71930

Ligger nu ute hos pappa med Wilma och myser. Ska snart sova för att jag är helt död efter helgen, så tänker sova tidigt !!!


  I torsdags: var otroligt seg hela dagen, men lyckades ta mig ner till sportlife för ett pass med anni. Där efter gick vi hem till mig och gjorde super god mat ! Topp kockarna här kan jag lova!  I fredags: så firade vi Marianne som fyllde 18 år, bästa bruden bjöd på en underbar kväll full av mat, musik, skratt och härliga personer ! 
Kom hem runt halv 3 och somnade runt 4. 


I lördags: så vaknade jag sent av att Ashel skrek att jag skulle gå upp och äta. Där efter chillade jag framför sex and the city och började göra mig i ordning. Sedan kom Mandie och vi snackade samt att hon hjälpte mig fixa mitt hår innan hon körde mig till Emma. Vi firade Emma som fyllde 18 år och hade superroligt !! Jätte trevligt men sedan åkte vi vidare till Butlérs och fortsatte ha en mega rolig kväll. Jag & Ida gick för att köpa mat där efter tog en taxi hem. Somnade nästan med min pommes men lyckades äta den. 
Idag: har jag gjort allt för att få sova eller bara ligga ner med datorn, men nej nej, har fått städa och allt möjligt ! Helt otroligt trött men har äntligen fått krypa ner i sängen nu. Ska försöka sova snart, natti natti! 




Sugen på en renovering !

Ska göra om mitt rum framöver nu, är riktigt taggad på något ljust (chocker för att vara mig, med allt mitt svarta och mörka färger). Här är lite inspro som jag känner att jag ska följa! 


What if god was one of us?

Sitter nu en förmiddag som denna och tittar på Allsång på Skansen ! Missa de när vi hade taco-kväll hemma, så
Måste ju ta igen. Till min äta har jag kaffe som sällskap och det bästa är att jag koka en rikigt stor satts, gjorde även bästa frullen. Massor av ägg & bacon! 
Ska snart gå igång och börja fixa med huset, tvätta, klippa gräsmattan, dammsuga och allt annat tråkigt... Broshie kommer hem i helgen så han får också städa lite känner jag. Men sedan förhoppningsvis ska jag gymma med min pringla idag & har även bokat in en tidigt pass i morgon, sedan ska jag träffa Zuziie & Aia för en tripp till Överby!
C-ya later! 
P.s Håkan borde fan vara allsångsledare, hade varit fab.  


lite av vad som har hänt. 0.5

1D / Huvudstaden:

Fredagen: Jag och Erkan tog tåget till Karlstad riktigt tidigt på morgonen (för tidigt om jag får säga det själv, ingen morgon person här inte) och där fick vi byta... Till buss för att det var problem samt förseningar med tåget, det gjorde det hela väldigt illa och båda vi två bev väldigt sura. Men jag sov hela vägen som vanligt.
När vi kom upp fixade vi kort och sedan tog oss till vårat hotell, som var en ren besvikelse. Riktigt dåligt hotell, som var riktigt dyrt - men fanns inget vi kunde göra. Vi fixade oss och gick ut för att äta, gick runt och där efter till mitt favvo place i Stockholm - Drottninghof. Vi åt otroligt god mat samt drack för många mojitos, men där efter gick vi runt lite och sedan till hotellet.
 
 
Lördagen: Vi gick upp tidigt och som tur var hotellfrullen extremt bra, riktigt god faktiskt. Vi åkte med båten och där efter gick runt lite mer, vi åt på en resturang, titta i lite butiker och det vanliga. Där efter gick vi tillbaka till rummet för att fixa oss för att sedan ta oss till friends arena, vi gick runt och köpte lite snacks, hitta våra platser och väntade. 5SOS var helt otroligt grymma, men bästa 1D... Går fortfarande inte beskriva med ord, i fyra år har jag verkligen avgudat dom. Så det känns otroligt mycket att jag faktiskt har varit på två konserter av dom nu, efter att ha följt dom ifrån X factor till hit. 
Efter konserten så gick vi och letade efter annanas, men fann brownies istället - köpte med oss allt möjligt till hotellrummet. Tittade på en kass film, satt och snacka för att sedan däcka runt 3. 
 
 
Söndagen: vaknade hyfsat tidigt och åt frulle, där efter började butiksvandringen. Blev inget shoppande för jag hade beslutångest, men en latte och lite färdkost blev det i alla fall. Vi tog tåget hem klockan 5 och kom hem runt tolv. 
 
Otroligt bra resa allt som allt, älskar verkligen Stockholm!
 
 

lite av vad som har hänt. 0.6

Mina älsklingar, fan va jag saknar bajskorven i mitten. KOM HEM NU!!! Bara ca en och en halv månad kvar... Fan!
 
Inne på Lipz, hade det bäst med massor - bland annat våran unge stundent och min kusse, samt bajskorven igen. Detta är också bland den enda bilden jag riktigt har ifrån kvällen haha!!

lite av vad som har hänt. 0.4

Balen: 

Något av det finaste jag sett när min kusse, Lena, Simon och alla andra gick på röda mattan. Var otroligt stolt och hade tårar i ögonen hela tiden - jag är verkligen töntig med allt sånt. (sämsta bilderna men otroligt härliga ändå)
 
 

god gives his hardest battles to his strongest soldiers

Måndagen: Vaknade i hyfsad tid och var så otroligt trött, så jag åt frulle framför datorn och skulle se vilka nya avsnitt som hade kommit. Får då syn på att avsnitt ett av säsong sju av True Blood fanns, blev sjukt glad och satte på den direkt ! 
Där efter gjorde jag mig i ordning för att sedan cykla ner till stan och träffa Nordis på torget, för att där efter åka ut till Överby. Fick med mig en klänning & en t-shirt hem, riktigt nice. Åkte snabbt hem för att packa och gå ner till stan för att titta på bion vi alla har väntat på: Fault in our stars. Fasen vad vi lipade, kunde knappt andas där inne... Vi gick hem till Nordis och skrattade otroligt mycket (natthumorn var på topp), där efter somna vi redigt gött.
 
Tisdagen: Jag och Nordis vaknade upp, hon fixa en go frulle till mig och där efter åkte vi in till stan för att sola. 
Jag kom hem och chillade sönder, tittade på lite serier och allmänt relaxa fram tills Possy & Effie kom. Vi officellt betala det sista på resan och det känns otroligt skönt ! 46 dagar kvaaar!!!

Vi åkte hem till mig och började laga mat, så fort Anni kom högg vi in. Sjukt gott,  efter de satt vi och lyssnade på  Thomas Ledin samt snacka tills natttimmarna kicka igång!
 

“I read for pleasure and that is the moment I learn the most.”

Har varit uppe ett tag och gjort en kick ass frulle, riktigt god så nu håller jag mig mätt en hel dag typ.. Seriöst den va mäktig! Men nu sitter jag och dricker kaffe samt tittar på Lindsay Lohan's serie på kanal 5. Ni borde verkligen titta på den, ger er en helt annan blick om henne + att det är Oprah som har gjort den med henne. HÄR är en direkt link till kanal 5, det är tack vare Linnea som jag tittar på den !
Nu ska jag titta vidare och senare försöka göra något med mitt liv. C-ya later. 
 

56856

Dagen efter midsommar har varit otroligt seg... Jag och Maja gick upp runt 1, vi gick nästan genast till pizzerian för att äta frulle/lunch/middag för mig. Där efter gick vi hem och städade innan hon åkte, städade även efter. Tittade även klart på awkward  så allt jag kan göra nu är vänta på nya avsnitt! Sedan har jag tittat på x-men kunde inte hålla mig hur mycket jag än ville titta på bio:n så funka det inte. Sjuk film!!! Men där efter skulle jag städa och ta en nattmacka när min idiot till vän höll på att mörda mig, Emil skrämde verkligen livet ut ur mig. Är typ fortfarande rädd, åh hatar att vara ensam hemma i sånna här lägen. Men nu är jag så trött att jag ska göra det jag har veljat göra sedan jag gick upp i morse - sova. 
Good nightie bitchacho.
 

Midsommar 2014

Firandet började nästan när jag gick upp... Kanske inte riktigt, men jag tittade på några avsnitt av awkward samtidigt som jag målade naglarna samt åt frulle. Där efter tog jag en dusch och träffa papi en snabbis innan Maja kom hit. Vi började fixa oss på riktigt samtidigt som vi tog några drinkar - super goda !
Runt fem gick jag upp till Anni, där hade folket redan börjat strömma in. Middag, beer pong, tårta med choklad och jordgubbar, drinkar, skratt, norska och en massor med dans + över hundra sekunder på snäp så har ni våran kväll. Det var super trevligt och hur bra som helst hos Annipanni! 
Mallan & jag åkte till en lokalfest där vi genast vände och åkte på efterfest, kvällen slutade som den ska på morgonen då jag och Maja vandrande hem till mig. 
Super bra midsommar och vill tacka alla som gjorde att den blev så bra ! ♡
 
 

“It’s 2am and I’m lying in bed with nothing but the idea of you and I.”

Torsdagen: skrikit och sprungit runt för det mesta, kaos inför att mami åker iväg i över två veckor och hon har hållt på med ett schema för allt jag ska göra. Samtidigt som jag har fått fixa saker inför i morgon... Kaos med andra ord! Men har istället skitit i det mesta och satt på awkward för att titta ikapp hela skiten. Såklart blir man fast samt lurad för att avsnitten bara är 20 minuter ! Köpe även en ny bok igår och den verkar riktigt bra med andra ord. Nu ska jag försöka få några timmars sömn innan det blir firande för midsommar och allt annat som hör till. ska lägga mig med boken och filosofera bye- 
 

Onsdag: chillade för det mesta hela dagen, men hann ändå både handla med mami samt fira Stina som fyllde 18 år ! Grattis babe!! Så vi gick till henne och åt lite goda tårtor och myste. Där efter träffade jag bellepelle & co på kopparklinten och vi chillade ett bra tag, där efter tittade jag på mer awkward !
 
Tisdagen: Dagen gick åt att chilla och ta ut all sömn som jag missat under huvudstads-resan. Träffade Anni en snabbis och drack lite kaffe innan jag + la familja drog till morfar och grillade. 
 
Måndagen: Gjorde mitt sista matteprov i kurs 2b, hatar den jävla kursen. Men efter att ha försovit mig och rusat ner i panik för att göra ett prov så åkte jag + beckie hem till Linnea för att chilla samt tröst-äta. Där hängde jag resterande av kvällen, fram tills vi gick till strandgatan! Cyklade hem och somnade en stund efter.
 
 

nu så.

 

Sommarlov.

Sommarlovet har börjat, började med att jag spillde cola över hela min dator så den går lite segt med att skriva - där i mot fungerar den och det gör mig så otroligt glad. Jag har klarat min jävla mattekurs och hatar den, men vi kör på med en ny nästa termin... Förhoppnigsvis går den bättre och är roligare, förhoppningsvis. Men i alla fall så har jag varit en helg med min bästa Erkan i huvudstaden och filosoferat runt, shoppat, ätit, druckigt en massor av mojito samt gått på en konsert med våra älsklingar. Den var förövrigt helt obeskrivlig och jag älskar varje del av den. Sjukt stolt över dom alla, efter 4 år och dom betyder fortfarande lika jävla mycket för mig. Sommarlov. Äntligen. Efter allt slit jag har kämpat med i tvåan, efter allt jävla plugg och allt jobbigt som har existerat är jag äntligen klar. Nu börjar allt, listor på vad man ska göra, sommarjobbet som jag tillslut har fått och träningen som jag kan sätta igång med på allvar. Allt detta, + att jag får känna att det är mitt sista riktiga sommarlov. Lika mycket som jag vill växa upp vill jag stanna i som liten, önskar ibland att man växte neråt istället för upp i åldrarna. Ska verkligen ta vara på varje dag av sommaren - kommer sluta med att jag sover bort den i alla fall. Men ska försöka, bokat upp en massor och en hel del spenderas med vänner och familj. Ska åka upp till Norge snart i en vecka, broshie tid sådär. Nu där i mot är jag trött och mina linser har torkat i mina ögon så ska ta bort allt smink, ut med linserna och borsta tänderna för att uppdatera bloggen lite mer och min dagbok. Men godnatt ändå, nu börjar sommaren mina vänner. 
 

Det faktum att jag faktiskt var där.

 

Lite av vad som har hänt.

ALEX B-DAY / BECKAS B-DAY: 

Dagen börja med att fixa mig snabbt och åka ner till GBG med brudarna, gick runt i butiker samt åt på Jensen's innan vi mötte dom andra brudarna och hamnade i ett Pride-tält. Jag var tvungen att åka efter något timme för att hinna åka till Alex fest. Mycket mat, lekar och skratt samt väldigt härligt folk ! Kvällen var riktigt rolig, men de flesta gick ut på Lipz för att festa vidare och vi andra tog en cykeltur innan jag kom hem. Lyckad dag allt som allt!!
 
 

lite av vad som har hänt. 0.3

SKOLFEST:

Man vet när skolan har sitt slut när vi ordnar en liten mys-grill-kväll på knorren och har en underbar stund, för det var de vi hade i måndags. Trevligt faktiskt! Kommer verkligen sakna att ha vissa treor i skolan nu när studenten är över...
 
 

lite av vad som har hänt. 0.2

MALIN'S B-DAY:

Hade en riktig toppen kväll hos Malin då hon också hade fyllt 18 år, så vi var ett stort gäng. Vi åt supergod mat, spelade 50 shades of grey spel, skrattade och hade en underbar tid!!
Innan hade jag också varit ute på Överby med mami och shoppat direkt efter skolan. 
 
 

“It was probably nothing but it felt like the world.” — Morrissey, Autobiography

Dagen har väl inte varit mycket till dag.. Har sovit bort det mesta för att få ikapp sömnen som jag har förlorat se senaste + att jag har varit helt död efter skolan. Allt är grymt att vi faktiskt har sommarlov, bara att vi lämnar sakerna på måndag! Men vill verkligen komma igång med sommaren nu, älskar det, har också fått sommarjobb - finally!! Första jobbet någonsin... Men denna sommaren ska bli grym, verkligen. Possy & Linnea kom förbi mig i min ensamhet och det var riktigt mysigt att snacka en del med dom! 
Nu ska jag försöka somna tidigt, eftersom jag har länktat efter sedan jag gick upp klockan 4 idag. haha.. 
Ska bara försöka samla mina tankar i skrivande form först. Good nightie!
 

Studenten 2014

Torsdagen: Vaknade riktigt tidigt för att började fixa mig snabbt. Fick ta bussen med alla ballonger och badringar som jag skulle hänga runt halsen på alla! Där efter mötte jag upp mina vänner i skolan och började fixa i ordning allt tills avslutningen skulle börja, allt gick bra och runt tio började avslutningen. Många tårar faktiskt, kommer verkligen sakna våra studenter på skolan. Samtidigt är det läskigt att bara ha ett år kvar sedan, börjar få lite panik faktiskt.. men efter många kramar samt kramar fick jag och Mery springa till morfar. Vi mötte upp släkten och väntade på att Alice skulle springa ut, gud vad stolt samt glad jag var när hon kom gråtandes mot oss. Självklart glädjetårar, men vi stannade och tog massor av bilder, kramades osv. Där efter gick vi runt till alla andra studenter, så härligt att se alla, blev så otroligt taggad för oss nästa år!
 
 
Efter detta följde vi våra härliga studenter till flaken där vi såg alla åka runt, åt sedan på Max och där efter åkte jag hem. Morfar kom och hämta mig runt 4 för att vi skulle fira Alice med hela släkten + vänner. Riktigt trevligt men sedan träffade jag Mery och vi drog hem till mig för att börja "förfesta". Där efter åkte vi ner till stan för att träffa upp härliga vänner och dra till Lipz. Sjukaste kvällen på riktigt, men allt var så roligt och härligt! 
 
 

Possys dag! 18 år och galen!

Fredagen: POSSY 18 år! Började redan fira på Lipz då vi sågs där inne efter 00.00 och hon var 18 år min ängel. Världens bästa brud. Kom hem tidigt på morgonen istället för sent på kvällen, men Mery sov hos mig. Vaknade sent på dagen och efter att Mery hade åkt hem så träffade jag pappa. Vi åkte till kussen på sjukhuset och hälsade på honom. Där efter blev det stress hem för att fixa mig innan firandet hos Possy, eftersom det var Svennedagen igår blev det samma tema - fick leta upp en av Ashels skjortor... Bubbel, god mat och härlig musik samt underbara vänner blev kvällen fantastik!!
 
 Efter en underbar kväll hos Possy drog jag hem, men i samma veva åkte jag snabbt till Brunberg och chillade med boysen. Härlig natt där också med mycket skratt, åter igen kom jag hem tidigt på morgonen.