Veckans tema: vänner.

When you loose a best friend, it’s worse than breaking up with a boyfriend. Because you lose more than a heart, you lose a little bit of yourself.
 
Ett citat jag kom över när jag var inne på tumblr här om dagen, och det slog till för det är så sant. Även fick mig att komma på nästa tema: vänskap/vänner. 
 
❖Genom alla år man går igenom inser man ett och annat just om vänskap, bra samt dåligt. Ett citat jag alltid har i bakhuvudet när man går igenom en jobbig kompis-break up är "om man inte har förlorat någon vän har man inte börjat växa upp". Inte för att man ska vara elak och skita i alla sina vänner, där av växa upp. Nej, utan man förändras så otroligt mycket. Speciellt i gymnasiet och frammåt. På så sätt hör man inte samman med alla längre på samma sätt.
 
❖Igenom livets jobbiga tider får man alltid se vilka som i slutändan är där för än själv. Vilka som är med hela vägen, och vilka som bara var ytliga. Alla gör misstag, antingen är man den personen som har blivit besviken eller den som besviker. Hur som helst lär man sig. 
 
 
❖Något jag får inse varje dag är att ju närmare man kommer slutet på studenten inser man vilka man vill ha med efter studenten. Inte dom som man bara är kompis med för att man kommer se dom varje dag i skolan. Utan indiverna som man lika gärna skulle kunna bo med efterråt. Sedan skulle jag knappast klara av att bo med vissa av mina närmsta heller utan att ha ihjäl dem haha...
 
❖Något jag är så sjukt nöjd med, är att jag har nära vänner som har gått igenom allt detta - och forfarande är lika tighta som för år sedan. En stor eloge till dig Filippa alltså ! När man har en vän som henne så kan man inget annat än att vara lycklig. 
 
❖Åh andra sidan, har jag också lärt mig är att man inte alltid behöver ha varit vän med någon i flera år för att den ska vara klassad som en riktig vän. Så länge man verkligen har bevisat vart man står den tiden man har varit vänner. 
 
❖För även människor man har varit kompis med i år kan göra en besviken när det kommer till jobbiga situationer. Situationer när dem faktiskt ska man the fuck up och hjälpa till. 
 
                    Hur jobbigt det oftast är att säga hejdå till en vän kan det vara för ens bästa.
Hur ont det gör, så måste man ibland. Speciellt den dagen man inser att man mår sämre av att umgås med personerna än att inte göra det. 
 
 
 
❖Man får inse att så nära vänner som dom man har kommer inte ofta, och om man får en ny ska man värna om den. Mina närmsta vänskaper är vi inte överdrivet gulliga mot varandra, utan vi retas, kaxar och är allmänt otroligt jobbiga mot varandra men det är något vi gillar. Så vi visar uppskattning, på ett sätt. 
 
 
 Stunder jag älskar med mina vänner:
 
- Älskar mina nära som bara kan komma över, sitta i var sin soffa och inte egentligen snacka hela tiden. Utan bara titta ner i mobilerna, be om råd när man ska skriva något till en crush eller någon annan. 
- När något händer så ringer man personen direkt för att man måste få ut det ur sig. 
- Att prata flera timmar varje dag om ingenting, eller sprida planer inför helgen, event eller hur man ska spela svår. (haha, Brunberg & Effie känn er fan träffade). 

- Alla sjuka minnen man kan prata om i flera timmar, och där efter inse att man vill ha flera tusen minnen till.
- Hur sur man än är på personen så lägger man sig det bakom sig för att man kan inte vara sur på personen längre än max en timme. 
- Att skrika på någon tills man börjar skratta för tillslut så sitter två fånar och skriver på varandra för ingenting. 
- Att ogilla personer som ens bestie ogillar. 
- Att man pratar skit framför personens face, och pratar gott om den när den inte där där.
 
❖Mina nära och kära har verkligen blivit ett urval, det är dom som vet allt om än, känner mig bättre än mig själv. Samtidigt att man vet hur personen tänker själv, är och hur den beter sig i alla möjliga situationer. Bästa vänner gör att varenda situation man går igenom blir bättre än om man skulle gå igenom den själv. 
 
 
❖ Så med allt detta kanske man borde ta en tankeställare, titta sig omkring. Mår man bätte eller sämre med dom man umgås med. Längtan efter att berätta sakerna för dom, finns den? I så fall: Ta aldrig din vän för givet, för att det är då man förlorar dom. 
 
Tips:

- Ta en promenad, prata om livet, allt som är nytt någon/några gånger i veckan. Eller varför inte en fika. Inte bara sitta hemma, utan hitta på saker. Även om det är en person som man känner innefrån och ut, finns det saker kvar att lära, men man kanske måste byta miljöer. obs, lägg ner mobilerna.
- Varför inte samla ihop ett gäng och gå på en middag, road trip, eller bara gå ut för att ta en bärs?
- Gör det inte så komplicerat för er, utan ta det chill. Men kanske ändå försöka hitta nya saker att göra.
 
❖En vänskap är ett förhållande men måste ha, man ska värna om det och ta vara på det. Båda, eller alla tre, eller en hel grupp. Ni förstår!
 
❖Tänk på att vara snäll mot dig själv, sätt dig i första hand när det kommer till personer som har eller sårar dig. Gör en kompis-break up. Kanske inte alltid så tydligt som att skrika eller skriva ett jobbigt sms. Utan bara sluta umgås med han, hen, hon, eller guppen. Det är du som kommer leva med det, och i slutändan är det bara du själv som betyder något. 
- Ta läxa att: dina vänner lär dig växa, men det gör även dina gamla vänner. Det är dom som får dig att inse vad för person du vill vara & inte vara. 
 
Där emot vill jag lägga ett stort fett: Jag älskar dig till mina kära vänner som jag har där ute, uppsakttar verkligen varje person på ett eget sätt. Ni är fan bäst. 
 
c-ya later, babes. ♡
 
 

12. Meet new people - don’t be so quick to judge.

T I S D A G:

Så trött, alltså orkar inte plugg. Tänkte att plugg-livet var över efter GA men det var bara början... Tyvärr!
Jag är så jäkla seg på att plugga också, alltså super seg på att sätta igång. Alltid haft det problemet, vet vad jag vill men svårt att starta med planen. Sätta igång liksom!
Typ bara detta inlägg har tagit 45 minuter att skriva, sämst är jag haha.
Nej, men idag mådde jag riktigt dåligt när jag vaknade så blev hemma. Har försökt plugga, men också tittat på massor av serier. Alla måste se The 100 för jag älskar den, och är säkra på att ni också kommer göra detta. Jenny tipsade om den igår och har tittat klart säsong 1 nu. Skönt att jag i alla fall kan göra något fort - titta serier.
 
Lyssnar just nu på vår kära Flak-lista, bara 101 dagar klar nu. Kommer sakna allt !
 
Nu blir det plugg på riktigt, c-ya later. 
 

"if ur cold just zip up your jacket" have you not heard of fashion

S Ö N D A G:
Lång sovmorgon, lite för länge i pyjamas, god frulle, många serier, supergod mat, promenad med bestie, deep talk med bestie x 2, sova. 

Skön söndag med andra ord. Nu har jag pratat klart med Brunberg & ska lägga mig. Inte så värst taggad på skola i morgon. Speciellt inte efter ett skönt lugnt lov. Behövde vara längre, så man hann göra alla saker man sa i början att man skulle göra. 

Nu tilltalar sömnen mig väldigt mycket. 
Natti, bitchacho ! 


A part of me dies every time no one gets my joke

F R E D A G:

Älskar fredagar, men samtidigt - vem gör inte det? Dock är jag alltid trött, asså extremt trött på fredagar. Men eftersom det var lov, var jag i alla fall lite mer utvilad. Men gick ändå inte upp ur sängen förent tolv, även om jag vaknade runt nio. 
 
Efter fullen & en snabb dusch åkte Effie och jag ut för att leta kläder utan någon som helst lycka. När jag kom hem började jag genast fixa mig, äta tacos och sedan kom Filippa. Vi tog var sin drink, sedan kom Ogge och hämtade oss. Vi åkte till Elin där det blev en super härlig förferre! 
 
 
Vi åkte faktiskt taxi-limmo in till LIpz, var framme runt halv 12. Sedan körde Lisa hem mig runt halv tre, då var jag redo att gå och lägga mig. Var så otroligt trött! 
Hade en grym kväll !
 
 

Min lycka!!


Väskan som gjorde mig levande igen. I söndags när jag var och shoppade fick jag denna av daddy! Oändligt tacksam, älskar den med hela mitt liv. En perfekt mellan väska, behövdes verkligen. 

Kingriver

Ä l s k a r   L o v ! 
Alltså verkligen, hur grymt är det inte att ha lov? Så underbart !! Idag åkte jag och träna redan vid 1 och var hemma lite innan 3. Där efter fixade jag mig samt chillade. Sedan bestämde jag och Carro att vi skulle ta en trip ut med bilen. Så vi åkte tilk Kungälv för att titta på Brunberg som stod i mål. Grym var han och dem vann med 8-0! 


Där efter snackade vi lite med Andreas och Brunberg innan vi åkte hem. Tog lite mat framför nya avsnittet av PLL, men är så sjukt trött att jag ska sova nu! 
Natti!


drunk girls in the bathroom at clubs are human beings at their purest form

Måndag: 
Sjukt seg idag, men har ändå hunnit med att träna & fixa lite. Nu ska jag sätta på och äta lite jordgubbar! Sjukt underbart gott, l ö v.
Älska lov nu alltså, riktigt skönt ! 


“You deserve someone who is utterly obsessed with you.”

Måndag igen, men jag slipper ändå ångesten då det faktiskt är lov. Vilket jag verkligen förtjänar! 
Hela veckan bestod av Gymnasiearbete plugg med många sena nätter. I torsdags natt satt jag uppe till 5, alltså jag var helt död på fredagen. Men jag fick ändå in den i tid! Pust ! 


Fredagen: jag sov länge till och från hela dagen. Stannade hemma ifrån skolan då vi bara hade en lektion och fick ledigt ifrån den. Tack Gud! 

Mamma ringde och sa att hon hade köpt pizza till mig, samt att hon skulle komma hem snart - innan hon ens hade hunnit komma hem så somnade jag.

Blev pizza i alla fall, där efter träffa jag boysen för en bärs! Där efter blev det en spontanare till Lipz.


Lördagen: sov länge den dagen, hade fortfarande inte fått tillräckligt mycket sömn sedan torsdagen. 

Började fixa mig och för att fira alla hjärtans dag. Mamma & Morgan hade lagat en supergod mat! Där efter åkte jag ner för att ta drinkar med mina super-pringlor innan 50 shades... Som var helt otroligt g r y m ! 


Där efter blev det buddy's & en spontanare till Lipz! 

Kom hem runt två och somna rätt direkt, sjukt trött. 

På morgonen vaknade jag av Rissan som ville ha frulle, så vi gick ner och fixade det. 

Där efter blev det Göteborg med pappa & Wilma. När Jag kom hem så kom Maja och vi tittade på film. Där efter somna vi runt 1!


“The strongest drug that exists for a human is another human being.”

H e l g e n 
Fredagen: skolan slutade och jag åkte med pappa ut för att luncha. Vi hamnade nästan som vanligt på Truly indian, mitt favvo ställe. 

Där efter åkte jag hem för att fixa mig, och sedan runt 6 kom Von D för att hämta mig. Vi hämta upp Svanberg och där efter fixa hos det sista hos abbe innan vi åkte till Tessans lokal som hon hade hyrt för förfest. 

Vi hade super roligt där med beer Pong, go musik, härligt folk & såklart firande av Tess! 

Där efter så åkte vi till Lipz och sedan tog Jag & anni hem med en taxi. Somnade gott den natten kan man säga!

people asking me what kind of music i like is such a stressful experience

Överdrivet trött. Dåligt med sömn och känns som jag är en zombie. Men nej, detta kallas känslan innan världens största uppsatts som avgör ditt liv. Kan fasen inte låta bli att garva åt hela alltet, förjävligt alltså. Nu Sitter jag lite för tidigt i skolan & pluggar, ska även stanna efter skolan. Allt för att få gjort något skit på denna uppsatts... 
Vilket är precis det mitt liv har handlat om det senaste! 

Igår där emot åkte jag & träna, där efter massor av plugg & lite snack med broshie innan han åkte upp till Norge igen. Sedan tog jag en dusch pch pluggade ännu mer. Runt tio kom Brunberg & vi tittade på film (han somna). Så åkte han runt 1, och då somnade jag ganska direkt! 


Vill få in uppsattsen & där efter bara andas ut samt ha ett underbart lov. 

“If flowers can teach themselves how to bloom after winter passes, so can you.”

Söndag:
Vaknade tidigt för ännu ett kalas! Eftersom både Amandie har fyllt och Alice har kommit hem ifrån hennes resa firade vi dem. Dock var Jag tvungen att åka hem och plugga... Sjukt segt men det där jävla GA:et måste ju in.. 
Gjorde inte alls mycket efter detta! 
Där emot kom lippen på kvällen för att hämta sin laddare och snacka lite gött! 


“I hope you kiss me really hard when I see you.”

L ö r d a G: 
Det var jobbigt att vakna men jag lyckade och jag blev snabbt hämtad av papi. Det blev kalas för wilmisen som har fyllt hela 15 år, helt sjukt. Min lilla tjej börjar bli gammal, jobbigt alltså! 

Efter att ha varit där och ätit kom tjejerna för att hämta mig. Åkte hem och åt med Mami, där efter åkte vi upp till anni för en myskväll! 
Mello var väl inget direkt att hänga i granen men mysig kväll var det. Eftersom både jag och anni hade varit ute dagen innan var vi sjukt trötta. Så det blev en tidig läggning. People who can keep their cool when being told off or made fun of are not to be messed with

Har haft en grymt jävla go helg, dock kommer nu världens värsta vecka som jag bara vill undervika ! 
Gymnasiearbetet ska in och jag kaosar, mitt huvud är så full av stress att jag mår skit. Allt jag vill göra är att verkligen gå i ide i veckan. Men på lovet kommer jag verkligen göra det. 

Tänkte slänga in ett inlägg sådär, så ni vet att jag fortfarande är här. Men ska blogga mer sedan, good nigjtie 

Bae ! 

“I don’t care how complicated this gets, I still want you.”

Snälla. Bli. Helg. 
Dom tankarna har jag just nu, orkar verkligen inte denna veckan. För trött!! 
Bara det där jääkla gymnasiearbetet i huvudet... Idag avslutades dagen med lite sjukgymnastik - även elektrisk massage, har sjukt ont i ryggen så det var verkligen skönt. Önskar jag kunde få det 10 gånger per dag men men! Fick även svar på att det varken var något ledband eller något, endast knäskålen som gick ur led (tror dom) och att det har blivit skador efter det. Men ingen operation, tack Gud!! 

Nu ska jag sova redigt gött, natti! 
Babes!!! 

sorry i can’t go to school my earphones aren’t working

“fuck small talk, tell me about your childhood, your future. & sex & drugs or sunsets. I don’t know how to talk about school or the weather”

Måndag: åh vad jag hatar måndagar. Samma skit varje måndag, förtidig morgon och för lite kaffe. Hade en lång dag, full av matte, träning och städning. Nu ska jag ta en dusch sedan sova, sååå trött! 

 I D I O T E R ! 

Min helg:

Bra helg. Första gången för fest. Härlig vinst i beer Pong. Dream team. Älskvärda vänner. Gulliga småsaker. Härliga händelser. Alkohol och vin. Bakfylle-ångest. Pajad dator. Livet lite extra kast. Massor av plugg. Ångest. Dawsons creek. Tvd. Fest fest fest. Mys talk med bestie. Söndagsångest.