71910

The best things in life are free. The second best are very, very expensive.
- Coco Chanel.
 
Denna veckan har jag varit en zombie, på riktigt typ. Knappt sovit, inte haft någon ork och bara pluggat! Men idag är det egentligen det samma, men ändå ändring. Pluggade efter skolan, titta på serier och drog till gymmet för ett härligt ben & ass pass med min going. Tog en redig dusch och fixade en super god kvalle när jag kom hem så nu ska jag försöka att plugga innan jag nanar. Men nu är mitt humör på topp och jag känner att jag börjar få mer ork, så kan inte låta bli att sitta otorligt töntigt och le... 
Good nightie nu!
 
 

“Girls do not dress for boys. They dress for themselves, and of course, for each other. If girls dressed for boys they’d just walk around naked all the time.” — Betsey Johnson

Hela min kropp är otroligt trött och seg, veta att jag måste plugga på detta är ingen höjdare. Där i mot får jag ta tag i mitt liv och dra mig ut ur min trötthet för att snabbt bli klar för att kunna plugga. Första gången jag på riktigt försov mig, har aldrig hänt förut. Men hande ingen bra morgon alls men dagen blev väl i slutändan en helt okej dag... Avslutade dagen med ett mag-pass alá Anni, så har fått i mig lite kvällis!
Goodnightie.
 

72931

Dagen har väl varit lite kaosig om man säger så, stress och fixa pass. Ägnade största delen av tiden med mina älsklingar, inget möter sig mot dom. Behöver dock sova nu, har sovit väldigt lite på en längre tid nu. Godnatt!

Have you ever bullshitted an assignment so hard you basically laugh after every sentence you write

Inget festande innan den 2 april gick bra för mig och Anni, vi bröt den redan efter endast två veckor in i vadet. Men vad gör man inte för några härliga kvällar med underbara personer? Har i alla fall skaffat ett gymkort så lite har jag ju hållt. 
 
 
Men i alla fall så var fredagens skoldag helt okej, förutom provet som var tröttsamt.. Och jag besökte sportlife på håltimmen! Men efter skolan åkte jag och frun hem till mig, sedan hem till henne. Där efter mötte jag Ashel & Phillen i stan, åkte hem och direkt en snabbis till konsum för att hämta Possy. På bara några minuter ifrån att Simon hade frågat om dom skulle hämta upp mig var dom utanför huset, han och Magnus så jag och Possy åkte hem till Simon för en myskväll. Den slutade sent då vi åkte hem runt 3 på natten och somnade ganska direkt efter lite nattkäk. 
 
 
Vaknade av att min elaka vän spelade musik i örat på mig, har hemskt morgonhumör och hon vet om det så hon gick ner och satte på kaffe. Åt en redig frulle, gick tillbaka till sängen och myste innan Anni kom. Facetima lite med Mery innan alla drog ifrån mig. Familjen kom och hämta mig så vi åt, blev avlämnad hos Becka. 
Har väl inte så många mer ord om den festen, helt underbart galen klass har jag i alla fall det är en sak som är säkert!!! 
Limpan & Victor kom och hämtade mig, så åkte vi runt lite och lämnade dom mig. Somnade redigt gött kan jag lova! 
Vaknade faktiskt otroligt sent, och inte en lång stund efter kom Rissan + Anni för att attackera hela mitt hus!
På kvällen kom baben och ska sova här, så vi har precis tittat klart på en film så nu blir det sova. Good nightie!
 
 
 

“Don’t stop until you’re satisfied. You want an explanation? Ask. You want to be successful? Work. Don’t settle for results you don’t want. Don’t stop until you’re satisfied.”

Har väl inte för den största delen bloggat det senaste, men har inte haft tid! Full rulle, alltid allt i 100%.
Först har vi plugget som inte lämnar mycket tid till annat, ni vet hur det är - man tror man pluggar när man egentligen stirrar rakt in i väggen... Detta tar ju faktiskt tid! Nej, men sedan har det väl varit extra mycket familj, även vännerna har besökt min enkla boning. Maja sov även här och skapade kaos, Possy och Anni har varit hemma och gosat. Idag gick jag hem ifrån näst sista lektionen för att jag var så yr, så åkte hem och gosa med Ashel (som äntligen är tillbaka) och Phillen. Sedan kom Possy förbi och drack lite kaffe samt snacka, nu när allt roligt är över blir det riktigt hårt PLUGG. Prov på befolkning i morgon, inte det minsta taggad och vet knappt vad man riktigt ska plugga på.. 
Good nightie!!
 
 

Fick denna charmiga bild skickad till mig av Emil, asså ibland undrar jag hur vi mår asså - kaos!
 
Åt en riktigt god middag på Butlérs med pappa i lördags, godaste IrishCoffee och var verkligen i matkoma när jag kom där ifrån kan jag lova. Som sagt älskar att äta ute, haha.
 

Inga ord för henne, äckligt grym.

 

Goaste killen

 Så jävla snygg, underbar och roligt inte nog med det är talangen helt sjuk!

“Never trust your tongue when your heart is bitter.” — Samuel J.

Vaknade rätt tidigt denna morgon, har redan ätit en härlig och lång frulle så nu sitter jag med en stor kopp kaffe i sängen och pluggar. 

Vem vill inte ha en kille som Klaus?!  
 

* Sjukt noggrann med mina tänder, blivit tillsagt flera gånger av tandläkaren att jag borstar för mycket. Men tandtråd, munskölj är ett måste. Efter jag har borstat tänderna på kvällen måste jag dricka vatten.

 

* Går nästan alltid med en strumpa ut och in, vet inte varför men det har blivit så. 

 

*Gillar inte barn men om jag ska ha några så ska dom heta Alek/Alec och Logan, båda namnen har en bakgrund men tror dom flesta fattar att Logan är ifrån Wolverine. 

 

* Jag har skrivit dagbok på riktigt, nästan varje dag sedan jag gick i 7an. 

 

* Jag har en sjukt komplicerad och stor familj samt släkt, - Hej, släktmiddagar varje helg! 

 

* Älskar att gå på restaurang. 

 

* Älskar också kliché och romantik, är en riktig mes av mig.♡ 

 

* Svårt att lita på folk. När jag väl får tillit för någon och det försvinner så är det högst omöjligt att jag kommer lita på dom igen.

 

* Älskar att göra minnesvärda kvällar, sådana som man tänker tillbaka på och börjar skratta bara av minnet. 

 

* Har svårt att ogilla folk eller säga negativa saker, men när jag väl ogillar någon är det svårt för mig att någonsin börja gilla den igen. 

 

 * Filmer som jag kan titta på tusen gånger är Clueless samt 10 Things I hate about you.

 

 
 

* Jag har haft tumblr sedan 2009 och är precis lika beroende av det nu som då.

 

* Älskar serier, och är delägare på Sveriges största PLL-blogg

 

* Kan verkligen inte spara pengar, finns nog ingen som är så oekonomisk som Bianca Eriksson. 

 

* Är den segaste på morgonen, och innan jag har fått kaffe så är jag den grinigaste personen på jorden. 

 
 

“Stop romanticizing people who hurt you.”

Underbart, underbart med fredag! Känns riktigt skönt med helg, och den kunde inte börja bättre än att ta en mys-fika med mina tjejer samt snacka om hela livet. Är verkligen sjukt slö och trött, men riktigt hungrig så tittar på The Vampire Diaries i väntan på att maten ska bli klar. Där efter är det faktiskt plugg som gäller, slutspurten på min inlämning som ska in 23.59 i natt - eftersom en del saker hände igår kunde jag inte plugga då så får ta tag i det och skriva klart slutet. 
C-ya later!
 

Bara lite sådär Håkan.

 

“Someday, someone is going to look at you like you’re the best thing in the world.”

Veckan har rullat på och det har varit allt ifrån kaos till underbart. 
Fest på en vardag och sova i dryga noll timmar har väl inte varit så underbart, men roligt ändå med skönt folk och härliga stunder. Gott skratt, underbara drinkar och allmänt wonderbart! Mycket plugg har stått på schemat och insett en hel del saker har jag väl också gjort.
 
 
Idag har jag försökt att plugga, titta på serier och lite så men pappa ringde och det blev middag på Buddy's. Sjukt gott även om nyheterna inte kunde vara sämre, vissa veckor är verkligen inte bra - denna veckan är verkligen såndan vecka. Självklart var han tvungen att hitta ett sätt att skämma ut mig innan vi åkte hem... 
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan prata, ska försöka plugga innan detta och sedan somna. 
Good nightie bitchacho!
 
 

Queen.

 

49037

Åh Gud vilken seg dag, började dagen med att sitta på vårdcentralen och där efter åkte jag hem till Anni som fixa fetaste frullen. Bästa hon asså, löv it!
Åkte ändå ner till skolan för att inte ha en lektion... Kul men där efter så åt jag thaimat på thaisingbar som en standard måndag med Frugan och Emil. sedan så hade jag utvecklingsamtal och efter det har jag bara suttit vid serier och pluggat lite. Nu ska jag sova, natti natti! 

“To wish you were someone else is to waste the person you are.” Kurt Cobain

Ingen större sömn i natt och hade känslan av att en sovmorgon skulle sitta bra, men så blev det verkligen inte. Var tvungen att åka ner runt halv 8 till vårdcentralen och här sitter jag nu, i väntan på att få komma in. Inte det minsta pigg! 
Har även utvecklingssamtal/mentor-föräldersamtal och det är ju inget jag direkt vill, så denna dagen kommer bli jobbig och tråkig.
Bjuder på en bild med ett härligt och sant citat samt en underbar bild på min älskling! 

do you ever just stare at your homework and cry

Ligger här en söndagkväll och ska snart försöka sova, helt kaos helg kan jag säga. 
Fredagen: Jag och Anni åkte till sportlife direkt efter skolan för att ta ett härligt gym-pass, men hade otroligt ont i ryggen så fick skippa några övningar vilket var otroligt tråkigt. När man väl är där vill man ju faktiskt ta ut sig och köra till max. Trötta som vi ändå var efter passet så drog vi hem, jag åt och sedan möttes vi alla på konsum som en härlig standard sak för oss. Där efter blev det myskväll hos Anni och jag gjorde misstaget att somna där, blev väckt och cyklade hem... 
Lördagen: Vaknade av att Possy ringde mig och sa att vi skulle träffas nere på stan, så jag fick stressa lite för att hinna med bussen för att träffa henne och sola. Åkte sedan hem och började plugga samt fixa i ordning mig, där efter åkte jag till Lisa som hade 18 års middag - så sjukt mysigt och roligt ! Underbart gäng kan jag lova. Åkte där i mot vidare på en fest och kaos är väl ordet för kvällen. Slutade i alla fall med att Limpan och Victor kom för att hämta oss, däcka hemma hos Possy. 
Söndagen: Vaknade sent och åt en go frulle med massor av kaffe, mobilsladdarna är tagna - pengar stulna, vi tjejer sitter och snackar om gårdagen. Sletna och trötta, tillslut kommer jag hem får igång min mobil och kan börja plugga. Pluggat och haft ont är väl dagen idag.. Måste upp tidigt i morgon så ska sova nu - good nightie!
Älskar henne asså. 

RIP 17 år sedan idag.

 

i love it when people try to hurt my feelings bc i don’t have any lmao

Och där var torsdagen förbi och vi går in i mot fredagen ! Äntligen, som jag har längtat. Även grattis Lisa 18 år!!! Ska snart nana och vakna upp till sista dagen innan helg, ni förstår inte vilket behov jag har av helg. Ska även besöka gymmet med anni efter för långt uppehåll nu, får verkligen öva på att få in det som en rutin att dra ner till gymmet. Även nästa vecka kommer broshie och gymmar med mig - grymt! 
Har för övrigt tittat på Torka aldrig tårar utan handskar finns nog inga ord som kan beskriva hur mycket jag lipa till den. När jag hade tittat klart på den kom jag på att Konsum stänger om en kvart och fick ta cykeln i högsta hugg för att ta ut pengar till Rossy. 

Efter gymmet i morgon ska jag även mysa med god mat och familjen, där efter mysa min andra familj - mina brudar. Love er! 
Puss och godnatt. 
Par motiverade träningsbilder och en text ifrån Håkan gör väl allt? 

Det kommer aldrig vara över för mig..

Tiden då man inser att varken Biggie eller Håkan kan hjälpa en med matten. Samt när man tror att man har pluggat hela dagen så har man inte ens öppnat boken, men huset är i alla fall rent. Har städat i brist på att inte plugga.. 

Men igår va det semledagen men också friluftsdag, riktigt kul! Även om jag är en hockey brud så står jag inte bra på isen... Kröp mer faktiskt! 
Sedan överraska Mami mig med semla och jag pluggade för det mesta igår! 
Idag blev det plugg och PLL, nu däckar jag vilken sekund som helst så måste sova! 
Natti natti! 


#livetsomkung

Sitter nu på älvhögsborg och väntar på att alla ska bli klara med deras pass. För vi har nämligen friluftsdag och mitt första pass var boxning, men har så inte i halsen (tack possy) så jag skippa andra passet - lite synd, men tar igen träningen med lite yoga ikväll med anni. Efter lunch så ska jag åka skridskor innan jag drar hem och pluggar otroligt mycket. Får liiiite panik över huuur mycket jag pluggar! 

Kan inte ens beskriva hur mycket jag redan saknar de. (Bilder ifrån Effie)

Mitt allt.

Det är måndag och jag ligger i sängen helt död efter första skoldagen efter min lilla långhelg. Fick ingen sovmorgon idag då vi i stället hade en extra matte lektion... Efter skolan myste jag med mat och serier (Twisted) samt åkte till våran sjukling Rossy med choklad, jag stanna även där och snacka en hel del med min brutta. Deep stuff kan jag lova. Resterande av kvällen har tillbringats framför datorn och Top Model Sverige !

 

Kanske ska berätta om min Helg... Vet egentligen inte vad jag ska säga mer än: Det var det bästa i mitt liv. 

Om ni har sett mig i min lyckligaste stund, ta det gånger tusen och det var hur jag va på konserten. Menar tänk er själva att vänta tre år, lyssna på hans remix VARJE dag till skolan - varenda förfest och varenda lektion jag behöver pepp-musik på. Kan allt, vet allt och känslan när Tim min älskling går ut på den stora scenen och drar igång. Rysningar räcker inte ens!

Känslan när Lovisa och Anni klättrar upp till oss för att vi har sett dom och skrikigt över hela Tele2arenan så att dom ska se, festa hårt till Levels. Lyckan där kunde inte bli bättre!

 

 

Förutom min överlyckliga stund som varade runt två timmar, så tillbringade jag nätterna med Effie i ett rum högst uppe på finaste hotellet. Helt sjukt fint och kände att det var riktigt lyxigt! När vi inte shoppade med Julia och Khalil så vandrade vi med Tom och Nils i timmar för att hitta ett fik som var fullt... Eller varför inte bra random springa på mina tjejer på stan? Äta plankstek med Effie var heller inget fel samt dricka drinkar på hotellrummet och ta en bärs innan man drar ut. Drömma sig bort att gå in i alla butiker och inte titta på prislapparna bara köpa. 

 

Behöver jag beskriva mer än att min helg har varit höjdpunkten i mitt liv?