started from the bottom and i’ve managed to get worse

Dagen började med en lång sovmorgon följd av att fixa sig snabbt och åka ut till Överby där jag träffade tjejerna. Efter några timmar där ute åkte jag hem och blev ganska genast hämtad av pappa & Wilma för att äta. Där efter så körde dom mig till gymmet som jag tog ut alla aggro-skit-saker jag hade med ett ben/röv pass. Riktigt gött och kände mig stolt när jag drog hem. Har ätit tacos och tittat på It's a boy girl thing. Härlig film med mycket skratt, åh älskar sånna filmer, kääärlek. 
Nu ska jag läsa och sedan sova. I morgon blir det en fartfylld dag!
Good nightie babes.
 

783121

Dagen har varit mysig med min älskling Kiama, vi åt tacos och gick sedan till konsum för att köpa upp halva butiken. Satte oss framför Vampire Academy (som jag har väntat SÅ länge på att få se!!) med allt godis och åt en massor. Efter en hel del prat och ha tittat 30 min in på filmen cyklade älsklingen hem, jag fortsatte titta och helt otroligt vad grym filmen var. Nu måste jag läsa böckerna, har faktiskt inte gjort det. Men jag fastnade ju för house of night istället - så får läsa ut dom innan VA. Nu tänkte jag gå nana, men läsa lite ur boken innan - om jag orkar det vill säga. Ska försöka gymma i morgon och äntligen komma tillbaka till gymmet... Men måste bara säga att Dimitri & Vladimir är dom två sexigaste namnen. 100%
 
I måndags: Chillade med Maja, åt på grillhouse & fikade med boysen på Strandgatan. Där efter drog alla hem till mig och det blev en sen natt, haha.. 
 
Tisdagen: kom hem efter skolan och var så trött att jag somnade, sedan myste jag med mami innan jag gick och la mig på riktigt. 
 
Onsdagen: fick tillbaka resultatet av nationella proven i matten... Mami köpte donken till mig om man säger så. Efter skolan tog jag också en fika med Maja & Mery. På kvällen tittade jag på Dawson's och From prada to nada.
Skoldagen var bäst med mina brudar och en sjuk video.
 
Nu avslutas allt med Håkan och ögonlocken är verkligen tunga nu så känner att jag behöver sova.
Good nightie!
 

“I like my coffee how I like myself: Dark, bitter, and too hot for you.”

Veckor har väl passerat utan ett riktigt blogginlägg och det finns en förklaring till detta: plugg.
Har verkligen haft så otroligt mycket att det har varit sjukt, har knappt kunnat sova på kvällarna. Men i'm back, har endast en inlämning kvar och den ska jag fixa nu innan jag lägger mig framför Dawson's Creek. Vaknade sent idag och städade, sedan gjorde jag mig i ordning innan vi fikade lite samt firade mors dag. Tittat på supernatural och läst lite. 
Igår: kvällen var bra och på dagen gjorde jag inte så mycket. Åkte ner till Strandgatan med mina härliga brudar, drack en hel del kaffe och snacka om allt möjligt. Broshie och kussen kom även förbi en snabb stund, härligt att se dom båda. Slutade med att vi satt med grabbarna, självklart slutade allt med att jag och Phillen hade härliga skratt åt dåliga kommentarer... 
Fredagen: pluggade hela eftermiddagen, fram tills typ halv tolv då mina kära vänner fick något flipp och bad mig komma ner till stan. Så vi chillade på bryggan tills klockan blev två för att då cykla hem, sommaren har officellt börjat. 
 
Nu ska jag försöka få bort detta äckliga plugget så jag kan gå tillbaka och titta på mina babes. 
 

Life sucks, then you die

Hej allihopa Biancas läsare! Just nu sitter Bianca och pluggar eftersom hon är ett igbarn egentligen. Denna veckan har vi bara pluggat och nu har vi ingen livsglädje typ. Thats it typ, mer liv har vi inte. 

En fråga först; har fiskar könsroller? Tacksam för svar.

Tack för mig. Yasss gurl slaaaaay slaaay
// Rebecka Ljunggren, the Queen

1 år sedan.

Man borde ha lärt sig på ett år, man borde varit beredd. Men det gör det inte lättare trotts att ett år idag har precis gått förbi, precis ett år idag. Samtidigt som man har växt är man mindre än förr. För samma ögon nu som för ett år sedan, samma sorg att se på. trots ett år.
 

912181

Frågan om det finaste minnet jag har är en svår fråga, men har alltid svarat samma: När vi sprang ifrån andra staketet som var så nära honom, med en folkmassa så stor vid våra ryggar och trampade på så otroligt många fötter. "Förlåt", "ursäkta" och "sorry" var några ord som vi lyckades få fram. Så fort vi vänt våra ryggar och börjat springa då vi höll på att missa vårat tåg började låten som fick oss att ta i från våra fötter och inte direkt bry oss om hur falskt vi sjöng. "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och vi kände hur hela liseberg sjöng med. Springandes lämna vi Håkan och en underbar kväll, men fortsatte att sjuga fram tills vi kom in i bussen och insåg att alla andra ville sova. Tro mig detta hindrade oss inte länge ifrån att börja sjunga igen...
 
Åh andra sidan har jag inte så mycket att skriva, livet är väl inte på topp och märker att andra året verkligen är så hemskt som alla säger. Verkligen trött på allt och alla, har insolerat mig och det enda jag gör är att plugga samt läsa. Living the time of my life va de ja...
 

Utmattad...



*AHS theme plays as I walk into school*

Orkade verkligen inte blogga varken onsdag eller torsdag, har verkligen varit super stressad. Men igår försökte jag chilla lite så jag titta på härliga filmer! Idag var skoldagen otroligt tröttsam och jag somnade nästan på engelskan, men efter skolan åkte jag ut till Överby med brudarna. Spenderade 5 timmar där ute och resultatet var att jag hittade en hel del som jag hängde undan. Väl hemma fixade jag tacos och där efter kom Possy, vi köpte godis och myste framför let's dace som goingen kammade hem. Nu sitter jag och tittar på the last Airbender som såklart inte är lika bra som den riktiga Avataren (gud va många timmar som har spenderats åt den), men den är mysig och bra ändå speciellt när Jackson är med! Är också väldigt sur över att jag precis fick reda på att The Carrie diaries är nerlagd, förstår inte riktigt hur dom tänker med tanke på att den var väldigt poppis! Men åh, nu är jag så sur och yr att jag ska sova. 
Good nightie, sleepy. 
 Ett litet collage med mina favorit bilder ifrån underbara minnen. Allt ifrån den dagen vi boka Rhodos, första gången jag såg Håkan för två år sedan, halloween, avskedsfesten för min syrra (som jag saknar!!!) och inte minst sagt Avicii!

“Do not mock a pain that you haven’t endured.”

Inga ord kan beskriva hur glad jag är just nu !! Dagen började verkligen sämst, nationella i engelska... Men där efter blev det fika på Ritz följd av mycket matte, kom hem runt halv fem - helt utmattad efter dagen. Tittade på veckans Supernatural avsnitt, lite Revenge och där efter pluggat. I morgon är en ny dag och ska försöka sova tills dess, är sjukt taggad och glad ändå. Good nightie babes.
 Saknar dessa två så att det gör ont, så otroligt glad över att jag har så fina syskon!

71910

Måndagar är verkligen förjävliga ! Skoldagen var seg och jag hade nationella prov i spanskan, vilket säkert gick dåligt. Är inte så grym i det om man säger så. Men sedan så har jag haft humörsvängningar utan dess like, vissa personer gör ju kanske så att den blir värre... Men efter skolan åkte jag och Maja hem till henne där vi chillade hela eftermiddagen, träffade även Doris för första gången. Älskar verkligen hundvalpar! Men där efter åkte jag till Konsum för att handla lite "tröst-mat" tills i morgon då vi har np i engelska. Inget jag ser fram i mot, så jag fixade en fruktsallad + kvällsmat och satte mig framför Games. GRYMT avsnitt!!!

Ska läsa igenom np materialet och sova, natti! 


“Honestly, you just take a deep breath and say fuck it.” — Johnny Knoxville

Slänger in ett inlägg innan jag somnar nu, är redigt trött och inte alls taggad inför skoldagen i morgon...
Dagen har tillbringats med att titta ikapp alla supernatural avsnitt samt att Emil kom över och vi tittade på screm. En riktig söndag med andra ord, eftersom jag inte har lämnat huset för fem öre... Nu ska jag sova!
Tata bitchchos. 
 

“Decide to be fine until the end of the week, make yourself smile because you’re alive that’s your job, then do it again next week. Do it right with a smile or don’t do it at all.” — Frank Devereaux

Possy & Anni kom hem till mig för lite snack sådär, och sedan åt jag. Fixa mig snabbt för att ta bussen ner och möta Linnea, hon åt på subway och där efter gick vi hem till henne en stund. Efter någon timme sprang vi in till stan och jag tog bussen hem, eller inte hela vägen fick gå i ca 20 minuter innan jag kom hem. Men där efter har jag legat och gosat i min säng framför supernatural ! Nu ska jag strax sova för behöver sömn, good nighie.
Man ser verkligen här att mina älsklingar har blivit så gamla, ja det är snooki men det var inte de jag ville få fram. Men ser verkligen nu att det har gått 9 säsonger av supernatural och jag vet inte ens vad jag ska göra när det läggs ner... Gif'sen är dock perfekt gjorda, man ser till och med min dröm bil.

• Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig om du leker med mig •

Klockan är tre och jag är fortfarande i sängen, åt mitt försvar är det inte fint väder och jag har inga direkta planer. 
Men ska försöka träffa brudarna och kanske Emil så behöver nog gå upp ur sängen snarast...
Kanske ska berätta om veckan lite lätt:
Onsdagen / Valborg: Det var kaos i skolan, stressade till tusen och gick inte ifrån skolan förens klockan 6. Då är jag så klart klumpig och ramlar samt krossar min mobil för att den flyger åt helvetes jävla väg. 
Kommer tillslut i väg till öresjö och Emmas stuga där valborg börjar. Grillen va det första som blev avklarat och vi alla åt, där efter följde massor av lekar, mer mat, drinkar och massor av skoj. Själklart flippet att bada hängde med! BåteN.. 
 
(bilder ifrån valborg)
Torsdagen: Åkte hem och inom några timmar var jag på överby med Stella & Becka för lite födelsedags-shopping!
Där efter chillade jag hemma tills jag och Possy åkte ner till stan för godisköp, där efter spenderades kvällen på min altan. 
 (bilder ifrån valborg, men alla bilder ifrån denna dagen är inte tagna av mig - utan av mina babes)
 
Fredagen: Jag vakna sent, och fick fixa mig direkt för att ta tre bussen ner till stan. Födelsedagsmiddag för Erkan blev det och där efter åkte vi hem till henne för en kväll av skratt, tårta, spel och helt sjuka saker! Riktigt lyckad kväll med mina älsklingar.