all i ever say is “ugh” because it can show confusion, lust, disgust and contempt, and that’s pretty much my life

Detta känns äckligt likt en söndag, men musik dom detta: NEEDTOBREATHE  och WE CRY
Men nej det är de inte, bara en vanlig.. onsdag? Tappat dagarna totalt denna sommaren (precis som varje).
Har haft det typiska "söndagsbeteendet" alltså tittat på serier i pyjamas, ätit lite natur godis och ätit lite av min yolli box, vilka serier ? Jo True Blood och Pretty little liars, nu har jag även valt gäst-bloggare, fy fan det valet gör jag aldrig igen! Ni fattar inte hur svårt det va.. Beslut ångest på hög nivå!
Men igår vaknade jag tidigt (för tidigt) och gick där efter ner och åt frulle. Tog dock med mig mitt kaffe ut på trappan för att snacka med Mikis under tiden hon tog en cigg, sedan blev det fika och en dusch. Efter det fick jag säga hejdå till Ali och Mikis som hade packat hela bilen full med kläder, skor, smink och öl - camping livet kommer gå bra för dom! Jag och mami åkte ut till Överby och vi av en händelse  gick in på Pondus, kan ha varit det värsta jag har gjort i mitt liv för att shit va mycket fint det har kommit in, kan säga att jag stod i provrummet i en timma för att jag har blivit kär i GANT's nya höst kläder (alla som känner mig vet att det finns två saker jag älskar GANT och höst-mode, ingen bra kombo). Men tillslut kom jag till AnniPanni där vi skulle vara lite fina i kanten och dricka vin, men det bröts direkt när vi började brottas. Vi åkte till konsum i sista sekunden innan det stängdes för att köpa kladdkaka och där efter titta vi lite på Scream 1 men bytte till 4an och titta inte klart på den heller... Bra där! Kom hem runt halv två och satte mig direkt för att läsa dom sista mailen om gästbloggning.
Nu ska jag titta på Twisted eller något! 
C-ya lateeer lovely!
 

HAHAHAHA.

Ända sedan jag träffade Mikis för första gången så har hon sagt att jag och Khloé är kopier av varandra, och i vissa lägen skrattar jag för mig själv när jag inser att det är lite sant..
Nu ska jag fortsätta läsa alla mail... dör snart. 

someone invent a comfortable reading position

 

Funny how I actually thought you weren't like everybody else, somehow I thought that we where close. And now I take your quote and say 'stab me again?'.

 
Dagen har varit seg, väntade på tösen Mery som är en tönt för att hon inte träffa mig (svar nej kommer aldrig förlåta dig), försökte tvinga med AnniPanni till stan men lyckades inte så åkte ner själv, byggde på lite bränna och sedan tog en promenad hem. Har bakat kladdkaka, som just nu för tillfället är orörd, märks att Ashel inte är hemma. Men grabben kommer hem i morgon (yeeeeeey!). Ska mörda Emil för att han plötsligt slutade svara på snäp, och sedan ska jag nu efter ett avsnitt av True blood gå ut och springa. Ja, den är halv tolv, så går det när man måste rensa tankarna. Skiter i om jag blir mördad #rebell #jatacktillattenvampyrkommer #förmycketTrueBlood. Där efter ska jag städa, duscha och gå och lägga mig med en bra bok för att komma på andra tankar. Måste också läsa ett X antal mail ang gästbloggare, fixa lite om mina idéer och mitt projekt, samt titta på resor. Yes, you heard me I morgon ska jag nog träffa padre och snacka resor, så han bad mig checka vart vi ska! 
-B 
 

Fyra underbara bilder med så otroligt härliga minnen.

1. Nyår, minns typ varje detalj. Var så otroligt jäkla glad den dagen (i alla fall vid middagen), sen blev det kanska så kaosigt och jag blev otroligt stressad. Så folk jag har pratar med efter har sagt till mig att jag inte gick att snacka med. Men jag träffade ändå mina närmaste och käraste och hade en toppen dag allt som allt. + Att jag fick till min outfit, smink och hår allt var perfekt. Hatar dock Nils för att han pajade det med Öl och Skumpa vid tolv slaget, har inte riktigt fått min payback  - men den kommer...
 
2. Detta är ifrån Pitchers på fallens med hela gänget, även om vi kände att vi borde ha bytt resturang för att dom hade typ två rätter så slutade det bra. Dog för Ebba och servetören, skööönaste. Eller mitt och Annipannis skratt när kommentaren "det är dig jag ska tacka" kommer fram. Hade en superhärlig dag trosts stressen och värmen hos Elvira! Haha!
 
3. Detta är i början av sommarlovet, då grillkvällar var en vardag! Här är vi hos Olle och denna kvällen skrattade jag som om jag skulle kissa ner mig, bränner bacon och sätter nästan eld på Olles hus! Denna dagen var faktiskt också näst intill perfekt, hade badat på dagen, grillkväll på kvällen och där efter mys. Vänta just det, dom andra hade inte ens fått sommarlov än så jag och Mary hade superroligt att reta dom. 
 
4. Denna är ifrån smögen med brudarna, som jag redan har skrivit va den underbar! Verkligen en superhärlig dag trots det sämsta vädret någonsin. + Att maten var super och jag fick min kladdkaka. Sedan tror jag inte vi ska nämna hemfärden, har aldrig skrattat så mycket! Dock gjorde jag bort mig och det var mindre bra... Haha!
 
Nu ska jag där i mot gå ner till mina älsklingar och sola, för att jag har legat i sängen hela dagen och nu vill dom mörda mig... Så C-ya later babes!

Har den snyggaste pojkvännen!

 
Han är perfekt.
Och mina ögon gör ont, så ska sova. 
 

the bags under my eyes are designer

  I’m back bitches! Jag har varit heeeelt lost denna veckan, så lost att man nästan kan tro att jag har skaffat ett liv (ta det lugnt det har jag inte!). Men så fort jag har varit vid datorn - vilket faktiskt inte har varit så ofta - har jag bloggat på PLL bloggen och har haft 0% lust att blogga här. Svär den andra bloggen tar livet av mig.. Men nu är jag tillbaka, för nu söker vi gästbloggare på den andra bloggen. 

 Men för att ni ska få höra vad jag har gjort i veckan:

Lördag (förra veckan):

Fallens dag två var det, jag och Annipanni åkte hem till Elvira och gjorde oss i ordning väldigt snabbt och svettigt innan vi åkte in till stan och mötte hela gänget!

Vi gick och åt på Pitchers, men efter mycket garv och prat åkte vi till Malin innan vi tog oss in till stan igen. Vi rullade runt för det mesta, jag kom bort på kvällen och gick runt själv tills jag hittade Louise och då hade Timmy, Annipanni och alla letat bra länge efter mig... Hihi! Vi gick bort till Epic och slutade med att jag ramlade in i sängen runt fyra (tack hela släkten som tvingade varenda en av min kompis att följa mig hem..). 

 
Söndagen: Sov otroligt länge, där efter halv sov jag till x antal avsnitt av True Blood tills Ashel lyckades ta sig upp för trappan (fortfarande full blandat med hangover) säger åt mig att jag ska ta med mig glassen och komma ner till honom för att titta på film, så det är exakt det vi gör innan både han och jag ska iväg. Jag åker till Effie för att sola, snacka och chilla lite innan vi går ner till stan för att titta på fyrverkerierna. Väl där nere träffar vi en hel del med kompisar och det slutar med att jag, Annipanni, Mattie, Emil, Erik, Jeppe och Anton går hem till Erik (hade världens härligaste gå tur hem, med bla ‘Helena och jag’ - killar har på video hur hemskt ni sjunger...) och chillar innan vi alla drar hem. 
 
Måndagen: Jag chillade för det mesta, vaknade sent (förstårligt efter fallens...) men tog mig sedan till min Lilla Orre, hon gjorde kaffedrinkar till oss samt Chips, kakor och sedan åt vi även hos henne. Hade en toppen tag i solen med tusen kg skratt, om man kunde mäta det i kg  Som vi alltid har. Min lilla Bestie!
 
Tisdagen: Ställde klockan något så otroligt tidigt för något som inte var bra när jag bara fick några timmars sömn - men ändå bar det av till Bovall med bästa tjejerna! Hade en prima dag, så otroligt rolig, bad, sol, massor av gott att äta, musik och hawaiien tropical. Kom hem runt fem och gjorde mig i ordning för sedan träffades alla brudar för grillning + Philip och Oscar. Hade en toppen kväll som avrundades tidigt för min del för omväxlingens skull. 
 
 

Onsdagen: Jag, Stella, Ina, Kiki, Becka och Erkan satte oss på bussen i två timmar ut till Smögen. Det första vi gör är att äta (ovanligt!) och där efter tittade vi runt lite innan vi besteg mount everest, eller i alla fall satt på ett berg och sprang över privat mark medans jag knappt kunde springa för att jag skratta så! Tjejerna badade och vi köpte även tillslut kladdkaka innan vi satte oss på bussen hem. Kom hem runt nio och det var sånt otroligt åsk/blixt väder, inte något positivt att vara ensam hemma om jag säger så.

 
Så det sluta med att jag och Annipanni fick för oss att vi skulle titta på skräck film, vad behöver man inte då om inte två stora och starka killar? Så Emil och Matti kom hem till mig, efter många om och men satte vi på en film som alla tillslut va överens om. Tog nog tio minuter innan Emil somna och tjugo innan jag somna. Vi vaknade igen tillslut, jag och Anni flippa lite med våran natthumor och det sluta med att jag och Anni sov i mitt rum och Matti och Emil sov i Ali’s. Efter massor av skratt somna vi alla! 
 
 Torsdagen: vakna först av att Anni skulle till jobbet, och sedan när jag hade somnat om kommer Emil in och väcker mig för att dom ska gå - har aldrig garvat så mycket!

Sov ganska läge, tills jag var tvungen att gå upp för att hinna träffa brudarna för en fika på Strandis och sedan åka till Anni för att överraska henne. Min älskling fyllde 17 år, och vi skulle självklart fira henne! Efter överraskningen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att sedan gå upp till Anni. Hade en toppen kväll som slutade att jag, Elvira, Emil och Clara sov över hos Annie.

 

 Fredagen: Alla drog men jag sov tills Annipanni kom hem ifrån jobbet runt två och hade med sig kaka! Hennes bror lagade därefter mat till oss och vi tittade på skräckfilm innan vi gick till konsum. Sedan åkte jag hem och några minuter senare var Erkan och Ina hemma hos mig, där efter kom Kiki och Becka. Vi åt, sjöng, skratta och satt sedan ute för deep talk. 

Gick och la mig ganska så tidigt! 

 

Lördagen: Papi fyllde 50 år så jag åkte ut och firade honom med resten av släkten (i alla fall en liten del av den), myste med kusinerna framför serier. Har även lyckats tvinga Wilmisen att titta på One Tree Hill! Efter att alla släktingar hade åkt köpte vi donken och satte oss framför Jen’s film. Sov som en stock med musik i öronen, tack till Wilma som är så förkyld att hon snarkar...

 

Söndag: Vaknade runt 11 och satte mig framför true blood på ipaden innan jag åkte tillbaka till Trollhättan. Jag, Ali och Mikis åkte ner till strandis och fika med pappa. Där efter chillade jag vid datorn, men Anni ringde runt halv 11 och sa till mig att komma till Kajsa, så det gjorde jag och va där i två timmar innan Mikis körde hem mig, Anni, Emil och Matti... Dom två killarna asså... Störda är deras ord!

 
Nu ska jag sova som en stock för i morgon ska jag träffa min älskling, damn Mikis kommer väcka mig på hennes sätt! 

Good nightie!!

2901

Sitter och tittar på Sleeping With The Enemy jag vet dock inte hur många gånger jag har sett den inlindad i filtar uppkrupen i en soffa lutandes mot mamma och i mitt knä ligger en skål med popcorn. Nu sitter jag i soffan med täcket inlindades och datorn i knät, ska snart sova. Men älskar verkligen denna filmen, älskar alla Julia Roberts filmer och har sett alla så otroligt många gånger - så fort jag och mamma ska titta på någon film så är det alltid en med Julia. Har ett starkt minne från att varenda gång när vi var mindre och tittade på Stepmom och scenen med Ain't no moundtain high enough och vi höjder volymen samtiidigt som vi dansar framför tv:n, detta gjorde vi i och för sig nästan varje gång! Alla gånger jag och mamma har tittat på pretty woman, notting hill och Erin Brockovich är okränkbart. Helt sjunk ändå när jag tänker på det hur nära jag och min mamma är, berättar 99% till varandra och mår verkligen dåligt så fort jag ljuger för henne, finns nog ingen som förstår mig på samma sätt som henne. Om ni någonsin har upplevt en middag med mig och mamma när vi börjar snacka om film - det är en konversation som bara vi förstår. Jag skulle verkligen aldrig klara mig en dag utan henne, även om vi irriterar varandra så är vi dom bästa vännerna. 

Nu ska jag titta klart på filmen (om jag orkar) för i morgon ska jag gå otroligt tidigt i morgon. 

Good night.

BEST SONG EVER

 

8200

 
Har precis tittat på veckans avsnitt av Teen Wolf, ska nu ta en dusch och göra mig i ordning. Måste vara redo eftersom mina vänner inte alltid har 100% framförhållning... Men men! Har haft den sämsta morgonen någonsin - totalt vaknade på fel sida haha, men då kan ju dagen bara bli bättre? (peppar peppar ta i trä)
C-ya lateeer.

❒ Single ❒ Taken ✔ Not going to Comic Con

Har nu satt upp mitt hår i en toffs, tagit på mig pyjamas och krypit ner i sängen efter en härlig dag!
Så äntligen är det fallens dagar här i Trollhättan, ända gången alla ermiter kommer ut ur sina hålor och visar sig på stan... Men jag vaknade ganska så sent, tittade direkt på denna veckans avsnitt av Twisted för att vakna och sedan tog en dusch följd av att jag fixa mig i ordning för att träffa brudarna runt fyra och titta på kraftprovet. Efter att vi hade hejat på Nisseboiien, den sexiga latinon och Anna så gick jag och Effie in till stan för att titta runt lite. Hon skulle dock hem och jag träffade padre och broshan, vi köpte glass och gick runt för det mesta och kolla. Om jag säger att min bror sa " man kan inte gå två meter utan att du ska stanna och snacka med någon", så det beskriver ungefär hur många härliga personer jag träffa idag. Men efter ett tag så gick jag hem, bytte om och gick till Effie för att vi sedan skulle gå hem till Bella där hela gänget var! Efter några timmar drog vi oss ner till stan, chilla för det mesta på bryggan, åt lite, gick runt och prata. Jag och Effie skulle runt ett gå hem och då fick vi sällskap av min lilla kusse (han är två månader yngre men ändå..) Albin och Tom. Nu som sagt är jag otroligt trött och ska ta av mig kletet i ansiktet Good night babe.
 

8103

Trött. Boo varför sover jag inte?! Ska faktiskt sova om 10 min typ för att jag är så trött, damn ibland asså. Men idag har varit en rätt "död" dag, slö-dag med andra ord aka vaknade ganska så tidigt (behövde egentligen minst 12 timmars mer sömn, men vad gör man inte när mami får lite utbrott) för att sedan åka ut till bovall. Eftersom jag fortfarande är väldigt skakis i hela kroppen och äter just nu kanske inte så himla mycket så ligget min energi på noll! Men när jag, mami och Ali kommer ut till kusten är det moln x 1000 så vi ligger och fryser i några timmar innan vi tillslut åkte hem. Då satte jag mig framför datorn = tumblr för att sedan äta och göra mig i ordning lite innan jag träffa Effie på konsum. Vi köpte lite chips & dipp och tog oss en promenad för att prata lite, vi frös ganska så mycket efter ett tag så vi gick hem till mig och satte på nyaste (och sista) Johan Falk. Effie gick runt tolv och jag bestämde mig för att sitta ensam i min broders spök-rum som han har i källaren och titta klart, fasen va bra dom filmerna är. Alla som någonsin känner mig vet att jag dör verkligen för dom och min älskade Joel helt sjukt grym va den, kommer troligtvis ha Johan Falk maraton snart för 35 gången...
Nu måste jag sova eftersom sagt min energi är på noll, och i morgon är det fallens, Sleep tight love bird. 
 
Saknar games, tack för att man får vänta 1 år på säsong 4. 

you’ve never actually seen me happy unless you’ve gone to a concert with me.

Ugh as if! 
Visste verkligen inte hur jag skulle börja detta blogg inägg så det fick bli en sådan. Men dessa senaste två dyng har varit.. blandat. Igår chillade jag för det mesta hemma, men runt halv åtta kom AnniPanni hem till mig och vi började fixa oss och hade musiken på full volym för att få igång the feeling. Efter ett tag kom snyggingen Effie förbi innan vi gick vidare till Carl på la fiesta. Hade en superkul början av kvällen med beer pong i team med bästa Mattie, även om vi inte vann alla gånger... Och där avslutar vi med det. Vaknade i morse av att jag mådde bajs, har verkligen mått som värst idag och sov bort mesta dels av dagen, men tillslut mådde jag bättre - fram tills att Ashel kasta sin plånbok rakt i min panna, tusen tack. Fick dock pizza pengar så jag, Anni och Rossy gick bort och åt pizza innan vi cyklade till Car där även Mattie och Emil hängde så vi har haft en lugn kväll fylld av skratt och klagomål om hur alla är trötta. Sedan följde dom mig hem, när jag kom hem så satt jag och Ashel och snacka ett tag. Nu ska jag antingen se ett avsnitt av true blood eller sova, Good nightie lovelydovly.
 Flesta bilder är på mig, Effie och Anni men även en bild med Linnea och sedan har vi oss i badkaret.. Som var blött btw: Jag, Mattie, Mathilda, Emil och Anni. 

MADE IN THE USA

 Demi's nya musikvideo kom precis ut - dör självklart för den. Lika perfekt som alltid!

i asked my italian grandfather if the rough parts of italy were called the spaghetto and look at me w/ so much shame

Låg i sängen sedan jag vaknade klockan 11 i morse och tittade i kapp alla serier och fick tumblr limit. Så runt halv tio på kvällen tog jag och Ali ut oss själva på en vandring till konsum för att köpa godis till mig, när vi kom hem riggade vi tv:n i Ashels rum för sista Johan Falk men då får jag snäps av Mattie och Emil att dom är på väg till mig, några snäps senare va dom i min soffa och strax efter joinade Anni oss! Vi skratta, snacka, drack cola, snapchattade och åt godis fram till någon timme sedan då dom gick hem och jag satte på True blood. Nu ska jag sova och C-ya tomorrow, good nightie!
 

3023

 

One of these days my knowledge of myths and fairy tales and tv shows and weird facts is going to come in handy just you wait

Sorry sorry har varit lite lost ifrån detta hära med att blogga, fick plötsligt ett liv och gjorde saker istället för att sitta vid datorn (myt). Har visst inte bloggat på fyra dagar och jag vet inte ens vad det är för dag idag... 
Fredags: Vaknade onödigt tidigt för att träffa Ray klockan halv 11 (vem går ens upp så tidigt?), vi tog en fika på E-house, gick några promenader, chilla hemma hos mig med en film, prata en hel del och hade en super bra dag. På kvällen tror jag inte jag gjorde något... Men har ingen aning faktiskt!
 
Lördags: Gick jag också upp otroligt tidigt för att ta tåget som går tio med Ray till Götet! Direkt när vi kom dit gick vi till E-house för att jag skulle få i mig lite frulle därefter var shoppingen igång för full rulle. När vi hade prövat ett dussintal kläder och letat i en hel del butiker praktiskt taget kröp vi för att våran energi var helt slut, så vi hitta en mysig pizzeria att äta på. Efter lite ny energi klara vi av att shoppa och prova lite mer kläder innan vi slog oss ner på E-house igen för att sedan ta tåget hem runt åtta. När vi kom på tåget trodde helt seriöst jag skulle somna där, mina fötter gjorde ont och efter allt skratt, snack och shopping var jag helt utmattad. Helt klart en av dom bästa dagarna med bestisen! Dock vissa stunder underdagen - har nog aldrig garvat så mycket, och har insett att dragkedjor inte är så snyggt på tröjor trots allt? Hahahaha...! Btw så hitta jag en klänning som jag kommer gifta mig med, har aldrig någonsin upplevt något så snyggt klädesplagg på mig! Den skulle jag lätt skaffa ett jobb för... Annars hittade jag en annan klänning, en topp och mitt efterlängtade Marc Jacobs skal!
 Skräll att det blev tusentals egobilder på oss, inte så chockande när vi är Queen och King på Selfies...
 
Dagen var dock ändå inte slut när jag hade satt mig på bussen och sagt hejdå till Mr.has, får sms av Annipanni att komma upp till henne. Så sagt som smset var jag hos henne en trekvart efter att jag hade kommit hem - i tofflor. Där satt Annipanni, Elvira, Linnea, mattie och Emil och myste med kortspel, filtar och musik. Sjukt kul att träffa folk som man har varit nära och börja snacka igen - något av det bästa. Efter en lång dag ramla jag bokstavligt in i sängen och somna på direkten.
 Haha, härliga bilder med bästa gänget. Haha!
Söndags: Vaknade ganska så sent... Ingen kommentar på det tack! Åt ganska så direkt middag om jag säger så, där efter satt en dusch bra och fixade mig så jag, Effie och Stinis kunde dra ner till Strandgatan. Satt och skratta, snacka och snäpa tills vi gick hem, man borde nog aldrig låta oss gå hem på kvällen för det tar tid och våran humor är på topp som alltid! 
 Eftersom som sagt man har effie som bestie blir det dags för photoshoot 58292, dör där i mot för bilden på henne och Stinis - för sköna!
 
Ashel min underbara bror är äntligen hemma och i tryggt förvar, vi satt och snacka ganska så länge efter att Stinis och Effie hade gått hem. Nu ska jag försöka sova och komma upp helt okej tid om man säger så!
Good nightie!
-B

me: [makes list of TV shows i should start watching] me: [re-watches every single episode of a show i've already seen]

Så I'm back again, sömnlös som alltid - eller grejen är den att jag skulle nog kunna lägga mig ner och sten sova, men jag är för pepp på livet för det så I say: how about no!
Idag har jag så mycket som tittat på PLL och AHS, sedan tillslut gjorde jag mig i ordning och cykla ner till Effie. Dipp, chips, Is, skratt, sång (tyvärr..) och bara diskuterat om allt och alla. Efter min otroligt mysiga kväll med Effie åkte jag hem och skulle skypa med tönten samtidigt som vi skulle titta på Samma 
avsnitt av AHS, men neeeej den tönten hade redan tittat på det och spoilade för mig - så skyldig mig en Latte idiot! Detta blir bara ett snabbt inlägg eftersom jag äntligen har kommit igång med Mitt projekt denna sommaren. Ray den tönten har ju ett litet projekt i form av ett fucking företag, så kände mig lite... tillbaka eller vad man ska säga, så när vi satt och snacka härom dagen så kom vi (han... jag...) på att jag borde hitta på något att göra. Och det har jag, och det är igång - Nej ray du får inte veta förens du har köpt den latten du är just nu skyldig mig. Så nu vet jag hur lite sömn jag kommer få i natt pga allt fix jag måste göra. Damn, alltid att jag får så bra idéer när ja ska sova... Hihi! Btw: tönt titta inte på avsnitt 11 förens du väcker mig. 
Nu måste jag avsluta: Good nightie! 
 

Hahaha, bästa Pretty little Liars.

 
 
Bästa Spens, dooooooog när dom tog upp games i hela alltet, toooooo geeek tooooo handleeee!! 

Låtar som får en att bli förtrollade i musiken och texten.

you know how sometimes you want to listen to music

but everything you listen to is just supremely unsatisfying

even if its songs you usually love; they are just so unappealing

and you have no idea what you actually want to listen to 


Well, not now. Dör för denna låten också denna låten jag vakna till i morse av Ashel på högsta volym. 

Älskar just detta, känslan när man precis har försvunnit in i låten och känslan man har i kroppen när man känner hur varenda del på kroppen ryser, helt sjukt. Älskar sånt. 

 

Well I don't wanna be in your way..

Denna dagen har och kommer vara en sån otroligt seg dag så det finns inte. Vaknade rätt tidigt men låg och checka mobilen i sängen innan jag somnade om, där efter vaknade jag av Ashels höga musik. Man märker verkligen när han har köpt nya högtalare - han är den killen som tar upp sina högtalare till badrummet för att han ska duscha i en kvart... Tillslut tog jag mig upp ur sängen och gick ner för att hjälpa han att packa, hoppas bara på att dom tar hand om sig själva (ingen idé att säga till honom att vara lugn - not gonna happen). Så nu är jag ensam hemma och tänkte ändra om lite i mitt rum så jag får plats med le sängen i morgon, är så sjukt glad över en ny säng!! Nu ska jag titta på ett avsnitt av PLL och AHS (säsong 3 har ju kommit ut - döööör!),
C-ya lateeeer!
 Bara att han tar med dig sin kräfta förklarar hur detta kommer gå...

9211

Såg precis på The Amazing spider man, har inte hunnit sett den än så det fick bli nu - älskar den, deeeamn va Andrew är snygg och underbar i denna asså! Nu efter ingen sömn alls ska jag försöka sova, är så sjukt.. Konsig, ah skit sam. Ha det!

8210

 
Hahaha, bästa Brooke!

I don't know what you want from me...

Har haft en otroligt mysig dag med mami ute på Bovall, faktiskt riktigt fint vädet - vilket gjorde att jag brände upp hela ryggen... Jag vet att du skrattar nu Effie ( ginger ). När vi kom hem så duschade jag, städade och fixade mig för att sedan åka till Bestiesen. Har saknat henne så grymt jäkla mycket att det inte finns ord, så denna kvällen blev skratt, té och ha mysigt ute med filtar, ljus och is. Och en hel del deep talk som fick än att tänka en hel del...  Fan. Sedan kanske det som de var mest av Skratt, har saknat att skratta med effie så mycket som bara vi kan (även om mitt skratt har försämrats pga jag umgås för mycket med två töntar..), dooog "rätt och slätt", "really...reaaaaally?!". Ja, jag sitter och tittar på dom nu Effie. Sedan tog jag mig hem och nu ligger jag här fett trött egentligen så ska sova, har för många tankar just nu. 
Jaaaaaa, i morgon får jag en ny säng - min rygg dör av glädje!
Good night!
HÄR är btw effies blogginlägg - lite fina bilder efter alla om och men.
 Att mitt rum är stökigt är redan kommenterat, och städat.

literally all I do is daydream about impossible scenarios

Nu spelas Jonas brothers och camp rock soundtracket - don't even ask me why... Ska dock snart hoppa in i duschen och där efter göra mig i ordning, har ingen aning om dagens planer. Tanken var att vi skulle åka till kusten idag så jag satte klockan på 8 och var då klar vaken och började göra mig i ordning, men så kommer mami upp halv tio och säger att vi INTE ska åka. Igår spenderades kvällen på knorren med Becka, Ina och ett helt killgäng, hade jätte mysigt! Vet helt ärligt inte riktigt vad jag mer ska ta upp... Så vi hörs senare!
C-yaaaa..
 
 

2311

Nu är Aviciis promo mix 2013 - en timme lång på högsta volym, då vet ni vad som gäller. Försöker få upp humöret just nu med mindre framgång, ska upp tidigt i morgon också, men får se hur detta går. 
Snart kommer Beckis och hämtar upp mig så drar vi, annars får ni ha det bra måste skynda mig med att fixa i ordning det sista.
C-ya lateerrr.
 
 
Hehe, tog Ashel's linne och väldigt få smycken men som istället passa till min sminkning och detta får mig att känna mig som en kille... Ha det!
 

I fucked up, I know okay?

Har spenderat dagen i solen med min bok och underbara spellista, gick nu in för att äta till ett nytt avsnitt av Twisted - är verkligen fast!!! Ska dock gå in nu faktiskt för att göra mig i ordning och duscha för sedan grilla med mami. Blev ingen liten tripp till kusten idag - tyvärr, kanske i morgon få se. Får se vad dagen har för planer, mer än att jag vill vara i min systers och Mikis plats, festar till 'De vet du' live i stockholm. That should be meeeee.... Haha, nejdå men nu måste jag dra ville bra få med ett litet inlägg eftersom min bloggning har varit på minus. Men dessa dagar har faktiskt varit på topp, har haft den bästa tiden med näbbisen och gosisarna. 
Smell ya later bitchachos!
 

6800

 

8390

Igår orkade jag verkligen inte blogga - städade hela dagen för att mami skulle komma hem. Men runt 8 åkte jag, Rossy, Annipanni och Stina ner till strandis där Ossiewessie och Nisseboy mötte oss - vi satt och drack kaffe, skratta och snacka. Tillslut bestämde vi oss att gå till Ossie för att Rossy skulle laga mat, så det gjorde vi och även där blev det kaffe och skratt. Sedan runt halv tolv började vi gå hem, i regnet, har aldrig någonsin i hela mitt liv blivit så blöt. Jävla regn!!! När jag kom hem blev det snabbt att sova, där i mot väcktes jag av först fåglar och sedan av att mamma dammsög. Kult. Som tur hade hon också kokat kaffe och köpt Twilight på franska till mig (sparar på tts i olika språk - don't ask me why, jag är en nolifer) - såå glad!!
Btw Effie om du läser detta - mamma köpte med risen också, mega pack ska äta upp alla innan du kommer hem! Och det är för att du kan blogga men inte höra av dig. 
C-ya later bitchachos.
 

I want my eyelashes to be as black as my soul and a long as the list of people I hate.

Vad har jag gjort? Jo, jag skulle ut och klippa gräset så börjar regnet ösa ner - så jag gick in och började städa för att sedan göra mig i ordning. Runt halv 8 kom papi och hämta mig så åkte vi ner till O'learys och åt supergod mat, verkligen matkoma fortfarande! När jag kom hem satt jag bara vid datorn och bestämde mig sedan att titta på Saw, blev tvåan för gillar den bäst! Nu ska jag snart gå och lägga mig, och sluta skicka fina glass videos till Näbbis (dööör för ditt nya smeknamn Raimondo - räkna med att jag aldrig kommer sluta med det). 
Good night mr.sun - sleep tight.
 

FASHION IS JUST ANOTHER ACCESSORY FOR SOMEONE WITH GREAT STYLE.

Damn, sinnes sjukt snyggt. Och detta är något för alla att notera. För det mesta är det klänningar här och helt ärligt är det min nya passion. + Att jag brukar köra på min maxi-klänning och min Gant tröja över så att det blir en kjol istället, simple but effectiv. Ska även tjata till mig ett par nya jeffs - ett måste!

8206

Såg precis på första avsnittet av One Tree Hill - Usch, kommer ihåg känslan jag hade när jag tittade på den för fösta gången. Ja, jag började gråta för allt är så olikt! 

Without Tumblr, I would legitimately know nothing about what’s going on in the world.

Kom hem för en stund sedan ifrån Strandgatan, inget bra väder att cykla i mina vänner! Idag har jag i alla fall varit nere i stan och träffat mina saknade brudar - Kiki, Stella, Becka och Erkish, vi satt och garva så vi grät flera gånger, har verkligen saknat dom! Jag gick sedan hem och då hade min lilla bror lagat mat till oss + Linus och Sopran, så vi satt som en liten familj och åt. Jag fick sällskap av Rossy och Stina när jag skulle göra mig i ordning där efter cyklade vi ner till Strandgatan och träffa Ossiewessie. Hade en superhärlig tid med massor av kaffe innan vi åkte hem - Rossy med en podus påse på huvudet, perfekt regnskydd haha! Nu sitter jag här prata precis lite med brushie innan han gick ner till sitt lilla revir och nu ska jag ta fram boken eller titta på någon serie!
Hatar där i mot mina två besties som BÅDA är borta i en vecka - vilka idioter åker bort på samma vecka?! Tur i alla fall att ena bara är i Stenungsund och vi ska till gbg, men andra är i Grekland, hate you Effie.
Good nightie lovers.
 
 

Bästa filmen, döööööör.

HAHAHAHHAHAHA, oh herre. Måste se den snart igen, längesedan jag såg den (har sett den ett x antal gånger).
 

4810

Vaknade i morse av att en viss tönt spama med sms - payback kommer om jag någonsin lyckas vakna tidigare än dig!! Dagen kommer bestå av... Vet verkligen inte, klippa gräsmattan typ för mamma ringde och skällde ut mig ifrån andra delen av jorden. Nu har Ali och Mikis åkt till stockholm, kommer troligtvis joina dom snart också!
Är verkligen rastlös samtidigt som jag bara vill vara hemma, mitt huvud asså.
Nej men nu ska jag i alla fall äta lite frulle till Nashville!
C-ya laaaater!!
Hahahahahahahhaha, kan inget annat än att skratta!!!
 

5899

Jag har nu insett för 43 gången att min familj är 100% störda, that's it. Efter blogginlägget kom Ali och Mikis hoppandes på mig i min säng, vi hade lite deep talk. Men helt plötsligt brister Mikis ut "jag är sugen på chicken nuggets" och där va det klart vi tog musiken på högsta volym och körde till donken. Så underbart gott att det va helt sinnes, som en vis ung kvinna en gång sa "Fuck att vara nyttig när man kan vara onyttig" (vet att dom orden har fastnat i vissa hjärnor..)! Men där efter körde vi inte direkt hem, utan vi åkte på älg safari - Why?! Inte nog med det så höll vi på att kissa ner oss för en bil kom mitt i allt, ingen teckning heller på mobilen. Såg i alla fall typ två älgar och lite andra små djur. Nu ska jag faktiskt sova, tidigaste på väldigt länge faktiskt!
Good nightie Mr.moon