“The person who broke you can’t be the one to fix you. Remember that.”

Nu har jag precis tagit en lång frulle framför en "ny" serie jag har börjat titta på, vilket är Witches of East End än så länge är den en typisk "Bianca-serie" så gillar den! Taggar dock Faking it i morgon, sådan härlig serie alltså.
 
Igår så hade jag inte sovit mer än någon timme på natten och kände när jag vakna att jag är sjuk, men gick ändå till skolan. Hade typisk - ont i hela kroppen - känsla som jag beskrev som "en aura som gjorde ont runt mig".
Efter skolan tog jag en fika med Papi på E-house, ceasarsalladen med kyckling är såå god där. 
 
Men när jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och pratade med Effie i någon timme eller så, började titta på Witches of East End och där efter kände jag att jag mådde riktigt dåligt, så feber på runt 40 grader mår man inte prima av. Men efter lite mer snack med Effie och PH sedan snack med Brunberg somna jag ganska bra ändå. 
 
Det var rätt självklart att jag inte skulle till skolan idag så jag tog en sov morgon, men självklart ska mina grannar vara jobbiga och börja såga. Så gick upp och fixa frulle, nu ska jag plugga/läsa och titta på serier. 
 
Äntligen kommer min kära broshie hem idag också, har verkligen saknar den killen!
 
Ber er checka in Lindsay Lohans insta, hon kommer alltid vara en guldklimp i mina ögon, men älskar hennes bilder, stil och allt. 
 

“Life’s too short to drink crappy coffee and cry over boys who don’t care.”

Nu behöver jag sluta ifrån blogg.se-appen för att jag har uppdaterat min mobil och tydligen funkar de ju inte ens att ändra till fet-stil på texten då. Åhh redigt sur blev jag nu... Blogg.se - uppdatera tack. 
 
Min HELG har varit grym, riktigt bra faktiskt även om en hel del stress har ingått i detta.
fredags var skolan otroligt stort stressmoment, dock får jag skylla mig själv som inte hade riktigt hunnit med geografi-upg. Men åh andra sidan slänger ju skolan på massor av "lätta" uppsattser, som för övrigt inte är ett dugg lätt. Menar på riktigt hur lätt är de att skriva en uppsatts om Plate tectonics? På engelska? 
Men fick i alla fall sitta på varenda lektion och skriva, hann tillslut 4 minuter innan sista lektionen var slut. 
 
Där efter stressade jag för att möta Brunberg som skulle klippa sig, blev redigt snygg ! Stessade vidare till Friskis och svettis för ett pass med bästa Erkan. Där efter åkte jag hem och snabbstädade samt snabbfixade mig inför kvällens förfest. Jag, Possy & Effie sprang verkligen runt i sista minut innan killarna kom för att fixa oss/allt hemma. (Sorry syrran lånade din klänning, hata mig inte)
 
Men kvällen var riktigt lyckad, inget kalas utan kras som man brukar säga.. Efter en grym förfest åkte vi ner till Lipz där vi hade svin roligt. Kan säga att jag och tjejerna somnade gott hemma sen.
 
Lördags vaknade jag efter att Filippa & Rosanna hade städat - stor eloge till er brudar! 
Lååång frulle och massor av snack, brudarna gick hem och jag gosa ner mig i sängen. 
På kvällen åkte jag, Alex & Possy ner till Hemmakväll och köpte godis, sedan cyklade vi hem och myste framför Jurassic Park. Dom gick tidigt och jag somnade till en film.
 
Söndagen/idag har varit seg, har bara städat, pluggat och tittat på Gossip Girl. Nu ska jag fortsätta plugga och äta godis innan jag ska sova, inte det minsta taggad för skola i morgon...
Good nightie,
 

“The worst part of holding the memories is not the pain. It’s the loneliness of it. Memories need to be shared.” — Lois Lowry, The Giver

Blev hemma idag, standard om man är laktos så att säga. Jobbigt men sant, så har börjat titta på Faking it och hela första säsongen gick fort ska jag säga! Grym serie och tycker verkligen alla borde se den för ett gott skratt. 
Sedan tittade jag på The Giver älskar dystopier just nu, så den var verkligen jätte bra. Våran svenska hunk Alex är ju med så det gör de hela så mycket bättre! Älskar hela filmen för övrigt också, så otroligt vacker. Man inser inte hur hemsk men också vacker vår värld faktiskt här. Att allt verkligen har två sidor. 
Ut över de tog jag en promenad med Effie, snackade och kändes skönt att gå ut efter en hel dag inne. 
Nu ska jag lägga mig och läsa en annan dystopi innan jag somnar... Sjukt seg dag, haha.
 
 

“You may talk. And I may listen. And miracles might happen.” Ernest Hemingway

Hade en underbart mysig höst-dag, efter att ha kommit hem ifrån en dålig dag. Effie kom hem till mig och direkt ställde jag mig för att baka scones, eftersom vi har historia med scones så lät jag inte Effie baka... Dom blev super goda & vi hade en jättemysig pratstund full av té, nutella & scones.
 
Efter detta har jag tittat på Girls and boys samt Paradise Hotel. Så jag är med andra ord redo för att sova, är verkligen super trött. 


“If you think you’re wrong. 
Then do the right thing.”

Ligger och myser i min säng, har precis tittat klart på förortsungar - nostalgi! Men har aldrig tänkt på vilken politisk film det är, helt sjukt otroligt bra och allt är så himla rätt i den. Passar inte bättre än nu, med tanke på vilka vi har i riksdagen... Usch. 

Annars har jag bara pluggat, myst, ätit och städat idag. Men runt 8:a så kom str-brudarna och vi åt än massa godis/snacks/ äppelpaj samt skratta ! 

Igår så var skolan ganska bra, men sh skola... Så efter skolan träffade jag pappa & vi fikade på Strandgatan. Sedan åkte jag hem och åt lite, innan jag & Effie åkte ner till hemmakväll. Godis för 108:- check! Haha, sedan blev de att vi gick hem till Brunberg på förkrök innan lipz en stund. Kom hem rätt tidigt och somnade nästan direkt. Tittade lite på Matrix. 

Goa vänner man har! 


“I am learning every day to allow the space between where I am and where I want to be to inspire me and not terrify me.” Tracee Ellis Ross

Tisdagen: seg skoldag, men jag gick till kyrkanshus för möte om volontär arbete. Sedan tog jag en fika med min älskade Effie, vi hade supermysigt och massor att prata om som vanligt. 
Sedan har dagarna bara flutit på med massor av plugg, är sugen på att sluta tidigt idag komma hem och mysa. 



L O V E

“According to Greek mythology, humans were originally created with four arms, four legs, and a head with two faces. Fearing their power, Zeus split them into two separate beings condemning them to spend their lives in search for their other halves.”

~Plato’s The Symposium.

bara så

 

Tomorrowland - aftermovie 2k14 Äntligen !!!

 

“I should have loved you less.
I should have loved myself more.”

Idag har varit en allmänt jobbig dag. Så himla typiskt när man har en dålig dag så ska alla hålla på och prata med än, lärare som elever. #bitterfitta 

Tror egetnligen hela svenska folket är besvikna över gårdagens röster, sjukt tråkigt att Freddan ska avgå & att alliansen inte längre styr. Men det värsta var väl ändå dom 13% av Sveriges befolkning som hade minnesförlust när dom skulle rösta, för det är den enda förklaringen jag kommer på att man ska kunna rösta på dom.

Don't get me wrong, stödjer att alla tycker olika osv, men Sverige öppna ögonen. 

Hur många bra argument dom än har så krossar dom de med så många fler sämre argument. 

I alla fall så vill jag bara ha helg, mysa & äta gott med vänner/familj. Nu måste jag duscha och plugga.
Good nightie! 


“There are all kinds of love in this world but never the same love twice.” F. Scott Fitzgerald

Lördagen: var en mysig dag. Åt B. King med Brunberg och sedan åkte jag hem för att göra mig i ordning till nästa kalajs.
Drog till Stina & åt middag med brudarna, super trevligt. Sedan kom killarna och då blev det lite party, men drog rätt tidigt då både jag & Filippa var trötta sedan dagen innan. Men istället kom Brunberg och vi åkte ner till honom för att titta på film. 
Somnade gött när jag kom hem runt 3 kan jag lova. 

Söndagen sov jag och pluggade lite, äntligen betalat in till högskoleprovet så nu får jag börja plugga !


Kräftskiva

Kräftskiva:
Dagen i skolan var väl inget att hänga i granen, somnade till och med på lektionen. Men efter skolan gick jag & possy iväg för att få lite färg. Skönaste på länge, älskar att sola och bara koppla av.

När jag kom hem blev det full rulle, var tvungen att baka paj samt fixa mig.

Men sedan kom Brunberg och Filip för att hämta oss brudar & köra oss till Svanberg. Väl där drog en härlig kväll igång, många kräftor/räkor, visor och skratt. 
Hade super roligt, verkligen en härlig fest! 
Bilder ifrån ungefär allas snapchat. 

“Sufis are those who have expunged from their minds the human tendencies of envy and enmity.” ― Idries Sha

Mysis idag, sprang runt som jag alltid gör i skolan. Är alltid 99% stressad osv, men men bara köra på. Fikade också med bästa von D. Sedan gick jag tillbaka till skolan & fikade med lajsen efter skolan igen. Där efter blev det solning innan jag kom hem, lagade mat och tittade på gårdagens PH ! 
Nu måste jag sova, kankse ska läsa lite innan. Just de köpte Divergent boken, hatar när man tittar på filmen först men men... Good nightie! 


KIAMZZZZ 18 ÅR !

Idag har varit en bra dag, trött och långsam men bra ! Kiama fyllde 18 år idag, grattis igen älskade du. Så vi sjöng, fikade och så med henne.
Annars har det bara varit en vanlig skoldag, dock hade vi första elevrådet. Så glad, blev ordförande och har verkligen läktat efter det !! 

Efter skolan och allt så åt jag på subway med min darling då standard thai-stället va stängt. 

Efter skolan titta jag på Suits & chilla, sedan tog jag och träffa Effie. Nu ska jag läsa och sova, good nightie bitchacho !


“I just want to have a completely adventurous, passionate, weird life.” Jeff Buckley, on moving to New York





Carro 18 år !

Igår åkte jag till pappa för att fira Tellie 2 år, så det va släktkalas där. Där efter åkte jag direkt till Carro. Eftersom Carro har fyllt 18 år så hade hon party, jätte god mat och sällskap. Vi drog sedan in till pitchers och där festade vi till 2, självklart blev det standard mat på grillhouse och där efter hem för att sova. 

Sov till typ tre idag, mår väl inte det bästa! Snart blir det mat, men ska ta en dusch innan de. Sedan träffa Effie ! 


“Note to self: every time you were convinced you couldn’t go on, you did.”

Idag har varit en stressad men bra dag. Välkommning för alla nya ettor och jag har lagt väldigt mycket tid samt energi på detta där av väldigt lite bloggande. Men dagen blev lyckad och jag fick höra att både ettor samt treor hade superroligt, dessa galna ettor kommer bli roliga !! 

Sedan fick jag slänga mig till frissan där det blev slingor samt en bra bit kortare, så skönt. Behövdes verkligen ! 

Nu har jag grillat korv med mamma och Morgan på altanen, supermysigt. 
Ska lägga mig och läsa nu, good nightie.


“Perhaps we’ll meet again when we’re better for each other.” Ten Word Poem #6

Hösten är äntligen här och det känns underbart ! Är det något jag älskar är det höst, och det betyder även att jag blir 18 år snart.
Skönt! 

Dagen har inte varit bra någonstans och försökte Göra den bättre genom att äta thai med min fru. Men efter detta gick jag hem och mådde riktigt dåligt, har sovit sedan Maja gick och tänker gå och lägga mig igen. Good night.