Kiss me and kill me sounds pretty much the same in my ears.

Ligger nerbäddad, ny duschad, ensam och tyst i sängen. Hatar samtidigt älskar att vara helt ensam, ikväll älskar jag det. Är så sjukt trött efter denna dagen... denna veckan. Vi har FN-vecka (sagt det för 67 gången) och idag hade vi debatt, tog mer på krafterna än vad jag hade förväntat mig. Efter skolan blev det att snabbt åka hem och slänga i mig en kopp kaffe för att åka ner till skolan igen där det blev middag. Jätte trevligt ändå och i morgon är det sista dagen för FN-rollspelet. Vilket är lite tråkigt men för det mesta skönt. 

Tänkte ha tittat på en serie nu innan jag skulle sova men såg att jag har tittat klart på Revenge & får vänta till 8 december ! Fy fan, denna säsongen är G r y m ! 

I helgen blir det att träffa min pojk, sedan julmys hos Erika, middag på lördag med familjen och julmys på första december! I mellan ska jag självklart plugga och träffa andra små tjejer. 

Nu är jag så otroligt trött att jag snart somnar med mobilen i handen, kommer jag göra ändå och Effie om jag slutar svara vet du varför haha! 
Good nightie ! 


“1. be with someone who doesn’t make you want to check your phone.”

Otroligt chill skoldag, vi har fortfarande FN-vecka och allt är i full rulle - kommer bli kaos i morgon då vi på riktigt sätter igång. Men är otroligt taggad och allt har varit väldigt kul att göra, det enda som är kvar är att läsa lite extra papper och kanske leta lite sista minuten infortmation. Sedan även faktiskt bestämma sig över hur man ska se ut... Det är det svåraste ska jag säga. Men efter skolan har jag tittat på Paradise Hotell och Elsas värld, sjukt bra båda två. Morfar kommer snart, min gose morfar fyller år idag och vi ska skypa med Ali - kommer bli så avis om hon är sjukt brun (vilket hon kommer vara). Där efter ska jag plugga hela kvällen och försöka lägga mig tidigt. Nu måste jag skynda mig om man säger att morfar ska komma klockan fem slutar det med att han kommer en halvtimme tidigare...Man kan inte planera med den mannen, i den sekunden då jag skrev detta så hör jag hur dörren öppnas och morfar ropar mitt namn. Yes så gör vi i våran familj!  C-ya laater bitchachos!
 
#the scene in which draco is me in every lesson in my entire life
 
 

I seriously need you here

Efter flertal avsnitt av Revenge, städning, lite mobbing av en viss Ashel och en viss Phille när dom åt donken och inte köpte till mig (lyckades dock fjäska till mig lite pommes av Phille), en härlig och kall PW med bästa mami och sedan lite plugg på detta så sitter jag nu här. Ska gå och lägga mig nu med min dagbok - skriva av mig lite. 
I morgon ska jag till skolan hur jobbigt det än kommer vara att gå upp på morgonen, och det kommer vara jobbigt. Har redan börjat med julfilmerna som sagt, nu är julsångerna igång tack vare Mika som länkade Cookies n Beans nya jullåt: Christmas in Stockholm. Som för övrigt är otroligt grym! 
Måste dra mami kommer upp och vi ska titta på lite julklappar!
Good nightie ! 
 
 

Bästa julfilmen.

Ligger i soffan och tittar på Love Actually, första julfilmen och det är min favorit så tänkte att jag slår på stort. 
Blev hemma idag ifrån skolan vilket faktiskt var synd för att vi har inlett vårat FN-rollspel-vecka ! Men ska föröka ta mig dit i morgon, eller måste. 
Ska snart ta en dusch och sedan plugga. 


Update:

Idag vaknade jag rätt sent men gick snabbt upp och åt, där efter tog jag en dusch och städade övervåningen. 
Har varit sjukt seg idag och haft en riktig-söndags-feeling över mig, alltså pyjamas hela dagen ! Har suttit och tittat på Revenge nu ätit lite tacos och popcorn. Har bestämt mig från och med i morgon så ska jag bli nyttigare, får se hur det går dock.. 
Byee sooooo long ! 



7208

Dagen igår var en bra lördag, lite kaos men bra ! Först och främst vaknade jag sent och chillade framför serier tills jag bestämde mig för att börja fixa i ordning mig, halvt i ordning fixad åkte jag till Effie. Där åt vi sjukt god räkmacka och började fixa oss efter det. Sedan åkte vi ner till stan och träffade Malin och Olivia - vi åkte runt lite innan vi hamnade på en fest mitt i stan ! 
Kom hem runt 1 med en pizza tallrik, just The way i like it. 

Har inga bilder ifrån igår förutom dessa två på mig och Olivia, sedan har jag också en super ful bild på mig som Effie hade tagit, tack F älskar dig. 
Har heller inga selfis - wow, bara några snäps ! 

Style like that, and gold like that.

 
 
 
 
 

5905

Dessa dagar har jag inte bloggat, har haft för mycket plugg och mycket att göra. Men idag har jag haft en full rulle dag - efter skolan så gick jag hem åt, städa och fixade i ordning mig. 
Sedan runt halv 7 någon gång så åkte jag till Astrid där det var tjejmiddag eftersom Astrid har fyllt år. Sjukt god förrätt och huvudrätt - missade dock efterrätten för att jag var tvungen att ta mig hem och det är bara jag som bor i strömslund tyvärr.. 
Väl hemma har jag chillat med min köra broder och killarna, även druckigt varm oboy och tittat på Atlantis - älskar den ! 
Ska sova direkt efter denna filmen sjukt trött och ska ta en riktig sovmorgon i morgon, sedan plugga ! Hoppas på någon fest i morgon men som sagt får se. 
Good nightie ! 


En sån där dag.

 

No, its over.

Har varit den tråkigaste onödigaste dagen idag, sämst dag allt som allt. Den 17 brukade betyda något men nu betyder det inget alls, precis som många datum. Och idag fick jag detta i mitt ansikte - klart och tydligt. Men denna dagen står bara för det tråkiga som hände i somras, det dåliga. Och inte det bra som hände en tid innan. 
Jaja, det är som sagt bara ett datum. 

Nu vill jag egetligen bara ha lite pengar så att jag kan åka på en shoppingtur till götet - och kanske springa på Mika åter igen, helt sjukt. Har glömt att skriva det - sprang på Mika när jag var i götet med skolan i torsdags ! Underbart och hel sjukt ! 

Nu ska jag ta min B&J och sätta mig framför en mysfilm tills jag somnar. 
Good nightie ! 


Whats the point in missing someone who doesn't miss you ?

Vaknade för en stund sedan, har hunnit äta lite frulle och druckigt mitt morgon-kaffe ! Nu ligger jag i sängen med grym musik och ska snart gå upp för att fixa mig samt städa i ordning mitt rum, ett ord för mitt rum: KAOS ! 
Fick även en hel del nya kläder igår av papi som födelsedags present, sjukt Nice. 
Igår så åkte jag, Wilma och pappa och shoppa nya kläder till mig, sedan gick vi och åt på Pitchers. Där efter kom jag hem och fixade i ordning mig för att sedan åka ner till stan och träffa mina brudar. Vi satt och fika ett tag, även Nikolajs och Antz + killarna var där så snacka lite med dom innan vi åkte hem. Träffade även bästa Philip på bussen! Väl hemma så myste jag med en trött bror som hade otroligt stor värk, åt lite pizza och titta på The Carrie Diaries innan jag somnade. 
Vet inte riktigt dagens planer, vi har studiedag i morgon så jag har ingen söndagsångest idag vilket är sjukt skönt! 
C-ya later bitchachos! 


“She felt everything too deeply, it was like the world was too much for her."

Sjukt seg och trött just nu, vaknade 8 av att Ashel ringde ifrån sjukhuset.. Yes, han har tagit bort blindtarmen inatt, sedan somnade jag om och vaknade runt tio igen och då åt vi frulle samtidigt som vi tittade på tv. Igår dansade vi dansspel - dooog alltid lika roligt ! 
Sedan tittade vi på Gossip girl och åt massor av godis. Vi alla var så sjukt trötta att vi alla somnade tidigt !
Tror vi ska ut och fika eller äta eller något snart. C-ya later !! 


Saknar sommaren !

Är nu ute i Saleby och tittar på Gossip girl med sis. Har ätit sjukt mycket tacos och nu äter jag allt ifrån popcorn till bullar ! 

Tittar bilder ifrån sommaren - dör är det enda ordet. Och jag längtar så sjukt mycket efter nästa sommar, men denna var verkligen G-r-y-m. 

Min älskling AnniPannie vet att sommaren inte hade varit lika grym om jag inte hade henne vid min sida. Även lilla evve är med min baby. Men bästa sommaren helt klart ! 

“You’re getting older, and you’ll see that life isn’t like your fairy tales. The world is a cruel place. And you’ll learn that, even if it hurts.”

Idag kan vara en så sjukt jobbig och tröttsam dag - hade prov på FN idag och verkligen ett prov pajar hela dagen. Blir så otroligt stressad, sedan känns det som om jag har fått 1 timme sömn i natt och om jag hade varit smart nog i morse hade jag tagit med mig 10 av Ashels tjocktröjor men nej det har jag inte. Så nu går jag trött och fryser, hej bitter brud ! Där i mot så ska jag efter skolan hem till papi och sova där för natten, samt fira mig lite sådär. 
 
Igår var jag i götet på en mässa och en utställning, var så sjukt trött igår att det enda jag gjorde när jag kom hem var att plugga och chilla med töntarna. 
 
Blir så jävla sur på mig själv i otroligt många situationer, speciellt med att jag alltid blir sårad när jag vet bättre. Hatar när hjärtat tar mer skada än hjärnan. 
 Dör.
 

Inte ens värt mer tid.

 

6103

Ligger i sängen efter fjärde koppen med kaffe idag, ändå är jag trött... Men idag hade vi en så otrolig onödig skoldag - resursdag (när man inte har riktiga ämnen utan pluggar på lite vad man vill), blev inte att jag plugga så mycket utan skratta och chilla med Maja som vanligt!
När jag kom hem så har jag bara lagat mat och bränt mig, sedan har jag chillar med Ashel & Phille lite - ängeln tar med sig cola som har varit nr.1 craving idag!

Igår bloggade jag heller inte men verkligen ingen speciell dag förutom att jag fikade en snabbis med bästa Amandie, verkligen sjukt längesedan sist så det var super härligt! 

Sedan fyllde även världens bästa bestie år igår, min älsklings Effie. Hon var glad när jag gratta henne "älskar dig bästa B, du gjorde min dag" sedan la jag ut några härliga bilder på Facebook "hatar dig, vi är inte vänner längre, du paja min dag". Dör för dig min bästa, hahaha!!

För övrigt vill jag bara radera dom två senaste dagarna, orkar inte va onödigt drama det finns hos vissa... Blir bara så trött. Som sagt vart är raderings-knappen? 

I morgon gäller Götet med skolan, vi ska titta på lite skolor till framtiden. Är faktiskt riktigt taggad! 

C-ya babes! 


.

 

Update: fika !

Kom Precis hem ifrån en fika med bästa papi ! Mejeriet blev det och vi åt en hel del samt prata, självklart. Hade en supermysig stund men nu återgår livet till plugget ! C-ya later losers! 


What do you want me to do ?

Hemma efter en kort dag i skolan, Ashel stod och lagade mat (brände ris) när jag kom hem. Så vi åt direkt och snacka lite, sedan gick jag upp till mitt rum och har tittat på Revolt - nu satte jag precis på Revenge. Sedan ska jag koka lite kaffe och plugga som en liten myra kan jag lova. Orkar inte men what to do? Blir troligtvis också en liten fika med papi mot kvällen. 


“And I’d choose you; in a hundred lifetimes, in a hundred worlds, in any version of reality, I’d find you and I’d choose you.”

 

6201

Började 10.10 idag och var en otroligt chill lektion men väldigt mycket tumblr. Nu har jag lunch och på något sätt ska jag överleva dagen... #passpåde 


Inte ett dugg trött samtidigt som jag är tröttare än aldrig förr.



Orkar jag ? Nej. Går jag och lägger mig? Ja.

Med detta säger jag godnatt. 



Too busy checking out your ass.

Igår var en mycket bra dag ! Först och främst titta jag på Star Wars, sedan så gjorde jag mig lååångsamt i ordning för att åka till Pottsen. Så väl där så satt jag, bästa Erkish och bästa kix och snacka samt skratta en hel del. Efter ett tag kom även becka och Stells - men jag var tvungen att gå. Då åkte jag ner till Emma där alla Goa brudarna var, vi skratta, snacka och åt som en typisk tjejkväll! Supertrevligt och jag tog sista bussen som gick hem till mig runt tio. Då hade Ashel lagat mat till mig och Ida så vi satt och snacka när jag tryckte i mig mer mat en vad jag borde kunna hantera. Efter väldigt mycket skratt gick jag och la mig. 

Idag: har jag så mycket som tittat på Star wars, ja jag tittar om alla för det var en evighetsedan jag såg dom senast! 
Men sedan har jag haft lite mini-spa, bytt lakarn och städat övervåningen. Ska nu plugga lite och sedan försöka sova tidigt inatt. Fårse hur det går! 
Good nightie ! 


Update:

Är just nu med mina två älsklingar ! 


6311

Sitter just nu och snackar med Ashel & Ida, har ätit frulle i över 1 timme haha. Ska nu hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen. Middag x 2 för mig ! 
C-ya later ! 

Va tvungen att lägga upp denna, så otroligt snygg ! Dör som alltid för henne men verkligen denna bilden allt otroligt super snygg ! 

6390

Somnar till detta nu, är så sjukt trött! 
Åter igen Star wars för 103790 gången.
Good nightie babes! 
 Ja tack till någon att hålla en sällskap nu, så sjukt sällskapssjuk... 

“A relationship with no arguments, is a relationship with a lot of secrets.”

Halvligger och lyssnar på Ashel's spellista - bästa dör för den ! Väntar också på världens godaste mat, är så sjukt hungrig efter denna skoldagen. Aboslut ingen speciell skoldag, bara otroligt vanlig allmän skoldag. Ska plugga en hel del idag och sedan tror jag att jag ska krypa ner under täcket och mysa med någon bra halloween-skräckis. C-ya later!
Ja tack till lite sån här kärlek just nu, även om han råkade kanske vara lite av ett asshole.. Men själva akten är ju söt! Exakt sån kärlek jag vill ha (det är också värlens bästa film). 

5701

Efter en rätt bra skoldag så är jag nu hemma och har tittat på The originals. Ska snart hoppa in i duchen och sedan köra på ett "mini spa" fick som present av världens bästa Effie bla en ansiktsmask så tänkte att jag behövde den just nu... Men allt detta gör efter en hel del plugg, orkar verkligen inte.
Så ja, snälla utlandsresa nu tack !! 
Det hela gör det inte bättre med att jag snacka de med Ali idag som är i varma Aussie.. Så avis ! 
C-ya later babes. 



The human body has 7 trillion nerves and some people manage to get on every single fucking one of them

Ligger nu i soffan och tittar på Ravenswood, ska sedan efter detta avsnittet plugga. Kanske inte den bästa dagen idag, speciellt inte för att mina nerver har varit på edge hela dagen.. 
Men tack vare Ray så har jag nu en ny vän - toaborsten... Tack! Hahaha, nej men dooog förut! 
Nej men nu ska jag plugga - bye bitchachos ! 

Lyckan när mami kommer med banan och choklad för att jag har haft en bajs dag ! Love her ! 

“My only relief is to sleep. When I’m sleeping, I’m not sad, I’m not angry, I’m not lonely, I’m nothing.”

Är för trött för att ens vara på denna svenska lektionen... Har drukigt en energidryck till frulle idag, bra där B!
 
 

“People wait all week for Friday, all year for summer, all life for happiness”

Första skoldagen efter lovet och jag mådde riktigt dåligt när jag vaknade. Men fick gå (bokstavligt) till skolan ändå, får mitt nya busskort nu. Efter en trypisk måndag så stannade jag i skolan med Maja babe och chillade, hon hade ett pass runt halv 6 så vi åt mat och snacka. 
När jag kom hem så la jag mig direkt i soffan och här blev jag kvar, nu ska jag lägga mig och sova typ. 


EN GRYM 17-ÅRS DAG.

Igår blev jag 17 barre och det var en grym dag!!! 

Efter att ha lämnat Ali så stressade jag med att städa, duscha och fixa mig för att ta bussen ner och träffa bästa Ray. Killen bjöd mig på O'learys och dessutom fick jag ett så otroligt fint halsband. Kan säga att han gjorde min dag, och sjukt Nice att träffa honom efter att han har varit i Umeå hela lovet! Efter att ha världens bästa stund med supergod mat (tusen tack Ray) så kom Amandie & Simon för att köra hem mig. 


Stress på hööög nivå innan bästa brudarna kom hem till mig på livets förferre ! Sjukt lyckad var den. Fick otroligt fina presenten till och med killarna hade med sig blommor - dog, så sjukt Goa är dom! 
Runt nio så åkte vi alla vidare till Halloweenfesten - på väg dit tvingades Simon sjunga Happy B-day till mig men väl där blev det mycket dans och snack, en riktigt bra fest ! Men Amandie, Albin & Simon kom och hämtade mig och Jonatan, det blev en donken ride innan jag fick sova. Har dock ändå inte sovit ett dugg i natt kan jag säga, vaknade med ont i halsen och otroligt seg. 


Efter några timmar så kom Rossy, Annipanni & Evve - städning på G och självklart lite mat på detta. När dom gick så städa jag lite mer och började blogga men hann bara halva inlägget innan Effie kom förbi med chips så vi snacka en hel del. 
Nu Sitter jag och pluggar, ska skriva lite dagbok innan tillslut mami kommer hem, där efter sömn! 


Vill säga tack till alla grattis, presenter och för att jag har haft en grym dag igår! 
Good nightie. 

underbart.

 

Min andra halva.

Gick upp otroligt tidigt idag för att sedan sova mig hela vägen till flygplatsen och där lämna av bästa sis. Kommer sakna henne så otroligt mycket, men får hoppas på att 6 månader går fort ! 
Nu ska jag där i mot börja fixa i ordning mig och huset. C-ya ! 


Yes !



6840

Efter att jag hade kommit hem så kom Amandie och Simon, så myste vi med Ali och skrattade. Efter att det blev ett sorgligt hejdå så satt jag, Ali och Sara och chillade. Men sedan nu är det officiellt min födelsedag !! 
Just nu är båda Mikis och Joakim här, så nu blir det lite té.
Men vill även visa er, väldens sötaste vän poppo hade med sig presenter till mig när vi hade myskväll! Tusen tack babe!! 


Två myskvällar i ett !

Sitter på bussen på väg till mitt älskade strömslund efter att ha varit hos Malin denna kväll. Har varit en grymt underbar och mysig kväll med mina töser ! Malin och Lisa hade gjort halloween-godis/gott så vi åkte dig och rensade stället. Nu ska jag hem och mysa med syrran en sista kväll på 6 månader, fy fan! Men fyller år om endast två timmar!!

Igår så kom Emma hem till mig och vi gjorde mjukglass och myste. Sedan på kvällen kom brudarna hem och vi åt en massa ska jag säga, skratta och prata självklart lika mycket. Efter att dom hade dragit så satt jag med grabbarna på deras förfest, sedan kom Ali och mikis och gjorde hus i helvete ! 
Utgång för alla utom mig... Så är det att vara minst! 



Saknar dom!