B ä s t a!

 

47993“Perhaps they were right putting love into books. Perhaps it could not live anywhere else.” William Faulkner

Måndag, åh typisk måndag. Även om just denna kanske gjorde att mitt humör svikta väldigt mycket, har både varit uttråkad sedan helt extas och sedan väldigt arg, antar att det är en vanlig dag av mitt liv. Dock fick flertal saker mig på väääldigt bra humör! 
Även mami var otroligt gullig idag, då hon kom hem med nya tabletter för min latosintolerans och en underbart god semla. Årets första semla - kommer "tyvärr" inte bli den ända. Va hände med att äta nyttigt, B ? 
Som min vise kusin sa "det är okej att una sig ibland.... Eller varje dag - jag menar man lever ju bara en gång!" Hahaha, man dör ju för henne! 
Nu ska jag äta, plugga och duscha. Smell ya later, bitchacho ! 
Veckans längsta dag i morgon, kan intr säga att jag är då peppad.

i will walk away and never come back

 
 
yes, i cover our connection with hostility. because yes, i hate myself for the truth. so if you promise to walk away like you said and never come back then yes, i will be honest with you. i will be honest with you about what i want

69522

Har inte så mycket söndagsångest, och har inte haft. Men vaknade tidigt men sedan låg jag som alltid kvar i sängen flera timmar. Efter en bra stund gick jag ner till familjen och åh frulle, både Ashel och phille va hemma! Gick upp och titta entourage och sedan gjorde i ordning mig, men gick tillbaka till sängen och myste. Satte på World War Z och åt helgens resterande godis + chips & popcorn ! 
Nu ska jag plugga/läsa innan jag somnar ! 


“i’m not a girl
i’m a storm with skin”

Har gosat ner mig i sängen nu och mina ögonlock är otroligt tunga. Vakade tidigt idag men ägnade större delen av min förmiddag åt serier, när detta var klart gjorde jag mig i ordning och tittade på fler avsnitt. 
Åt lite mat hemma men sedan väntade jag en stund på pappa och Wilma som kom för att hämta mig. Vi åkte ner och åt i stan på Pitchers ! Jätte god mat + desert samt kaffe, men vi åkte hem i matkoma. Jag träffade brudarna (Effie och Rossy). Vi åt godis, chips och dipp när vi satt och snacka om allt mellan himlen till jorden. 
Måste sova, nightie!
Lite läskigt hur lika vi är här!

Tung reklam.

 Sitter med Possy & Effie och tittar för första gången på denna reklamen som har blivit så omtalad, vi alla satt med rysningar. Riktigt tung!

Let me seduce you with my extensive knowledge of fictional universes

Torsdagen spenderades med Emma på Olearys, åt otroligt gott samtidigt som vi tittade på indianerna på tv, dom mötte AIK. När vi hade suttit i ett antal timmar och ätit samt pratat åkte jag hem. Tittade på entourage och somna.


Fredagen / igår: hade en ganska så chill skoldag, tittade på friskole-spelen och åt ganska så mycket. Allt ifrån chailatte till mini-munk, kan säga att min mage inte mådde så bra. När jag kom hem titta jag på American Horror Story, där efter åt jag en sjukt god sallad. 
Amanda och Simon kom förbi för att snacka lite, när dom åkte hem åkte jag ner till stan med Rissan för att köpa godis. Tog bussen hem, Ashel var äntligen hemma !! 
Runt tolv kom Amandie, Simon och Alice för att Amandie skulle säga hejdå... Hon kommer vara ute och leva livet i två månader nu - kommer sakna henne till tusen ! 


Idag vaknade jag tidigt men jag ligger fortfarande i sängen, har tittat på entourage, the Carrie Diaries & The vampire Diaries!
Ska hoppa in i duschen och fixa mig nu, c-ya! 

 

8191

Sitter på en otroligt chill samhäll/internationella relation - lektion! Känner mig otroligt sleten och vill bara hem, ska äta gott i kväll och sova tidigt samt trött. Ska köpa godis påväg hem tror jag allt ! 

idk why people take me so seriously i never even know what im saying

Ligger i min säng, kommer slockna vilken sekund som helst! Skulle bara blogga lite på PLL-bloggen och nu ska jag slänga in ett inlägg här. Men kom hem ifrån kusinerna för ett tag sedan, åkte förbi flingan för att hämta mina kvarglömda saker där (saker som har legat där sedan nyår)! Där efter började jag att fixa mig inför natten, har som sagt bloggat och chillat lite. Nej är för trött nu, god natti! 
Rysningar, fan detta paret asså! 
 

58012

Sitter på en sjukt ointressant NO-lektion.. Varför valde jag No som extra val ?! Just det kommer ingen stans utan dom.. Men saknar kemin, vi har mest biologi. ANYWAY så har dagen varit okej, snart sista lektionen - ska hem fixa mig & plugga innan familjen åker på kalas till kusinerna ! 
Gött trött samt sleten idag... 

59001

Fy fan för tisdagar egentligen, som tur lyxa jag till den. Världens jobbigaste skoldag - rätt tungt att sluta 10 över 4. Kaffet hjälpte mig en bit på vägen dock! Men jag åkte hem och fixade mig innan jag blev hämtad av pappa för att äta på Olearys. Där efter gick jag till solariumet för att bättra på min fejk-färg! 
Nu ligger jag i sängen framför PH, ska snart föna håret och sova. Natti natti.

71921

Dagen har varit otroligt välbehövd. Började med sovmorgon, vilket i mins ögon aldrig är fel ! Där efter skola efter den så gick jag och min brud till Thai sing bar för att äta lite. Direkt där efter gick jag till frisören för en lite. Upp fräsching, behövdes inte mycket mer än några slingor och några cm bort för att jag skulle känna mig fräsch igen. Men för att lyxa till det ännu mer solade jag en stund också. Tillslut var jag hemma och tittade på entourage, där efter Paradise Hotell. 

Igår kom Anni som sagt till mig och vi fixade mini-spa, hon fixa mina ögonfransar, naglar & ansiktsmask på de. Kaffe och Keso stod på matsedeln och mycket skratt/snack såklart! Älskar dig, bruden.

Good nightie ! 
Igår ! Bästa frullen sedan mini-spa !

När jag inte bloda ner hela huset med näseblod i morse, tog jag selfies...

Härlig dag !

Och hur håret nu blev, det luktar gott, ser fräscht ut, fick med mig två produkter hem -
Så jävla nöjd.

55700


Time for bed, ska försöka sova nu tror jag -trots allt kaffe idag. Väntar på att mitt tard ska skicka bilder efter den otroligt mysiga kvällen vi har haft - vad vore jag utan henne? Antagligen hyfsat normal ! Haha !!
Puss, natti!

“I want to be beautiful for myself. Not for anyone or anything but for myself.”

Många timmar av entourage, the Carrie Diaries, umgåtts med min älsklings rissan & Linnea + linneas kompisar, haha! Med fin middag innan & kussen här större delen av tiden - om 1 vecka åker Amandie, kommer sakna henne otroligt mycket ! Nu har jag tittat på mer entourage och ska sova nu, ser verkligen ALLTID fram i mot att sova. 
Good night, sweetie!

Uppdate: jobbar

Trodde jag och pappa kanske skulle ut och äta middag, men hepp - först boka vi tid till klippning för mig och sedan åkte vi till Uddevalla för att jobba lite ! 
Nu sitter jag här !


Emma Roberts & Evan Peters

Så jävla passionerat, kunde inte vara mer avund på deras kärlek. 

I have no feelings or emotions just sarcasm running through my veins

Efter att disken är gjord, ett PLL-avsnitt tittat & maten har ätits upp sitter jag framför datorn med en kopp kaffe, hör Håkans strålande röst ! Gäspar mer än nödvändigt trots jag dricker kaffe, måste dammsuga för övrigt.. Ska nog iväg med pappa snart ! C-ya '


Don't be like the rest of them, darling !

Så otroligt jobbigt att gå upp i morse och gå till skolan, men lyckades och här sitter jag nu på en Svenne-lektion. Har glömt min bok så jag sitter och filosoferar med min mobil, aka smsar & bloggar! 
Tur att jag har sådana sociala kompisar som håller mig sällskap...


Mys-eftermiddag med min fina fisk !

Idag vad skolan ganska så bra, började med religion och det är alltid lika roligt. Där i mot blev det tråkigare efter lunch då vi har två lektioner av NO på raken... Sjukt jobbigt! Men efter skolan gick jag och bruden hem till mig, jag hade mitt bästa fru humör så bestämde mig för att vi skulle göra go middag. Blev sjukt gott, riktigt stolt - till efterrätt blev det kladdkaka med polka i & popcorn! Vi tittade på PH, Takers, lyssnade på musik & skratta. 
Nu ska jag sova om några minuter, inte det minsta taggad för skola i morgon.. Vill helst stanna hemma under täcket! 
Good night Mr. snow. 


“The best portion of your life will be the small, nameless moments you spend smiling with someone who matters to you.”

Ligger i sängen, lyssnar till Håkans röst och blir sömnigare och sömnigare. Saknar den där dagen så solen var så otroligt varm, och folkmängden var otroligt stor, känslan att stå och skrika till hans låtar utomhus. Springa genom hela Göteborg med 'känn ingen sorg för mig Göteborg' i ryggen, sätta sig på bussen hem, andfådd av allt springande. 
 
Två lektioner, två lektioner sedan gick jag hem idag för jag mådde inte det minsta bra. Så jag tog bussen hem och direkt fixade lite att äta, sedan råkade jag somna. Där efter tog jag en dusch och efter många bortförklaringar började jag plugga. Gjorde klart en hel uppsatts så är nöjd, får fortsätta med pluggandet i morgon! Började för övrigt nästan gråta när jag fick höra att Ashel har fått jobb nu, sjukt stolt. I morgon gäller skolan igen, börjar med bästa ämnet - religion, så ska försöka få några timmars sömn. Good nightie, bitchacho!
 
Tänk hur många gånger vi hoppas, vi hoppas på att personen vi älskar ska komma hem till än med choklad när man är sjuk. Man väntar på att få bekräftelse hela tiden, för att få uppmuntran. Men vad väntar vi egentligen på? Gå och köp din choklad innan du åker hem, sluta lägg krav på andra för att bryta ner både dig och den andra. Uppmuntra dig själv, visst det är inte så att du kan stå utanför din dörr och knacka på hos dig själv för en överraskning. Och det finns inte många känslor som kan mätas med att höra den dära knackningen och veta vem det är, och genast känna ett leende växa. Men ändå ta vara på det unika, om saker skulle hända om och om igen skulle det inte vara unikt. Passa på att vara glad för de du har, men gör dig själv lycklig!! Du har kontroll över Ditt eget liv, och Du har kraften att göra Dig själv lycklig - hela tiden. Två ord: Känslomässigt orubbad. 

Det handlar inte om att stänga ute alla andra känslor, eller att förneka. Det handla om att göra dig själv så lycklig som möjligt!
 
 


60177

Ligger i sängen för att plugga lite innan jag ska sova.
Älskar att ligga och titta runt på mobilen det sista innan man ska sova ! Men idag har varit en ganska bra dag, menar för att vara måndag... Men i morgon är det tisdag, verkligen en sjukt jobbig dag ! Vill bara vara hemma och sova men måste som vanligt plugga! Nu ska jag sova och sluta skicka snäps till Anni som sceenar alla fula! 
Good nightie ! 
Detta är min höjdpunkt, en kopp kaffe och en go tidning / bok. 

Vad alla tjejer vill höra.

“I’d die for her. I love her so much. I don’t know what I would do without her. She’s going through a lot right now. I wish I could just kiss away the pain, make it go away, stop it, kill it! If she, you know, I don’t know what I would do. I’d kill myself. I love that girl. I love her. I love her almost more than I love myself.”-

—  Johnny Depp on Winona Ryder

 

Fantastiskt lov !

Detta lovet slutade igår har varit fantastiskt. Har spenderats med mina gos vänner, både på fester (som kommer vara dom sista festerna nu för ett tag då jag ska lägga fokus på mig själv och min hälsa) och även hemma mys kan jag lova. Sedan har julen såklart varit med familjen men även mycket tid ägnad åt familj och släkt! Detta lov avslutades med en julklapp - att få se mina indianer spela live för första gången denna säsongen. Riktigt grym match och satt precis bredvid Goa gubbarna så det var otroligt mycket liv i Scandinavium - vilket resulterade 4-0 till Frölunda !!! Satt med både tårar och rysningar hela matchen. 
Tack till ALLA som gjorde mitt lov underbart ! 


“I think there comes a time when you meet someone and you just want to make them smile for the rest of your life.”

Helt otroligt extremt trött är jag just nu, vill verkligen lägga mig och sova. Fick endast 0 timmar sömn i natt, fattar inte ens varför? Men nu har jag sett det nya PLL avsnittet!! Sedan är bloggen i full gång, så har bloggat och svarat på massor kommentarer - checka in DEN, den är fräschare än någonsin. 
Nu ska jag försöka hitta något att äta, plugga & P-hotell om jag inte somnar om ca 15 min. Efter 5-7 koppar kaffe (försöker inte räkna dom) så är jag bara tröttare än ever. 
 

5901

Första skoldagen idag och kan inte påstå det minsta att jag har längtar tillbaka, speciellt inte när jag vet att jag måste ge ALL min kraft åt att plugga - finns inget annat alternativ. Men idag kom jag till skolan i sista minut då min buss var sen med 13 minuter, inte det bästa vill jag lova. Stannade bada på en och en halv lektion, då hade vi lite föredetta elever som föreläste - blev verkligen bara mer taggad! Sedan kom morfar för att hämta upp mig och vi åkte sedan till begravningen, som alltid är det mycket sorg och aldrig roligt. Där efter åkte vi hem till mammas moster och åt lite, efter detta så åkte jag & mami ut för att handla. Nu är jag hemma och ska titta på nya avsnittet av PRETTY LITTLE LIARS !!! (Sedan plugga...) 
Älskar verkligen min Filippa K klänning! 

Inspro: träning

Som jag har skrivit innan är jag mer motiverad än någonsin, och något som jag ska ta i är träningen. Verkligen denna gången. Måste börja med kosten och träna regelbundet, ska inte utesluta att vara onyttig men ändå ska jag minska på de. Jag har börjat dåligt och har ätit onyttigt hela första veckan men ska köra totalt, hur motiverad blir man inte när man ser sånt här? 

"Poetry doesn’t have to rhyme, it just has to touch someone where your hands couldn’t.”

Nyår slog som en bomb, mer förvirrad än någonsin, inte veta vilket håll man ska gå eller vilka saker som man ska följa. Men ändå mer motiverad än någonsin, ta tag i livet och leva på bästa möjliga sätt. Se saker från den ljusa sidan, träna bort dåliga saker som avundsjuka och att vara onödigt sur väldigt lätt. Bli en bättre variation av mig själv helt enkelt, otroligt klyschigt att använda nyår som en "förbättrings start". Jag ska spara pengar och hitta lycka i varje situation. Bli äckligt jäkla glad och känna att jag är lycklig. Något som är den senaste favoriten bland mina älsklingar är "bli känslomässigt orubbad", lyssna bara på det när man säger det så låter det ju fantastiskt. 

Dagarna har gått, haft besök av tjejerna och tittat på flertal matcher, stor besvikelse igår. FaceTime:at med min bästa och flippat loss på snäp. För det mesta som vanligt, sjukt opepp på skolan men någon gång måste man tillbaka dit. Ashel åkte upp till Norge nu så det är jag och mami ensamma, i morgon blir det mys av bästa sort. Är så sjukt lycklig & det kommer bli G r y m t !
Har även varit med Rossy, Effie, Alex och Linnea, sjukt mysigt och mycket skratt. Middag med pappa, Ida & Ashel stod också på schemat ! Idag har jag inte ens varit utanför dörren, leget inne och degat - sovit, gjort brunch och tittat på film. 
Nu ska jag sova för att jag ska upp tidigt i morgon, good nightie - sweetie !  
Checka in Anni & Rossys blogg för att hitta er träningsinsperation http://rosanni.forme.se

“Because fear kills everything. Your mind, your heart, your imagination.” Cornelia Funke

Mådde dåligt och vakna runt 7, låg och dega där efter så åkte jag & rissan ner till Resia. Dog !!! Direkt hem och prata med anni - hem och fixa mig. Åkte ner och träffa pappa för att äta otroligt god mat i flera timmar på Butlés - Mexico resturang. Ashel & Ida kom ner till oss där efter Konsum och nu sängen. 
Är sjukt trött, men pratar med min fruga -
Får se va natten färdar oss till! 
Good nightie ! 


78011

Vaknade för två timmar, och sov ca 3-4 timmar i natt. Mår sjukt dåligt! Men ska titta klart på P-hotel och sedan äta lite innan jag gör mig i ordning för att åka ner till stan... 


“Why didn’t I learn to treat everything like it was the last time. My greatest regret was how much I believed in the future.”

Nyårs-målen är klara, tänker inte säga löften för löften bryts men mål kämpar man till. Så det är exakt va jag ska göra. I morgon ska jag upp ganska tidigt och försöka ta mig ner och sola sedan ska jag träffa brudarna vid Resia för att titta lite saker. Vill verkligen åka utomlands, låta tiden flyta iväg utan att man bryr sig, fixa en riktigt bra bränna och gå med beach hair. Jag hade gjort allt för att få åka ner till syrran i Aussie - saknar henne till tusen, vet att jag hade haft en toppen tid med henne och även saknade Reeb. Men nu är ett nytt år, en ny termin, får vila upp mig innan jag lägger mig och dör i plugg. Ugh. 
Sover just nu med öppna ögon, godnatt.


7291

Dagen har spenderats för det mesta i sängen, vaknade runt 6 och mådde dåligt faktiskt. Så fixade mig och somnade om igen, sov och sov - tittade på film & snackade lite med mina babes. Runt halv 5 åkte jag ner och träffa världens bästa Erikan för att titta på The hobbit!! Filmen va grym, kan inte vänta tills nästa helt sjukt. 
Kan man ha en goare brud än hon här ? Tror inte de va !! 

Du & jag

Kvinnan i mitt liv ! 

20141

Ligger i sängen nu, sjukt trött så ska sova! Blev väckt i morse av idiot 1 & idiot 2 som kom in och hoppade på mig. Där efter låg vi och snacka lite tills vi alla bestämde oss för att gå ner och äta frulle. Myste med kaffe och sedan gick vi till Konsum, därefter åt jag och då kom Effie. Vi satt och snacka sedan kom även Rossy, så vi gjorde som alltid - åt, snacka, skratta ! 
Nu ska jag sova, fick inte mycket sömn i natt... Good nightie ! 


2013 blir nu 2014

Ett grymt invigande av det nya året ! Började med att jag fixade mig hos Anni med brudarna och sedan åkte ner till Flingan. Vi åt, dansa, spelade Beer Pong & med andra ord, samt sjöng, skrek och skratta ! Där efter tog vi en taxi in till stan, sprang till oskarsbron för att kunna skåla in det nya året. Vi tog fel buss tillbaka till flingan och fick gå, jag gick barfota och hade super ont - men vad gör de ? Sedan blev det härlig fest med dom bästa och slutade med taxi hem till mig. Kom i säng runt halv 6 och somna direkt kan jag säga. Sjukt grym kväll, äskar er brudar !!