verkligen sova, Goodie nighie babes. 
 Världens finaste halsband av bästa lilla lejon bestien, tusen tack åter igen! 

7023

 

7304

 
 

Happy B-day my Queen.

My queen, min älskling. 
 

.

 

Ugh As If!

Jag dööööör min pappa är helt klart bäst! Idag var skolan något av det segaste jag har upplevt, No två lektioner på raken - svårt att hålla sig vaken. Men sedan så gick jag bort till pappa och när jag satt och vänta kom Joakim förbi, så vi gick in till honom där Mikis var, räddaren i nöden fick jag låna hennes laddare. Sedan gick jag ner till pappa och vi åkte ut till överby för att skol-shoppa, dog kan jag säga shoppade för 3000kr out of nowhere typ. Block, laddare, pennor, kalender och sedan råkade vi gå in på Pondus och råkade gå ut med en påse. 
Kommer ha på mig det på fredag så visar då - men jag döör för det, verkligen är så sjukt kär i kläderna!
Nu ska jag krypa ner i sängen med min bultande huvudvärk, poppa lite popcorn som vanligt, dricka tons med vatten till PLL!
Igår: Så var skoldagen väldigt härlig faktiskt - jag var verkligt taggad på att dra igång om man säger så! Efter skoldagen så blev det en fika på E-house med besta.
När jag kom hem så chillade jag, var så otroligt trött och sedan skypade jag med Ray innan jag somnade, något som är bra med att vara tillbaka i skolan är att faktiskt kunna sova på natten (inte somna runt halv fem, även om det var för att jag kom hem runt fyra...). Är så sjukt trött idag att jag känner att det kommer bli tidigt idag, har i alla fall börjat skriva D-bok riktigt ingen sååå gött! 
Nu ska jag prova dom nya kläderna och dö lite mer, är verkligen kär i dom. Allt jag säger är bästa GANT.. "det jag menar är att du älskar GANT mer än din familj.", sad but true. Som sagt höstmodet + GANT = min högsta lycka.
C-ya later, best hestie ring mig/messa. 
#älskarbildenävenfastjagserutsombajs
 

school is starting again and so are my tears

Sommaren är över, kan inte förstå detta, kändes helt sjukt att se alla nya ettor, att ha skåpen där jag har det och jag vet inte vart, helt sjukt. Nu är inte längre mitt skåpsnummer 71 som innan och känns inte som min skola, men blir nog snart van igen. Kan dock inte fatta att jag ska gå upp i morgon och ha vanliga skoldagar till ett helt nytt år, känns som om jag kommer tillbaka till det gamla, men nej... 
 
Har inte bloggat riktigt sedan fredagen så är är den dagen:
Kände hela den dära "ska ligga hemma och mysa med massor av chips, choklad & en underbar film"-feelingen, men fick jag det? Nej... Thilda sms och snäpa att jag skulle komma till Alle, sedan blev Effie och Rossy så taggade att jag tog en för laget och åkte med. Vi hade en trevlig stund där med alla härliga personer, sedan runt ett tog vi en taxi hem och jag somnade typ direkt! 
 
 
Lördagen: Väntade på en padre hela dagen som inte kom, men istället gjorde jag mig i ordning och runt halv 6 åkte jag till Erkan där vi fixade ihop våran lilla kräftskiva. Vi gick all in med allt, och allt blev otroligt bra, riktigt härlig lyckad kväll!! Sedan kunde jag knappt sova på natten så blev ett par timmar sömn. 
 
 
Söndagen så drog jag till Effie, vi hade våran årliga myskväll-före skolan-kväll. Det blev chips, dipp, ostbågar, is-vatten och Gossip Girl - kan det bli bättre? Nej!! Försökte gå och lägga mig tidigt men det gick sådär, haha!
 Måndagen: Vaknade vid sju och försökte somna om, men gick upp runt halv nio och tog en snabb dusch innan jag började fixa mig. Runt kvart över 12 åkte jag, Ali och Mikis ner till stan tog en Chai på E-house innan jag träffade på Ina och gick till skolan. Helt sjukt att gå in och träffa alla, fast det första jag känner är en attack-kram av Elvira, bästa älsklingen! Sedan kan jag inte säga att den attack-kramen jag gav Ray va lugnare, shit har inte träffat killen på en månad helt sjukt! Han gav mig direkt lite av presenterna som var världens finaste halsband och godis, satte på mig halsbandet direkt och älskar det verkligen! Tusen tack! 
Vi hade bara ca en lektion genom att prata lite hur året ska se ut, och sedan va det bara att vänta på Ray.
Vi gick med poppo och köpte mat till oss alla innan vi gick hem till mig, där han lämna ytterligare en present vilket var ett par skor - dör även för dom så otroligt snygga! Vi åt praktiskt taget upp allt godis, snacka och han visade alla bilder ifrån hans resa. Sedan följde jag honom hem runt halv åtta, då gick jag direkt och la mig framför datorn med cola och popcorn, sedan tittade jag och Ali på Idol.
Nu sitter jag här igen och ska gå ner för att hämta lite cola, sedan efter en stund av skypande med tönten - sova! Skola i morgon yeeey!
Good nightie!
 
 

"That’s where you’re supposed to laugh and you realise that we’re both outsiders who nobody gets, and then you get my name tattooed on your neck until it all goes terribly wrong and you have to turn it into a snake just biting your earlobe.”

 
Dör verkligen för Callie och Wyatt - hoppas dom blir tillsammans igen när serien börjar igen, för verkligen för The Fosters sådan otroligt bra serie, skräll att det är ABC Family och jag. Haha! 

8501

Nu är jag uppe efter massor av om och men om jag skulle gå upp sedan klockan 10, ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Idag fyller Ray år, och jag räknade ner sekundrarna natt till tolv så jag kunde ringa honom - vad gör han då? sover i en bil och inte svarar. Tusen tack hade övat på min sång innan, buut noo så istället la jag ut massor med vackra bilder på hans logg.. Haha! Han kan ju glöööömma sin födelsedags present och sin sång. Inte okej någon stans hurru!
Nej, men jag borde verkligen verkligen gå upp nu + äta kanske? Måste fixa mina naglar idag, stort problem hur dom ska se ut dock.. Hmm.. 
 
Bästa Stiles... 
 

sticks and stones may break my bones but cake and chips excite me

Jag har stängd dörr till mitt rum, min bror är på toan och ändå hör jag musiken som om det skulle vara jag som hade på den på min datorn. Tur att den tönten har bra musiksmak! Men då förstår ni va som är på gång eller? Yes sir, det är Lipz som gäller ikväll för den idioten... #hankanskippadetochgemigpengaristället 
Stod och äntligen lärde mig att göra lockar med plattången vet ni hur glad jag är eller, dock va detta efter ett x antal utbrott och jag har nog aldrig varit så arg som jag har varit idag - inte min dag what so ever idag. 
Men har träffat padre, åt på strandis med Ali sedan åkte jag ut till siba med mami, legat och tittat på Twisted.
Snart ska jag träffa Annie, Alex och Stina tror jag, men tills dess ska jag försöka blogga lite på PLL-bloggen! Shit vad jag har ont i mitt huvud, tack medicin för att du hjälper...  
C-ya!
 

7293

Idag har det varit en familje/serie dag. Jag har nu sett klart på alla avsnitt av The Fosters som har kommit ut, jag har fikat med min padre, Ali och mikis. Sedan tittat på TCA och chillat för det mesta. Nu ligger jag i sängen och ska sova, bredvid mig har jag min lilla kycklingvinge även kallad Ali, är sjukt trött efter få tal sömntimmar i natt.
Meteor-regn får mig lite i panikstadiet... Speciellt när jag hör världens smäll och sedan hör jag att Ashel och sopran går upp, så berättar jag vad jag såg och hörde deras kommentar " vi hörde det med och strömmen försvann i hela kvarteret". Kul, sedan förklara Ashel hur mycket hemskheter det kunde vara "zombies, hela jorden går under, 2012 filmen...", han hade hoppats få stöd av sopran med att skrämma mig genom att fråga vad han trodde det var, hans svar "möjligtvis ett simpelt strömavbrott..?".
Efter en liten stund försökte jag sova igen men kunde inte!
Nu ska jag där i mot sova eftersom jag knappt orkar hålla händerna uppe!
Sov sött!

Kom hem nu

Du kan gärna komma hem nu tönt, börjar änna sakna dig.. Lite.

I miss you.

Sitter nu och tittar på The Fosters - skrällen på den va? Becka och Erkan va förbi en sväng, vi snacka, åt lite och chilla för det mesta. Nu har jag precis tagit lite té, ska titta på något (några) avsnitt till och sedan skriva - sova! För tänkte vakna hyfsat tidigt och ta en Jogging tur, blivit otroligt lat det senaste och det får bli ändring. Nu när skolan kommer igång (fortfarande hemskt att säga) så måste träningen komma igång!
Good nightie!

The fosters

Har nu börjat titta på en serie som heter The Fosters - rekomenderar den starkt! Riktigt bra och härlig serie, har bara sett två avsnitt men älskar den redan. Idag har jag haft så otroligt ont i huvudet att jag har praktiskt taget haft huvudet under kudden hela dagen, fattar inte vad som är felet. Med tanke på att det är ganska så fint väder och därför bör jag inte ha ont i huvudet - om min huvudvärk har kommit tillbaka dampar jag. Har precis slutat med min medicin denna sommaren... 
Men Annipanni kom förbi en stund så vi titta på ett avsnitt och snacka, skratta lite och gosa! Sedan har jag myst lite med syrran och nu runt halv kommer Becka och Erkan. Så vi ska chilla lite, kanske titta på någon film eller så!
C-ya lateeer!!
 

7599

Sitter just nu ganska så seg, men har precis tittat på The notebook för den gick på tv:n - ja, jag lipade som aldrig förr. Standard! Nu har i och för sig Mean girls börjat så man måste ju tittat på den, hur många gånger man än har sett den måste man se den när den går på tv:n. 
Borde gå ner och väcka Ashel, sedan fixa lite mat till mig och honom. Orkar jag det? Neeeej. 
Jag vill hitta på en massor med saker men samtidigt inte röra mig, och eftersom jag inte har pengar så är det ju baaajs. 
Jaja, ska fixa lite saker nu. Taaataaa love!
 

5490

Är så otroligt besviken på mina streams, nu funkar inte Awkward och jag har nog tittat igenom varenda trailer som någonsin existerar på youtube för att leta efter en film - men nej, så nu ska jag ta och krypa ner i min säng skriva ut i min lilla bok och sedan faktiskt sova. Behöver som sagt komma tillbaka till rutiner och nu kan jag inte gå och lägga mig halv sex på morgonen längre buhuhu  men men. Känns som om det var jätte länge sedan Stina och Rosy kom förbi runt tio för att vi skulle åka ner till Hugo, men nej det var bara någon månad sedan. Nu blir allt så mörkt fort och fasen va tråkigt detta "mellan ting" är, antingen vill jag ha underbar sommar - bad, sol, vänner och familjen, grillkvällar och äventyr, eller så vill jag ha höst - mörkt, modet, mysigt med halloween, min födelsedag, det är inte förvarmt för latte. 
Jo men tjena kom precis på att jag länktar till hösten, vilken hemsk person säger ens det?!
Nu måste jag sova, Good nighie Mr. Perfect.
 

Update: Har den bästa mamin!

Seriöst dör för min mami, inte nog med att hon är världens bästa och underbaraste så kommer hon med detta och överraskar mig. Jackan jag har dött för ett tag, som jag nu har fått av henne!
D Ö R !

I hate it when people stare at me and don’t say anything I mean if you want an autograph or a picture just ask

Jag är så otroligt seg i dag, som jag har varit hela sommarlovet känns det som... Hemskt att säga men jag tror faktiskt att jag länktar till skolan då man kommer tillbaka till rutiner och faktiskt gör något, där i mot är jag också rädd för att börja. Haha, lite konstigt men jag vet att jag verkligen måste lägga ner 100% detta året och prektiskt taget kommer inte ha något liv. Det är också bara en vecka kvar, helt sjukt! Men jag har inga stora planer förutom några kräftskivor, säga hejdå till Mandis som flyttar snart till spanien i ett år. Känns som igår då hon sa att hon tittade på om hon skulle göra det eller inte, men nu flyttar hon. 
 
Igår i alla fall så myste jag med syrran, titta på lite serier och sedan gjorde jag mig i ordning för att Mikis körde mig till Erkan. Tror ni dom är hemma då? Nej. Så jag fick stå i regnet och vänta på dom, när dom väl kom så snackade vi innan Ina, Stella och Becka skulle dra. Jag och Erkan pratade vidare en stund innan jag gick hem en snabbis innan jag gick upp och möte Annie & Thilda. Vi gick vidare till Ludde där Mattis och Emil + folket var, senare så kom även Malin och Olivia. Vi var där ett tag innan jag drog hem annie till mitt place för att som sagt jag var ensam hemma. Mattie hängde även med hem och vi åt lite mackor, snacka och skratta innan mattie gick hem och vi somnade. Annie som vanligt tog tusentals med videos och kort som vi skratta åt idag, där i mot inte på mig utan på henne eftersom det va #nyktert ifrån min sida. 
 
I dag så vaknade vi runt 11 men det var inte först förens två vi gick ner och gjorde scone, har fått koll på detta med sen stor frulle asså! Annie drog hem runt fem och nu har jag duschat tittat på true blood och chillat, samt snackat med broshie. Vet inte vad resten av dagen ska gå ut på... Med tanke på att Ali, Ashel och Mikis drog till götet nu och lämna mig hemma. 
C-ya lateer!
 
 

i’m byesexual as in bye don’t touch me

Saknar games som in i bomben,  men ändå måste jag vänta för länge för en ny säsong! Pooo on it!
Men nu måste jag gå ner och göra scones till mig och Anni som sov över här. Hade kissat ner mig inatt med tanke på att jag var ensam till typ 5 då ashel kom inrullandes... Jaja, tata hörs sen babes!

Saknar!

Fasen vad jag saknar Rory och Jess tillsammans. Eller min älskling Logan bästa underbara Logan, fan att hon inte gifte sig med honom i slutet. Tyvärr så gillar jag inte Dean lika mycket gjorde det i första säsongen men sen... Hmm better not! Dock älskar jag deras scen i sista avsnittet av säsong ett "I love you, you idiot" så underbar scen. 
Bästa underbaraste serien! Vill att det ska vara mer än bara 7 säsonger...

@carl's

Hänger just nu för tillfället med Stina, Ozziewezzie och Carl i hans lilla lägenhet i stan. Dog förut när jag och Stina skulle kissa i hans andra lägenhet (ja det rika svinet har två lägenheter) och upptäcker att det inte finna något toa papper - fasen va vi garva som idioter. Stina bröt ihop och jag fick panik, som TUR hade jag med mig servetter! Nu vet jag inte riktigt vad som händer, har känslan av att jag snart kommer gå hem och sova - så trött!

Igår: morgonen va kaos, men det blev lite bättre när sedan jag umgicks med mina älsklingar. Vi titta på en cp-läskig skräckfilm "The conjuring", den jag mobba Ashel och hans vänner för att dom hade skrikigt, kan ju säga att Arne hade rätt 'Bianca se den själv så ser vi!'. Efter den hade vi världens roligaste middag ~ sinnes sjuk familj jag har, dog för min bror 'nu ska vi lära oss att andas i en låda' dog.
Sedan på kvällen kom även Stella och vi chillade, prata, skratta åt, och sedan så lagade vi toast på kvällen med Ali, Ashel och Ida, vem behöver Lipz när man kan sjunga Disney låtar och skratta?
Vi bestämde oss för att titta på Taziki och Stella lyckades knappt hålla ögonen vakna, men somnade ganska direkt när den slutade.

Idag: vaknade av att Stella tog upp datorn och började titta på TVD, halv sov till 11 typ då gick vi ner till The gang för att äta frulle! Stella åkte hem strax efter, jag hoppa in i duschen och sedan va Ali & Mikis uttråkade så vi åkte runt lite innan vi åkte till Strandis. Efter vi hade suttit där en stund åkte vi hem och åt, jag chillade vid datorn och bloggade som en idiot med PLL-bloggen! Kände inte för att dra på fest och Stina kom precis hem så snackade med henne om att träffas!
Sedan kom Stina och hämta mig så vi åkte ner till strandis (igen) med Olle, Carl, ozziewezzie, Philip och mikes! Vi satt där och chilla tills det stängde typ!

Fan vi ska tydligen bada - hej Maria, jag åker hem!
Good nightie !

Nej jag är inte så blek som jag ser ut.. Boo..
Men idag blev det min maxi-klänning som jag inte har användt på ett tag (glömde bort att jag hade den hihi) och en kavaj! 

“How wonderful it is, to be silent with someone.”

 

5312

Helt sinnes vad jag är på mys humör, riktigt film-tittar-gosa-klia-i-håret-humör. Sånt myshumör att jag bestämde med mikis att vi drar upp hela familjen Eriksson på en frulle i morgon - ska komma upp tidigt då... 
Nej, eftersom jag inte har någon att mysa med får min dagbok och mina modetidningar duga. 
God nattish.

5591

Har lite mysfaktor för mig själv med PLL, popcorn och tidningar.
Har varit hos bestien och myst, vi åt lite kakor, godis och glass samt lyssna på musik tittade på videos och kissade ner mig av skratt typ. Hade världens bästa tid med min hunnybunny som vi alltid har. När jag skulle åka så ringde Mattie och undra vad jag gjorde, planen va att jag, anni, Emil och han skulle träffas men neeej både jag och Anni var fett trötta så vi sket i det. Ska antagligen träffas dom närmsta dagarna - saknar boysen.
Haha, hörde skrik upp till mitt rum och går ner till Ashel där sitter typ 8 killar framför en skräckfilm och skriker halsarna av sig... Badass!
Mami har kommit hem med ett par Christian Louboutin skor, ville smått döda döda henne. Så avis!!
Nu ska jag titta klart på avsnittet för att sedan fixa lite med ett nytt projekt som jag förhoppningsvis får igång bra!
Good nightie!

Minnen..

Gick precis igenom min photo booth - jag dööör!
Saknar mitt blonda hår... eller? mehehe..
Något som jag dock saknar är halloween jävlar va halloween va bra förra året - detta året ska fan vara all in igen! + Att då blir det fan sweet 17 party för mig!
 
 
Effie jag kommer om 5 ska bara platta håret! 
Taaaata!

6390

Har varit iväg nu med mitt #dopegang och vi åkte först ut till Överby så mikis kunde fixa sina naglar (ska även fixa mina nu innan skolan börjar) sedan åkte vi till Strandgatan, fasen va jag trivs med mina små pinglor - finns inga bättre i hela denna världen! Nu fixade mannen (haha) i huset maten och hela dopegang + sopran satt och åt, mysigt! Sedan fick grabbarna panik över en låt, men så fixar jag det på 2,2 sekunder är man bra så är man när det kommer till musik! Dock gjorde jag ett misstag för nu är den låten på replay kan jag ju säga, och detta är värre än när jag satt hemma hos Ray och åt - så hade den jäkeln tagit en låt på replay och ingen av oss orkade gå upp och ändra, kan säga att den låten var på min hjärna i en vecka efter det. 
 
I alla fall så har vi ju en ny favvo låt som jag skrev förut:
Tur att den är jäkligt bra för den har spelats konstant sedan dom kom hem ifrån smögen!
 
Också tur att denna är väldigt bra för den kommer jag höra vääääldigt mycket !
 
Nu ska jag ta min cykel och cykla till Effie, för många dagar sedan jag träffade henne. Den tönten jobbar så man träffar henne aldrig.. Boo..
 
C-ya lateeeer bitchacho!

don’t let me go outside at midnight because I’ll suddenly get very excited and want to go on an all-night adventure

Nu är jag redigt trött, skulle kunna somna bara av att jag lägger mig ner i sängen. Drömde btw dom sjukaste drömmarna inatt... Men detta får bli ett snabbt inlägg som egetnligen skulle in igår natt men jag somnade Skräll.

Nu ska snart hela familjen (jag, Ali, Mikis och Ashel) iväg och äta eller fika, man vet aldrig riktigt vart man ska när man sätter sig i deras bil! 
Vill gå på bio längesedan jag var på bio nu asså... Snälla någon bjud mig på bio!
 
Igår: Så vaknade jag och Wilma runt 11 av att Linus kom och kastade kuddar på oss.. Vi satte oss och tittade på ett x antal One Tree Hill avsnitt innan vi åt frulle och fixade oss, då körde padre och Linus hem mig. 
När jag kom hem tog jag en lång dusch innan jag åkte ner till stan för att träffa Elvira och Annipanni, vi tog en tripp till solariet och jävlar va vi skratta. Jag. Dog!! Vattnet tjejer vattnet, vi tillsammans är ett ord och det är kaos. 
Efter det åkte vi hem och jag chilla lite med killarna innan jag gick in och sminka mig. Runt 11 kom Annipanni och vi chillade, snacka och skratta - sedan stod jag och dansade till alla 90-tals låtar, skratta räcker inte ens för det! 
Runt två åkte jag, Anni, Ashel och Sopran till donken och köpte mat sedan satt vi hemma och åt det samtidigt som mer prat ägde rum, innan vi körde hem Anni. Då var jag så trött att jag bara tog bort mitt smink och somnade!
 
Dagens planer är inte riktigt fastställda, men nu måste jag gå innan Mikis dampar på mig (heeeej Chailatte!!).
 
 
 
 
Bilden är tagen innan allt hände, dom dom doooooom. 

Vad ska jag göra utan dig vid min sida?

I onsdags sa jag hejdå till min underbaraste bestie, fy fan va jobbigt det va att se min boobo gå iväg ifrån mig en sista gång på ca två år. Kan fortfarande inte fatta det utan i stället känns det som att hon ska på semester i max en månad, nej för det är två år. Helvete att du lämnar mig i Svennelandet Mery fan ta dig! Men snart kommer jag och besöker dig i Afrika, se till att ta hand om dig och glöm mig fasen inte för då blir det inte roligt för dig. Vet inte vem jag ska panik-dampa på och vem ska jag dampa med så som vi gör, ingen förstår mig på det sättet du gör. Fan saknar dig redan och det har i morgon gått en vecka - kom hem nu vi alla behöver dig. Det skulle fan vara vi som gjorde hela världen så men nej, nu lämnar du mig. Men vi ska ta världen om två år istället efter skolan ska vi vara så galna som bara vi kan och verkligen ta över. Haha, titta igenom min datorn för att leta fram lite bilder och hittar nyårs bilder " Vill du ha godis?" "nej jag äter inte godis i år" "nej, inte jag heller" (står med hela näven i en godispåse)! Doog av skratt!
Älskar dig min galna bestie! 
Som du sa precis innan du gick "alltid du och jag, alltid vi."
 

So this is how it's suppose to be? What am I suppose to do?

Ligger i soffan hos padre med syrran på en madrass bredvid och tittar på One Tree Hill, underbara Tree Hill!
Idag har jag gjort så mycket som att jag vaknade runt 12 och mikis var otroligt jobbig ~ som alltid. Men sedan lyckades jag gå upp och snacka med syskonen eftersom vi är ensam hemma nu! Men dom gick ut och tog en rök paus samtidigt som vi satt och snacka om allt möjligt, innan Ashel åkte i väg och jag, Ali och Mikis åkte till Öresjö och badade. Dom brudarna har en ny favorit låt som spelas se sådär hela tiden!
Runt sex hämtade padre och Wilma mig, vi åkte och handla sedan åkte vi till Saleby och här har vi bara chillat.
Nu ska jag som sagt bara sova, lyssna på lite musik och lite tumblr på paddan innan sömnen faller in.
Good nightie!

#dopegang #minakommentarerdödar

having “feelings” is ruining my reputation of being a heartless bitch

Fan, jag borde inte få ha en blogg om jag är så här kass på att blogga.. Men för att uppdatera er:
Onsdagen: Jag har ju skrivit lite om den innan, men sedan sa jag hejdå till Maryboo min älskling! Sedan körde Lena mig till hemmakväll där jag köpte (otroligt) mycket godis till broshie, efter det kom Ida och Ashel för att hämta upp mig - donkeeeen! Vi åt och där efter chillade jag framför film - Crazy/Beautiful och dog för den, innan Ashel ropar att vi ska åka och bada. Så runt ett på natten åkte vi ut och badade i öresjö, och jävlar va vi skratta! Helt sinnes sjukt roligt och vattnet var inte kallt för en gångsskull! 
 
Torsdagen: Den dagen då jag upptäckte att varenda en av mina kompisar var iväg, typ verkligen varenda en. Riktigt hemskt faktiskt! Men jag bestämde mig för att ägna hela dagen åt en sak - datorn. Så jag tittade först på Twisted, bloggade, och tittade på Stepmom - ensam utan mami, kändes jätte hemskt så jag skickade en video till henne med våran favvo scen och sjöng med (hon hade tydligen skrattat så hon grät.. tack mami) . Sedan har jag inget minne av vad jag gjorde mer. 
 
Fredagen/lördag: Jag vaknade på världens sämsta humör, och grejerna blev bara värre. Sedan ser jag på min mobil att jag har 7 missade samtal av min broder, och mamma ropar att vi ska hämta Ashel på Akuten. Varför blir man inte ett piss förvånad? Han hade i alla fall fått en öl-mugg i huvudet och fick sy sex stygn i pannan. Det första vi två gör när vi träffar varandra är att bryta ut i skratt, speciella och vi fick utskällning av mami för att vi skämta om situationen... Dooog! Vi kom i alla fall tillslut ut till Smögen där vi badade och solade, det visade sig att Elvira, Ebba och Mathilda också var där ute så vi träffades och badade - självklart otroligt mycket skratt med härligaste brudarna! 
Efter en stund mötte jag upp mi familja igen, vi gick och åt innan vi åkte till campingen och släppte av Ali & mikis - galna brudar kan jag då säga!! 
När vi kom hem fick jag snabba på och fixa mig innan jag fick ta bussen ner till stan för att träffa Ina och Becka, vi åkte efter ett tag hem till Becka. På kvällen blev det kaooos, sov ca 1 timme. Tack Nikolajs som tvingade mig upp genom att dra bort mitt täcke, ville verkligen döda den killen! Åkte hem runt tre kanske, då gjorde jag det mest underbaraste - tog en dusch innan jag gick ner med Effie till stan!
På kvällen åkte jag ner till stan och mötte upp Stella (som äntligen är hemma igen!!) och Ad (som har varit borta ifrån civilisationen denna sommaren). Vi åkte hem till becka och åt mat, jag, Ad och Ina spelade(bråkade) monopol, snacka och skratta! Sedan drog jag och Ad hem runt 2 då det roligaste i hela mitt liv hände, skrattar exakt lika mycket när jag berättar det! Gick hem den sista biten... Och somna direkt.
 
 
Idag: Sov sjukt länge idag, tittade på Teen Wolf innan jag upptäcker att Ali och Mikis har kommit hem. Så attackerar dom med kramar och vi snackar en lång stund. Tillslut så äter vi middag och efter det kommer även Ashel hem, så jag, han, Mikis och Ali sätter oss ute och pratar om allt och skrattade i mängder. Efter en stund åker Mikis iväg på bio, jag och Ali bestämmer oss för att titta på skräckfilm så det gjorde vi och myste. Nu ska jag sova och försöka vakna hyfsat tidigt i morgon. Good nightie sucker.